Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
4.2.19 14:19

Maminkam.cz kalkulacka.je dobra v tom ze na zacatku mi ukazuje procenta a c kterym tydnu jsem.dnes pise 92% 22dni zbyva a 36+6. Pak na dalsi strane pise v bodech.na dalsi zase kalendar co kdy se absolvuje (prave ty lekare,utz,md ,atd…) pak je dalsi strana tam je vzdy clanek o danem tydnu.co je s mimcem a co se mnou :lol: kolik meri a vazi :lol: a pak je poznamkovy blok.tam ja si pisu co 4 tydny vahu a miry.(merim se tedy a vazim kazdy tyden ale miry zapsane mam jen co mesic :lol:

• Citovat
  • Upravit
2974
4.2.19 14:20

@finduska jdu to stáhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
4.2.19 14:21

@finduska já jsem debil, já ji mám, ani nevím jak to :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
4.2.19 14:27

@Terkapali děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 14:50

@Terkapali Jo tak určitě se dá koupit i dražší bílý nábytek! Ale když máš levnou komodu…v bílé, světlé dřevo a tmavé dřevo…tak bílá je téměř vždy levnější, než dřevo :think: …

@finduska Ne není to růžové…je tam červená, žlutá, zelená, modrá ;) …

Evžen…mi bude říkat někdo, kdo chtěl Malvínu :P :P :P :lol: :mrgreen:

Se stehem to bude dobrý, uvidíš ;) mně když rozřezali močovou trubici, tak po vytažení cévky jsem si sedla na záchod, zakousla se do ruky a čekala, jak to bude pálit poprvé při čůrání…a nic :palec: neříkám, že to je to samé…jen, že není třeba dělat nějaký předpoklad…uvidíš, jak to bude…a určitě to vydržíš…čekají tě horší věci :P

Mně to nepřijde tak strašné ty váhy…však do 25. 2. jsou tři týdny…podle teorie 200 g za týden…tj. 3,4/3,5 kg při porodu :nevim: to mi přijde zlaté :P navíc ta odchylka, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 14:55

@Bufanda Tak to jsou ty policajti ještě natrvdlí k tomu…to už se přece dobu nemění ty SPZtky…zůstane ta, kde to auto koupíš :zed: …já měla na Kie plzeňskou…a teď mám pražskou :pankac: přitom bydlím na konci světa okres Beroun ;)

A s tou doktorkou to s tím termínem je tedy fakt divné :think: raději bych si zjistila, jak to je a řekla si sama…já si to tedy i tak počítala sama a nenechala jsem si vůbec mluvit do toho kdy nastoupím…prostě poslední možný den dle termínu PM a hotovo…a bylo to tak…

Jo to Prohlášení o jméně…to musí být asi vždy, že? To je snad poslední papír, co jsem zatím neřešila, ale někde jsem o něm četla :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 14:59

@Terkapali Já chtěla koupat ve škopku na prádlo…i jsem ségře řekla, že tu vaničku s těmi výstupky na tělo miminka nechci…no stejně mi ji přivezla…je obrovská a zabírá místo :zed: :andel: Jinak ke zbytečnostem…sterilátor do mikrovlnky mám doma taky od ségry…no právě jsem vyvařila vše v hrnci…se to alespoň i pěkně odmáčelo a doomylo, když tam náhodou něco bylo (nejdřív jsem vyvařila nové dudlíky a krabičku na ně - nakonec jsem vyměkla, pak lahvičky, a pak tu odsávačku, co jsem měla po ségře…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
4.2.19 15:01

@mofiz Zkus kleknout na kolena a chodit po čtyřech, může to pomoci. A taky si s prckem o tom popovidej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
4.2.19 15:02

Tak první zkouška Aniballu absolvovaná :pankac: 8o :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
4.2.19 15:06

@Terkapali Tak já měla minulý týden 35+1 2500g, což mi taky na termín vychází nějakých 3500g.. A když jsem se narodila já, tak jsem měla něco víc, takže bych taky čekala více :mrgreen:

@mofiz Ahoj, já ji mám taky ještě zadkem dolů, nejspíše z toho důvodu, že ji to je příjemnější, protože má větší hlavičku a nevlezla by tam prej :mrgreen: ..dneska jsem 35+6 a ve středu jdu na ultrazvuk (36+1) a uvidíme jestli se otočí, jestli ne, tak budeme plánovat porod a zatím se klaním k císaři.. :) Co má být, bude…a jak to bude už je vedlejší (pro mě aspoň). Hlavně neboj, všechno bude v pořádku :kytka:

@pindulinka89 Prohlášení myslíš určení otcovství? Jelikož my s Ondrou svoji nejsme a chceme, aby se malá jmenovala po něm, tak ho máme. Já se taky svého příjmení pánuju zbavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
4.2.19 15:08

@pindulinka89 Auto je táty, dostala jsem ho, abych se naučila řídit, rodiče trpěli, že nemám řidičák, mám ho teprve 10 let :mrgreen: Tak jsme ho ani neprepisovali. Fabce už je 18, ale jezdí dobře.

Na prcka mám malou vanicku a než prcek trochu povyroste, tak to frote operatko do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
4.2.19 15:09

@Bufanda Já to povídání o tom otočení nechala na Ondrovi, protože jsem říkala, že stejně většinou budu já ta, co ji promlouvá do duše, tak ať to dělá aspoň teď on :mrgreen: Uvidíme jestli na taťku dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
4.2.19 15:11

@DomčaP Když jsou lidé manželé, tak není třeba prohlášení o otcovství, dokládá se v porodnici oddaci list a papír s křestním jménem pro kluka a holku s podpisy rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
4.2.19 15:12

@DomčaP Manžel taky k prckovi promlouval :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
4.2.19 15:21

@Bufanda Jojo, to vím, ale nejsem si jistá jak na tom Pindulinka je :) My to máme jelikož svoji nejsme, žejo, a co jsem koukala, tak u nás v nemocnici papíry se jmény a podpisy manželů nechtějí, asi to píšou rovnou tam :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí