Bronislav Vřeský - plastika prsou

Anonymní
8.4.20 13:40

Bronislav Vřeský - plastika prsou

Ahojky,
chtěla bych se zeptat, zda některá z vás nepodstoupila augmentaci prsou u pana Vřeskeho v Ostravě. Jak to u něj prosím vychází tak cenově? Kolik ste například vy daly za svá prsa? Děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2439
8.4.20 13:44

Můžeš kouknout na you tube na Terezu Spanihelovou (nechala se přeoperovat z může na ženu). Dělal ji plastiku prsou a byla spokojená, všude ho chválila. Teď si nejsem jistá, ale myslím že jí pak dělal i spodek, tak je asi dobrý. S výsledkem byla taky spokojená a doporučovala ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
8.4.20 14:43

Moje máma u něj byla na několik zàkroků a vždy byla spokojená. Myslím, že nejlíp uděláš, když se k němu objednáš na konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.20 18:34

Děkuji :) zajímala by mě spíše i cena, na kolik tak u něj augmentace výjde cca :)

• Citovat
  • Upravit
19
20.2.21 11:34

Záleží asi jak velká prsa bys chtěla. Vím, že od 600ml nějak navyšuje cenu. Já mám 420ml augmentaci a dala jsem na klinice se vším 81.500Kč. Počítej k tomu ještě ale i s předoperačním vyšetřením, které je cenově různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
14.10.22 15:04

Ahojky ma prosim nekdo zkusenost s panem Vřeským ohledne augmentace po kojeni, tzn. opravdu vykojene placky a pan doktor je maximalne vyplnil? jak jste dlouhodobe s timto spokojene? nebo by jste nyni zvolily radeji modelace a mensi implantat? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková