Botox čela a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.8.20 16:16

@eva.pass Moc děkuji, já právě když jsem byla těhu, nedovolila jsem si nic, co by miminku ublížilo, jednou jsem omylem snědla hermelín (ze začátku, jak byl člověk zvyklý jíst vše) a měla příšerný strach. Takže bych v těhu opravdu nic takového neudělala. Ale říkala jsem si, že by to mohla být jedna z cest, jak se dát psychicky dokupy a cítit se lépe, než bych to zkusila znovu no… :srdce: Jinak kamarádky mi také říkaly, že mi to těhu svědčí a jak mi to sluší (možná kecaly :lol: :lol: :lol: ), ale měla jsem pocit, jako by ty vrásky také nebyly předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
11.8.20 16:36

@IIIIIVVVVVVVVCAAAA
Chápu a máš můj obdiv, že to dáváš. Je dobře, že jsi to konzultovala s psycholožkou a stojíš si za svým. Rozhodně bych se teď do miminka nehnala a počkala aspoň půl roku, spíš rok, jak vztah bude vypadat. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.20 16:41

@Bethuska Moc Ti děkuji, no nevím, zda je to na obdiv, kolikrát bych si sama dala pěstí, jak jsem nepříjemná… ale s tím musel proste počítat, člověk ze sebe nedělá hysterku schválně, je to směs emocí a hormonů… Také přeji, ať se daří, a moc moc děkuji :srdce: :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová