Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi ne.Ja mám sluchátka vždycky než večer usnu a zatím mě nic nebolí
@GabinkaCh píše:
Asi ne.Ja mám sluchátka vždycky než večer usnu a zatím mě nic nebolí
Ale on je nosí celý den zaplý na plný koule. Někdy ho musím napomenout, aby si to ztlumil, protože mu to z těch sluchátek řve.
@Anonymní píše:
Ale on je nosí celý den zaplý na plný koule. Někdy ho musím napomenout, aby si to ztlumil, protože mu to z těch sluchátek řve.
Ano, může.
@Anonymní píše:
No tak to je něco jiného. Domluv mu, tohle mu sluch může poškodit.
Mně nevyhovují ty špunty, používám ty na navléknutí na ucho. Nikdy mě ucho nebolelo. Ale nemívám je dlouho.
Ano může to být jak špatnými sluchátky - prostě tlačí a nebo může mít zánět v uchu a nebo poškozený sluch. Zajděte na ORL a kupte lepší sluchátka (nejlépe ne špunty). Ideální jsou Jabra z těch uši nebolí. https://www.datart.cz/…0-cerny.html?…
Může. Sluchatka nesnesu, bolí mě uši a potom i hlava. Pouzivam je jen když je opravdu třeba, takže téměř vůbec.
Já třeba sluchátka vůbec nesnesu. Po 5 minutách mě začnou bolet uši.
Je asi jedno, jaká sluchátka používá, protože všechna více či méně brání proudění vzduchu. A pokud je má nasazené x hodin denně, tek se
ucho může zapařit, můžou se tam množit bůhví jaké breberky. Ato napíšu o riziku příliš hlasité hudby.
Sluchátka by měl na pár dní odložit a nechat uši zahojit. Případně zkontrolovat na ORL. A pak používat s rozumem, nemusí je mít nasazené nonstop. Může si tím způsobit velké problémy do budoucna.
Ahoj holky.
Můj 13letý syn včera večer přišel s tím, že ho párkrát píchlo v levém uchu, poté to nepíchalo, ale bylo podrážděné.
Přes noc se to uklidnilo, ale ráno si OPĚT nasadil sluchátka a podráždění se vrátilo. Může to být ze sluchátek? Nosí je pořád.