Březen / Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
16.3.11 14:24

Holkýýýý, kde jste všechny??? Snad nerodíte?
Jazune, nic si z toho nedělej, ten monitor je pěkná pruda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.3.11 16:24

Tak závidím, že máš porod na spadnutí! Já jsem stále uzavřená a na porod před termínem to nevypadá, ach jo…S těmi kily navíc a otoky mě fakt netěší představa, že budu přenášet…No, ale to si člověk nevybere, holt se Adélce mezi nás moc nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
17.3.11 17:05

Tak já tedy rozhodně nerodím, sice mi dnes není moc valně, ale bolí mě hlava, tak to asi nebude příznak počínajícího porodu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.3.11 09:11

Ahoj dámy. Tak co říkáte na počasí?Pro mě katastrofa, včera mi bylo celý den špatně, ovšem na počátek porodu to nevypadalo, protože mě bolela hlava a byla jsem jak praštěná pytlem po hlavě :lol: Dneska jedu na monitor, nejraděj bych byla kdyby mi doktor řekl tak paninko už tu zůstaňte ale pochybuju. Malej se ven asi moc nepohrne. Ale abych nebyla nakonec překvapená. Zatím tomu nic nenasvědčuje. Jo být tak na dva kusy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.3.11 10:50

Tak už mám dobaleno, doma jakž takž uklizeno, ještě musím převlíct postele a ráno tradá odvézt malého k babičkce na hlídání a nastoupit do porodnice! Jsem zvědavá, jak to budem potom doma zvládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.3.11 11:07

ANDÍLEK

Děvčata!
Konečně píšu!
Nebylo moc kdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
20.3.11 14:30

Teda gratulace OBROVSKÁ!!!! :dance: :dance: :dance:
To jsi to zvládla pěkně hopem. Doufám, že se ti podaří přihodit ještě nějaké podrobnosti, než zátra nastoupím!!!
Gratulujuuuuu!!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
20.3.11 15:29

Jé, taky moc gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
20.3.11 15:56
bara2 píše:
Teda gratulace OBROVSKÁ!!!! :dance: :dance: :dance:
To jsi to zvládla pěkně hopem. Doufám, že se ti podaří přihodit ještě nějaké podrobnosti, než zátra nastoupím!!!
Gratulujuuuuu!!!! :potlesk: :potlesk:

Zkusím večer! Přes den nějak není moc času :nevim: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.3.11 08:14

Taktéž gratuluji :-) a tiše závidím, už bych taky chtěla být ve dvou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.3.11 11:31

Moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka!!! Upřímně závidím! Taky jsem zvědavá na podrobnosti…Rodila jsi před termínem??? Obávám se, že naše dceruška chce být v bříšku minimálně do termínu, snad mě nebude moc trápit…:-) Kdo je další na řadě?;-) Já mám termín 27.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.3.11 13:35

Já mám sice termín 24.3. ale doktor si mě objednal na kontrolu na 25 že to tak honem nebude.Malej se hold ven nehrne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
21.3.11 13:49

Já mám termín až 30.3., doktor mě už málem před měsícem strašil, že bych taky mohla rodit předčasně, ale myslím budu ještě přenášet… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
22.3.11 13:43

Rodila jsem trochu dřív, ale byl to téměř ukončený 38 týden, takže pohoda!
Samozřejmě mě to chytlo v noci :mrgreen:
V 11 jsem vylezla z pelecha, páč mi bylo divno a dost ze mě teklo…pl. voda to byla :lol:
Pobalila jsem věci do tachy, zapla telku a čekala až to bude fakt tak na odjezd!
Když už jsem měla stahy po 3 minutách a pravidelně, tak jsem šla vzbudit tatínka, aby zavolal tchýni kvůli hlídání malého, že pojedeme směr porodnice! Už když jsem pochodovala po bytě se mě ptal co to? Řekla jsem mu atˇ dál zatím spí… Šel po 12 pro tchýni a o půl 1 jsme frčeli! Valil do garáže a zase zpět pro klíče od auta :lol:
Do porodnice jsme dojeli v 1! Následovalo hodinové papírování! Mezitím mě dali na monitor, zjistili jestli mám na vložce plodovku a tak ve 2 jsme se odsunuli do porodního pokoje! To už jsem měla stahy ze 2 minut na jednu a tak půlminutové, takže v podstatě furt a furt :pocitac:
Záchod byl pro mě nejlepší pomocník! Jsem tam na něm furt seděla rozčapená jak …
Když už to nešlo vydržet, tak sestra zkontrolovala stav a zavolala RODÍME! To bylo 2:40 a na dvě zatlačení byl Adámek venku!!!!!
Takže ženy, NENÍ SE ČEHO BÁT :huban:
Nějaké dotazy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.3.11 09:09

Teda to je paráda,doufám že já se nebudu někde kroutit 16 hodin:)Na to že mám zítra rodit to nevypadá, malej si asi bude dávat na čas. Doufám ale že to nebude moc přehánět, aby nebyl moc velkej cvalda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí