Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Cakynka6
tak já tomu nechávám zatím volný průběh. Nepíšu mu ani sama od sebe, on vždycky napíše první. Uvidíme, jestli se něco změní do té doby než se uvidíme a když ne, hold to na něj vybalím narovinu
Děkuji ti.
Ja bych teda po prvni noci nic na rovinu nevybalovala
je videt, ze ses uz hodne zakoukala a ze se ti rozjely predstavy.
Byt tebou, tak si zatim na hlavu leju studenou vodu, po zpravach se fantaziruje hezky, skutecnost muze byt jina. On je cerstve po rozchodu a vzhledem k tomu, co ti sam rekl, s tim nemusi byt jeste uplne srovnany.
Pokud dupnes na plyn, tak se muze splasit a brzdit, i kdyby byl jinak pro tebe zn. ideal. Jestli nemas nekde krabicku z prstenem od jineho, tak si asi nejaky ten mesic na vyckani dopřát můžeš, ne
tak se zatim kroť, jestli to bude ono, tak to poznas brzy sama, od nej ![]()
Nebo ti nekde v hlave blika kontrolka, ktera te znejistuje? ![]()
@FlorenceF Jenkins
Děkuji za tvůj názor, vážím si ho
Zakoukala jsem se a to je asi ten problém, kdyby tomu tak nebylo, tak to neřeším.
Jak jsem psala, dám tomu čas, nechci ho bombardovat a nahánět, to vím, že ničemu nepomůžu, ba naopak. ![]()
Myslím, že pokud někoho neznám ani dva měsíce, nemám důvod z něj hned teď tahat, zda chce vážný vztah a rodinu. Jsem spíš typ, co by to nechal plynout přirozeně. Na sílu bych to nedělala… Přece není třeba, abyste to věděla hned teď, ne? Ani spolu nechodíte…
@Anonymní píše:
@Cakynka6
ono tu bejvalku zná dost lidí kolem mě a prý jo. Čekám na to, až se prostě uvidíme, abych se ho zeptala a viděla i ty reakce. Po zprávách tohle řešit nechci.
Tak to jste oba dva hrozně krátce po rozchodu. To bych teď vůbec žádný případný vztah neřešila. Vedla bych to jako kamarádství. Ideálně bez východ. Pokud mu sedíte a ve svém životě vás chce, tak o něj nepřijdete tím, že s ním hned nevletíte do vztahu… Je tu pořád hodně velká šance, že se s bývalou udobří a zase se k sobě vrátí. Nebo že spolu budou dál spát… Myslím si, že ptát se ho teď na vážný vztah vedoucí ke svatbě a budoucí rodinu je absolutně bezpředmětné a kdybych byla na jeho místě, totálně byste mě tím odradila…
Tohle ale budeš mít v každém vztahu, budeš muset těch pár měsíců ztratit, abys zjistila, jestli stojí za to…a on stejně tak. Zase by bylo hodně divný, kdyby s tebou po 2 měsících plánoval dítě a stěhování, ne?
Mně tohle přijde úplně přirozené, že po rozchodu si člověk moc nevěří a urovnává myšlenky. A nevěří hned ani tomu druhému, zejména, když se znáte z internetu.
@safina neznáme se z internetu, poznali jsme se osobně několikrát 🙂
Díky za tvůj komentář ![]()
Fascinuje mě, jak to ženský řeší a plánují. Jakože jsem po vztahu, tak zamiluji jen trochu. Delší čas po vztahu, tak hodně. Bude to pro mě jen sex nebo se má zamilovat? To je fakt divný. Já si to nikdy nevybíral. Prostě to na mě přišla nadrženost a někdy i situaci, jde jsem byl do ní totálně udělaný, ale nikdy jsme neměl pocit, že bych si mohl vybírat.
@Anonymní píše:
@safina neznáme se z internetu, poznali jsme se osobně několikrát 🙂
Díky za tvůj komentář
Psala jsi, že si tě našel na instagramu - to je známost z internetu (nebo ne?). To, že jste se několikrát viděli neznamená nic. Jde o to, že když poznáš někoho osobně třeba v práci, tak ho nejprve okoukáváš, poznáš ho v pracovních a společenských situacích a teprve pak se zvete na rande. Tohle u internetu prostě chybí a jdete rovnou na rande, to je prostě jiné a chybí tam tohle okoukání v běžných situacích.
@safina viděli jsme se osobně a on si mě poté našel hned na IG. Moje jméno jsem mu neříkala.