Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chytrak je tu denně tolik pakáren, že asi trtkání s bratrancem zde vzbudí už jen apatii ![]()
@Chytrak píše:
Mam takovou spise edukativni hlavne k zakladatelce. To je na vesnicich bezne, ze tam lidi prcaji s bratranci a sestrenicema a maji pak deti? Ja jen, ze nepises, ze jsi byla nalita, kdyz k jebacce s bratrancem doslo a tvoje teta to navic schvaluje - vzala si taky bratrance?ps: ono pak by se nebylo cemu divit, ze venkov ma takovy elektorat jaky ma
Stačí zajet k Helpě, tam to je vidět na první pohled ![]()
@Anonymní píše:
Píšete tu hodně, že vztah a poměr s bratrancem není na dlouho, jen chvilková záležitost
Třeba máte pravdu
Ale v tuhle chvíli to cítím jinak, dostávám od něj to, co jsem si mohla u přítele nechat jen zdát.. Pozornost, porozumění, pochopení, důvěra a pro někoho se to bude zdát možná nechutné, ale i ten sex
Kdyby to nebyl příbuzný, tak tu neřeším absolutně nic, s přítelem to ukončím a jsem s ním.. Jenže je to bratranec a bojím se reakce moji rodiny, by mě nejspíš poslali bez váhání do pr..
Na přítele se vykašli co se týče druhého tak incest to není, a svatbu normálně můžete mít.
Před zákonem jste čistí..
V Zavade na Opavsku si take mysleli, ze ty vztahy v ramci pribuzenstva jsou fajn a to az tak, ze se dostali i do lekarskych vestniku.
@ontarova.stara píše:
V Zavade na Opavsku si take mysleli, ze ty vztahy v ramci pribuzenstva jsou fajn a to az tak, ze se dostali i do lekarskych vestniku.
To bude nějaká závada asi
škoda, že to nebyly Pardubice, to by hodně vysvětlovalo
![]()
Sama znám 2 dvojice, kde jsou partneři bratranec a sestřenice. Jedni se vzali hlavně proto, aby se neděli rodinný majetek (jak romantické!), druhý pár si tak nějak lásku vybojoval, proti celé rodině. Oba páry jsou spolu přes 20 let, mají zdravé děti. Ona by se spousta lidí divila, kdyby věděli, s kým jsou příbuzní, těch kukaček jsou vážně mraky.
@Chytrak píše:
Tak v me socialni bubline neni normalni navazovat sexualni a partnerske vztahy mezi pribuznyma ani ze zoufalstvi a ani pod vlivem, proto se zakladatelky ptam jak je to u ni. Prijde mi jen divne, ze se nikdo v diskuzi nad tim nepozastavil…
Tak pozastavil, ne že ne, jen já jsem to napsala kulantně
Upřímně, pro mě úplně nepředstavitelná věc. I když z pohledu zákona to je jinak a svatba bartrance a sestřenice je přípůstná. Je to takové (no napíšu to znovu kulantně) „světské“ nebo chcete-li náleží takové vztahy v mých očích k inteligenčně slabším skupinám obyvatel.
@Chytrak píše:
Mam takovou spise edukativni hlavne k zakladatelce. To je na vesnicich bezne, ze tam lidi prcaji s bratranci a sestrenicema a maji pak deti? Ja jen, ze nepises, ze jsi byla nalita, kdyz k jebacce s bratrancem doslo a tvoje teta to navic schvaluje - vzala si taky bratrance?ps: ono pak by se nebylo cemu divit, ze venkov ma takovy elektorat jaky ma
Toto nebude o vesnici. To bude příběh z nějaké globálně oteplené, tmavší komunity. Klidně z města a ano existují i bílí Rómové ![]()
koukam, ze ten vztah s bratrancem te vubec nestresuje, ja bych chodila kanalama…
@Chytrak píše:
Zajímavá teorie, nechápu ale proč je tolik ementu mezi rodilými pražáky?? ![]()
Mě by zajímalo, jak vypadá takové dětství, když se v dospělosti můžete klidně „zamilovat do bratrance“, já vyrůstala ve veliké rodině, x-sourozenců z mamčiny i taťkovy strany, takže plno brantranců a sestřenic, mnoho sourozenců od babiček, dědečků, takže plno bratranců a sestřenic kdy se to už jen tak říká… rodina je široká na všechny strany a přesto - ani bratranec z pátého kolene by nepřicházel v úvahu! U nás v rodině je tato „rodina“ prostě blízký rodinný příslušník, každý bratranec (ať už z pátého kolene) je brán jako rodina, jako zapovězený, zcela nevhodný k flirtování, nebo naopak, jako blízký, jako bratr, prostě ne e!!! Můžu si vybírat ctitele z širokého dalekého okolí, ale NE Z RODINY PROBOHA!!!
Kurňa, moji bratranci jsou všichni do jednoho chlapi jako lusk, ale nikdy by mě nenapadlo s nima spát
však je znám odmala, jak ty mladší, tak starší. Taky mi to nepřijde úplně normální, a upřímně se nedivím, že by to vaši špatně nesli. Jasně, že lásce neporučíš, ale vykašlala bych se na oba a hledala v jinejch vodách.
Já nemůžu rozdýchat ten poměr s bratrancem. Navíc tady jsou lidé co to v klidu okomentují a vůbec se nepozastaví nad tím, že jste spala s bratrancem…?
MASAKR!
No, za mě… Buďte v klidu a užívejte si pořádné dovádění s bratrancem jelikož se stejně každou chvílí otevře zem a všichni se budeme zmítat v plamenech. Už prostě musí být nějaká apokalypsa. Musí! To není možné!
Co třeba trojka - Vy, bratranec a tchán vaší sestry + vás může sledovat třeba vaše teta.
To by bylo konečně něco!
Me vztah bratranec sestrenice nepohorsuje a to jsem verici. Na rozdil od minulosti je moznost planovaneho rodicovstvi a geneticke testy.
Darwin si vzal tusim neter a ano, nejaka geneticka onemocneni tam u deti byla, to riziko je treba zvazit zodpovedne, ale dnes jsme dal. Ostatne pri soucasne moznosti darovani spermatu, vajicek, embryi, ktere jsou uz znacne rozsireny, je situace proste geneticky neuhlidatelna.
v kazxem pripade. myslim, ze problem zakladatelky neni puvodne vztah pribuznych, ale paftnersky vztah jako tamovy a jeho krize.
@Eliška píše:
Me vztah bratranec sestrenice nepohorsuje a to jsem verici. Na rozdil od minulosti je moznost planovaneho rodicovstvi a geneticke testy.
Darwin si vzal tusim neter a ano, nejaka geneticka onemocneni tam u deti byla, to riziko je treba zvazit zodpovedne, ale dnes jsme dal. Ostatne pri soucasne moznosti darovani spermatu, vajicek, embryi, ktere jsou uz znacne rozsireny, je situace proste geneticky neuhlidatelna.v kazxem pripade. myslim, ze problem zakladatelky neni puvodne vztah pribuznych, ale paftnersky vztah jako tamovy a jeho krize.
A proč by si lidi museli vyměnovat genetický materiál? Stačí, když nespí s příbuznými a otěhotní tak nějak přirozeně. Umělé oplodnění by mělo být léčbou neplodnosti, ne že paní chce blonďáčka s modrýma očima a nechce spermii bratrance, své životní lásky ![]()