Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já už mám skoro vše už jen ty pleny a kalhotky do porodnice
Jinak vše vyprané a vyžehlené. Ted jsem se dala do háčkování čepiček na zimu ![]()
@dundunda píše:
Tak já už mám skoro vše už jen ty pleny a kalhotky do porodniceJinak vše vyprané a vyžehlené. Ted jsem se dala do háčkování čepiček na zimu
tak já jsem si vložky a kalhotky koupila dnes…zítra mi přijdou pleny + ubrousky pro malého, koupím bepanthen mast na zadeček a mám, zdá se že, vše
.
Cca před 3 dny mě probudila ve 3 ráno bolest kříží a podbříšku…normálně jako při silné ms, přešlo to odhadem za 2až3 minutky a už se to nevrátilo, včera dopoledne sedím na gauči a najedou jsem slyšela návštěvu v dálce, normálně nějaký kolaps, asi se mi nedokrvil mozek, že by pokles tlaku? Dala jsem nohy hore a po pár minutách to přešlo a teď…holky, sedím a cítím v místě bradavky vlhko..se mrknu a mám tam flíček, trochu lepavý. Jsem teprve 30+6tt, no za půl hoďky už 31+0
, je to vše běžné? Není na vše co se mi stalo posl. pár dní brzy? ![]()
Když si ale teď zkouším bradavku zmáčknout, tak je suchá, nic neteče…tak jsem asi magor už
…, ale je pravda, že mě v nich celý den řeže…už asi druhý den..i teď, ale levé prso v klidu…
Snad ještě vydržím aspoň 5týdnů, aby bylo mimčo pěkně donošené… ![]()
dobrou všem ![]()
@Sisi 79 píše:
Jéé, holky tak to já mám zas jen ty plíny a začínám prát prďolovi věci. Už začínám stresovat, ale ten můj je teď delší dobu v tahu a není to kdy zařídit
tak to jsi dobrá Sisi, že to zvládáš ještě teď, já už mám popráno a vyžehleno cca měsíc, to bylo období, kdy jsem se cítila fajn, teď už bych to nedala, ani by se mi už nechtělo a nedala bych to, páč mě tlačí už v břuchu kde co
…
tak ať máš brzy popráno, pa ![]()
Caspino, neboj se, vše, co popisuješ je v pořádku
. Mě z bradavek už také nějakou dobu teče, sice ne úplně samovolně, ale při mazání běžně. Ty křeče jsou poslíčci, ty už jsou v tuto dobu také normál
. A s tím motáním, mám to samé. Jsem sice už ve 34.týdnu, ale od minulého týdne mám normálně takové ty opiční stavy až mdloby. Včera jsem se na to ptala v poradně a sestřička říkala, že to není nic extra, mám mít prý po ruce stále sklenku vody…může to prý způsobovat utlačování té duté žíly dělohou. Tak mě trochu uklidnila… ![]()
Ahojky holky, tak jsem po kontrole, mimčo po vyrostlo
, no je otázka jestli se minulý týden nekrčilo, protože včera Mudr. naměřila 2,2 kg, což je 0,5 kg za týden, tlak bohužel stále neklesá a otoky jsou pořád horší.
Jinak jsem taky teprve začala prát a žehlení nesnáším, ale budu se muset do toho pustit.
Ahoj holky, tak dnes jedu o den dřív na ko. ale nevím jestli tam dojedu nebo mě někdo odveze, od půl 9 půl 4 do rána takoví poslíčci, že jsem myslela že už rodím, pak o těch půl 4 do čtvrt na 6 jsem usnula a pak znovu. ještěže mám sbalenou tašku
![]()
@magda82 píše:
Ahoj holky, tak dnes jedu o den dřív na ko. ale nevím jestli tam dojedu nebo mě někdo odveze, od půl 9 půl 4 do rána takoví poslíčci, že jsem myslela že už rodím, pak o těch půl 4 do čtvrt na 6 jsem usnula a pak znovu. ještěže mám sbalenou tašku![]()
![]()
a v kterém jsi týdnu? jůů, tak třeba už to budeš mít za sebou…pak se ozvi… ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
já právě nevím s tím monitorem, ale mám obavy, že s nim budu ještě více vyplašena…je to prý monitor pohybu…mimčo se třeba jen na vteřinu nenadechne…prý to běžně dělají a už to bude houkat..co tedy vím z diskuzí. Pokud je mimi donošené, tak prý to být nemusí, ale jak říkám, taky nevíme a jsme na rozpacích… ![]()
@Koopretinka píše:
Holky budete mít monitor dechu??
Já monitor dechu už mám doma od sestry
@caspino tak já to dokoupim příští týden až pojedu na kontrolu a do práce s papírem na mateřskou. Jinak me večer vždycky šíleně bolí stydká kost že nemužu ani zvedat nohy ale doktor na to nic neříkal, prsa mě pobolívaj jako při ms ale četla jsem že je normální že u nekoho z prsou muže být unik mleziva z prsou. Jinak poslíčky naštěstí nemám ![]()
@caspino píše:
a v kterém jsi týdnu? jůů, tak třeba už to budeš mít za sebou…pak se ozvi…
podle velkého utz 35+1tt
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
fíha tak to máš ještě chvíli čas..jen ať si malý/lá ještě v bříšku pobude…to bude jistě planý poplach ![]()
Ahoj Caspino, já jsem zatím v poho, tak mi to praní ani žehlení zatím nevadí. Jinak teď asi 3 dny mi bylo nevolno, asi mi šmudla někde tlačil. Občas je mi mdlo, ale to rozdýchám
No teda s tím dechem už to taky není, jak to bývalo ![]()
Jo a od včera jsem na mateřské, sekla jsem s prací ![]()
Ahoj holky, pondělní kontrola 33+0 Vojtíšek má 2,3 kg
Monitor dechu mám půjčený od sestřenky, tak uvidím, jestli mě to bude stresovat nebo ne ![]()
Stydká kost mě bolí taky a mlezivo s prsou už mi taky začíná. Jinak se cítím docela fajn až na tu žáhu…
Přípravy už vrcholej chybí mi ( taška na kočár, chůvičky a lekárenské a hygienické potřeby ). už tvoříme i pokojíček. Vypráno mám a něco i už vyžehleného ![]()