Poradna duly
Jana Čurdová
Barunka šla na plánovaného císaře! Určitě už máme ve skupince další miminko! ![]()
Aha, tak se těším, až budu moct pogratulovat mamince! Já dnes ozvy v pořádku, zítra zase…otrava, ale co se dá dělat, než čekat…
Tak už jsme doma!
Jo, jo, jak psala Lubenka, měla jsem na 22.3. plánovaného císaře, všechno bylo úplně super, porod se spinální analgezií, Adámka vyndali v 8.12 hod a měl 3980g a 50cm. No doktorka se s předpovědí nesekla - říkala, že to vypadá na menší miminko než byl Matěj, tak měla pravdu, protože Mates měl rovný 4 kg ![]()
Doufám, že už se sem dostanu zas tak nějak normálně a že kluci nebudou zlobit.
teda ale je to mazec, když si říkám, že mám vlastně už dvě děti… ![]()
bara2 píše:
Tak už jsme doma!
Jo, jo, jak psala Lubenka, měla jsem na 22.3. plánovaného císaře, všechno bylo úplně super, porod se spinální analgezií, Adámka vyndali v 8.12 hod a měl 3980g a 50cm. No doktorka se s předpovědí nesekla - říkala, že to vypadá na menší miminko než byl Matěj, tak měla pravdu, protože Mates měl rovný 4 kg
Doufám, že už se sem dostanu zas tak nějak normálně a že kluci nebudou zlobit.
teda ale je to mazec, když si říkám, že mám vlastně už dvě děti…
ahoj a velika gratulace k miminku ![]()
chci se zeptat, mam planovaneho cisare a v tydnu si zacnu vybehavat predoperacni vysetreni…jak dlouho pred terminem si mela naplanovanou operaci ????
ja prvni porod mela take cisare ale celkovou anestezii a te spinalni se trosku boji ![]()
teda ja doufam,ze si budu moci vybret! kamaradka nemela dobrou zkusenost…
dekuji predem za nejake informace ![]()
Darlo - měla jsem to naplánováno prakticky od začátku těhotenství, tak jsme se domluvily s doktorkou.
Prvního jsem měla taky SC v celké anestezii a musím říct, že ta spinálka je o 100% lepší - jsi při vědomí, malého mi ukázali hned na sále, během hodiny jsem byla na pokoji a měla malého přiloženého, tak za 4 hoďky jsem už cítila nohy a po 12 hodinách jsem vstávala z postele (sice první pokus moc valný nebyl, mám normálně nízký tlak, tak jsem sebou málem sekla), ráno už jsem šla do sprchy normálně, bolesti hlavy žádné, prostě fakt pohoda. zato celkovka nic moc, to jsem o sobě fakt dlouho nevěděla.
kdyby ještě něco, tak se ozvi, zatím to mám v živé paměti ![]()
bara2 píše:
Darlo - měla jsem to naplánováno prakticky od začátku těhotenství, tak jsme se domluvily s doktorkou.
Prvního jsem měla taky SC v celké anestezii a musím říct, že ta spinálka je o 100% lepší - jsi při vědomí, malého mi ukázali hned na sále, během hodiny jsem byla na pokoji a měla malého přiloženého, tak za 4 hoďky jsem už cítila nohy a po 12 hodinách jsem vstávala z postele (sice první pokus moc valný nebyl, mám normálně nízký tlak, tak jsem sebou málem sekla), ráno už jsem šla do sprchy normálně, bolesti hlavy žádné, prostě fakt pohoda. zato celkovka nic moc, to jsem o sobě fakt dlouho nevěděla.
kdyby ještě něco, tak se ozvi, zatím to mám v živé paměti
diky moc,pak dam vedet az mi daji terminek
![]()
ja mam taky nizky tlak!
uzivej mimiska a zatim pa ![]()
Barunka!!!!!!!!!!!!!
Nějaké fotečky by nebyly?
Třeba do soukromé zprávy… ![]()
Mooooooc gratulujeme!!!!!!!!!! ![]()
Já už po neděli najíždím na normální režim! Tatˇulda povalí normálně do rachoty a starší synek do školičky i se spinkáním!
Třeba si i okýnka pomalinku poumývám…
![]()
Fotečky budou, musíš mě nechat ale vydechnout ![]()
Snažim se tak nějak pomaloučku polehoučku dát všechno dohromady, ale přeci jen to břicho je při námaze dost cítit, tak to tak nehrotim. A neskutečně mě bolí záda z té nemocniční postele, tak se zatím nechci hrbit dlouho nad počítačem.
Tak všechny zdravím, dnes jsme se vrátily z porodnice
. Natálka se narodila 25.3. ve 3:15, vážila 3000 g a měřila 48 cm
.
Jazune píše:
Tak všechny zdravím, dnes jsme se vrátily z porodnice. Natálka se narodila 25.3. ve 3:15, vážila 3000 g a měřila 48 cm
.
velika gratulace ![]()
koukam,ze jsi docela brzo doma ! to je super,ze nemusis lezet dlouho v porodnici ![]()
Tak to Tě opravdu poslali šupem domů!
Nám v porodnici řezali pupíčka, tak pak se tam musí být s miminkem ještě o ten den déle, na pozorování!
Strašně mocinky gratuluji!
Máme to stejné, takhle brzo po ráno
!!!!!!!!!!!
A nějaké pocity z toho všeho kolem? ![]()
![]()
Jazune píše:
Tak všechny zdravím, dnes jsme se vrátily z porodnice. Natálka se narodila 25.3. ve 3:15, vážila 3000 g a měřila 48 cm
.
Ahoj, gratuluji k miminku. Chci se zeptat, jestli jsi rodila v termínu? A říkali, ti že bude mimi menší? Já dnes byla na kontrole a doktorka malýho pořád přeměřovala a dumala nad tím, že je menší, že má jen tři kila. Tak nevím jestli to není moc málo ;o((
Jazune, velká gratulace k miminku a ať se všechno dobře daří!
Děkuji za gratulace, já též gratuluji ke všem novým mimčám
a přeji hodně zdravíčka.
Jo jo, tady pouští domů za 72 hod. po porodu, pokud není nějaký problém. Jinak pupík už máme též pryč.
No pocity
…zrovna procházka růžovým sadem to nebyla, ale za ten malý uzlíček to rozhodně stálo
.
MacíkP - podle ultrazvuku jsem měla termín 30.3., den před porodem jsem byla ještě na monitoru a ultrazvuku, doktorka říkala, že mimčo bude menší, že váží necelých 2900 g. No a když se narodila, tak měla ty 3 kilča. Ja myslím, že to zas tak málo není. Jako je samozřejmě drobná, ale jinak s ní šijí všichni čerti
. A hlavně pro mě byly i ty tři kila docela dost…
Jazune píše:
Děkuji za gratulace, já též gratuluji ke všem novým mimčáma přeji hodně zdravíčka.
Jo jo, tady pouští domů za 72 hod. po porodu, pokud není nějaký problém. Jinak pupík už máme též pryč.
No pocity
MacíkP - podle ultrazvuku jsem měla termín 30.3., den před porodem jsem byla ještě na monitoru a ultrazvuku, doktorka říkala, že mimčo bude menší, že váží necelých 2900 g. No a když se narodila, tak měla ty 3 kilča. Ja myslím, že to zas tak málo není. Jako je samozřejmě drobná, ale jinak s ní šijí všichni čerti…zrovna procházka růžovým sadem to nebyla, ale za ten malý uzlíček to rozhodně stálo
.
. A hlavně pro mě byly i ty tři kila docela dost…
KRÁSNÁ BUBLINKA ![]()