Bojím se vichřice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.10.18 20:19

Tady už sakra fučí, ale elektrika zatím jde. :) Ale bojim, bojim.

• Citovat
  • Upravit
15
29.10.18 23:29

Já bydlím v baráku a dobré, ale tady, kde bydlím, prostě nefouká. Třeba na internetu píšou, jak všude padaly stromy, tašky ze střech atd. a taky sice foukne, ale skoro s ničím ten vítr nepohne. Což je super. Na druhou stranu se nám celoročně vyhýbá i déšť a bouřky :nevim: Asi je to tu nějaké zakleté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
30.10.18 00:18

V bytě mám ještě celkem dobrý pocit ale když jsem byla na chatě, v baráku desítky let starém, střecha v hrozném stavu, okna pořádně netěsnila, stěny popraskané; tak jsem měla hodně veliký strach. Čekala jsem, kde se to začne sypat. 8o Jak začala bouřka tak jsem raději pro lepší pocit vypínala veškeré pojistky jelikož ten barák neměl ani hromosvod. Do toho kolem baráku vysoké stromy; fuj, jen si na to vzpomenu a je mi zle. :) Vítr mi tolik nevadí jako spíš bouřka; z té nemám dobrý pocit ani v bytě. Posledně to prásklo poblíž okna když jsem spala a nejen že jsem chvíli neslyšela ale ještě jsem se málem po*****. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
30.10.18 00:24

Tak tady u nás na Náchodsku taky pořádně fouká…docela nepříjemný.
Teď se tak nebojím,horší to bude ráno až půjdu ven… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.18 19:19

Tak jak jste dopadli? Tady chvíli nešla elektrika, hasiči vyjeli k pár stromům, ale jinak jsme to přežili bez úhony, díky Bohu, jen pár větví na zahradě. :) Doufám, že všichni jste to měli taky OK.

• Citovat
  • Upravit
10639
2.11.18 01:49

Přežili :-) i elektřina šla,párkrát blikla ale šla :-)
V okolí nějaký strom lehl,hasiči měli co dělat…
Trampolína se pokutalela pár metrů,nevím jestli jí manžel zkusí dát do původního stavu a dětská klouzačka byla naplacla na plotě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová