Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@janees taky mam hroznou chut, ale ten jsem Vazne vysadila, kdyz jsem teda neprestala…
@petulíína aha, tak diky za info, to rada slysim
tak ja dnes asi kavicku prubnu, uz jsem ji nemela skoro tyden a uz zacinam citit, ze mi asi klsa tlak
@agabuska fakt jsi kourila cele tehu?? ![]()
@petulíína přesně, mně malá od porodnice spala celou noc, tak těch 6hodin a od tří týdnů i 10-12.. a to jsem pila kafe, colu… ![]()
@agabuska píše:
V cem je tedy muj velky problem je koureni, proste mi ani v jednom tehu neprestalo chutnattakze jsem desna mama a prokourila obe tehu a ted to treti asi taky, ale chlapaci jsou zdravi, tak mam aspon jednu vymluvu
Tak to se nedá nic dělat, oproti tomu je asi káva nic..pokud jsou děti zdravý, tak bych to neřešila, já naštěstí nikdy v životě nekouřila, tak aspoň to řešit nemusím ![]()
Holky, já vím, že je to asi tím, že jsem těhotná poprvé, ale já mám tak šílený návaly euforie, že to snad ani není možný.
Já strašně doufám, že bude všechno v pohodě… Jsem trochu narušila téma, ale zrovna jednu z těch euforií prožívám… Ráno jsem zas byla úplně rozrušená a i slza ukápla… je to normální už v 5tt+5?
@Mikejla_a jj obe dve tehu a ted taky porad kourim, jsem hrozna ja vim, ale proste je to tezky prestat.
@Mikejla_a píše:
@petulíína aha, tak diky za info, to rada slysimtak ja dnes asi kavicku prubnu, uz jsem ji nemela skoro tyden a uz zacinam citit, ze mi asi klsa tlak
@agabuska fakt jsi kourila cele tehu??
Dej si, já si jdu taky zrovna udělat, prostě mi chybí a nechci se skácet nebo se mi motá hlava jak ji nemám, tak radši tak než někde slítnout
![]()
@atominnka píše:
@petulíína přesně, mně malá od porodnice spala celou noc, tak těch 6hodin a od tří týdnů i 10-12.. a to jsem pila kafe, colu…
Jojoooo colu, mňaaam
To jsem si minulý týden koupila Pepsi, ale to jsem ještě nevěděla, že jsem těhu, já měla na ni takovou strašnou chuť v tom obchodě, že i manžel se divil, že tak najednou a říkala jsem si jestli nejsem třeba těhu a druhý den jsem našla // ![]()
@Pumpkin01 velky gratulace, to vis ze je to normalni, to ty hormony, ja rvu I kdyz menstruuju takze ted jsem urvana jeste vic nez obvykle
pekne uzivej tehu
@agabuska mám 2 kamarádky, ty taky kouřili celý těhu, jedna má zdravou holčičku a druhá má dokonce 2zdravé holčičky ![]()
@janees redbull? I fuj, ten mi nikdy nechutnal
Ale třeba pivínko nebo vínečko, to jóóóó.. A i v těhu jsem si občas dala, na naší svatbě jsem dokonce zvládla 3panáky, přípitek a večer pivo, to jsem byla kolem 15-16tt.. ale bylo to během celého dne, tak to se dalo ![]()
@Pumpkin01 píše:
Holky, já vím, že je to asi tím, že jsem těhotná poprvé, ale já mám tak šílený návaly euforie, že to snad ani není možný.Já strašně doufám, že bude všechno v pohodě… Jsem trochu narušila téma, ale zrovna jednu z těch euforií prožívám… Ráno jsem zas byla úplně rozrušená a i slza ukápla… je to normální už v 5tt+5?
Jasně, užívej si to
Je lepší mít takový pocit euforie než se stresovat nad tím, co stejně neovlivníme ![]()
@Mikejla_a já také našla ve čvrtek // ale jen slabé, spíš jen dušík ted jen čekat jestli budou sílit
ale doufám, že joo, to by jsme to měli ve stejnej den:)
@agabuska píše:
@Mikejla_a jj obe dve tehu a ted taky porad kourim, jsem hrozna ja vim, ale proste je to tezky prestat.
kolik kouříš denně?
@atominnka píše:
@agabuska mám 2 kamarádky, ty taky kouřili celý těhu, jedna má zdravou holčičku a druhá má dokonce 2zdravé holčičky@janees redbull? I fuj, ten mi nikdy nechutnal
Ale třeba pivínko nebo vínečko, to jóóóó.. A i v těhu jsem si občas dala, na naší svatbě jsem dokonce zvládla 3panáky, přípitek a večer pivo, to jsem byla kolem 15-16tt.. ale bylo to během celého dne, tak to se dalo
Já si občas decinku vínečka taky dám. Nebo malý pivo. Ale to se dá i nealko, hlavně ať je to cokoli jinýho než Birell!! Toho už jsem fakt přepitá!