Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě někdo dorazí, když ne, tak tam někoho přepadnem, kočárků je tam dycky dost ![]()
tak se tu nikdo neozval, tak to vypadá spíš na to přepadávání náhodných maminek ![]()
Ahoj, mám trochu špatnou správu, zapomněl jsem uplně že zítra mi příjdou nainstalovat internet mezi 9 a 12, nevadí kdybychom to posunuli na odpoledne, nebo o den později. Vím že píši takle pozdě, možná že si to nestačíš ani přečíst, pokud ale ano, tak sem dej vzkaz, pokud ne tak budu dělat vše možné abychom se tam objevili, trochu nám hraje do karet že bydlíme v té samé ulici ![]()
jasně, v kolik se ti to hodí? my můžem prakticky kdykoliv do 15hod
Informace pro v Brně bydlící:
12. února (sobota) proběhne v Centru volného času v Lužánkách výstava papírových modelů z vystřihovánek pod názvem „Papírové království“. Je s tím spojená i burza vystřihovánek. Ale celá akce je vhodná spíš pro větší děti, předškoláky a školáky… Jednak je tam trochu tlačenice, jednak tam nějak omezují provoz kočárků…
Bližší informace jsou na stránkách e-shopu vystřihovánek www.betexa.cz
Ahoj, což vyrazit na nějakou prochajdu v příštím týdnu…? Taťka
Kdyz to bude na konci tydne tak se mozna pridame.Sice jsme uz chodici
Ok, klidně, my jsme zatím v kočárku, uvidíme, kdo se tu třeba objeví, pak můžem domluvit nějaký přesnější datum..
Taťka na Mateřské píše:
Ok, klidně, my jsme zatím v kočárku, uvidíme, kdo se tu třeba objeví, pak můžem domluvit nějaký přesnější datum..
ok. ![]()