Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tys ho par dni ignorovala, ted par dni ignoruje on tebe. To nevis, jestli se taky citi blbe nebo je ješitny…
Chapu, ze ti je mizerne, ale neda se nic delat. Ta uzkost spadne, neboj
Takže ty jeho ignorovat můžeš, ale když to udělá on, tak píšeš rádoby „chápavé“ zprávy a jsi vyřízená
nic mu nepřelétlo přes nos, asi ho už nebavíš.
@FlorenceF Jenkins Z mé strany to opravdu bylo jen pár dní. Z jeho trvá nekomunikace od 20/21.12 až do 30.12 jsme, ani jeden nic nepsali. Jen já skrz prožití pěknýho závěru roku. A z jeho strany nic…
Tak je to byvaly. Treba nekoho potkal a nechce resit tebe, ale novou známost. Holt se budes muset vyrovnat s tim, ze je byvaly a přestat mu vypisovat jak pubertacka.
@Anonymní píše:
Ahoj.
Po dlouhé době mám náladu pod psa, ikdyz vím, že je to zbytečný.S bývalým jsme se rozešli po 3 letech, někdy srpnu/září. Z jeho strany. Ale žádná jiná v tom nebyla.
Přesto, jsme se dal přáteli, psali. Sem tam viděli. Ještě někdy před Vánoci jsme si psali. Je pravda, že pár dní jsem ho ignorovala, protože mi nebylo dobře a neměla jsem náladu se s kýmkoli bavit.
Pak onemocněl on. Ke konci roku jsem mu psala na WhatsApp jen pěkný zbytek roku. Žádná odpověď. Zprávu četl. Tak jsem jen zkusila včera holt ještě jednu, že vidím, že se nebaví, ani v základní formě slušnosti, a že chápu.
Tímto jsem to ukončila v sobě. Nic neodepsal. Přesto mi furt čumí na fotky, příběhy ( zobrazí se, že si to zobrazil na Mesengeru ). Nechápu. Fakt nechápu. Kde se stala nějaká rapidní změna. Nebo co mu přelítlo přes nos. Je pravda, že jsem z rozchodu byla nad věcí, ale najednou nejsem. A je to tím, že mě ignoruje… To si uvědomuji. Celkově je mi do břeku. A nevím jak se vzpamatovat a co se mu stalo, že tak jedna.
Tak když ho ignoruješ ty, je to naprosto v pořádku, když tě začne ignorovat on, tak je neslušný…
Zablokuj si ho všude a zapomeň na něj.
Je bývalý tak o co ti jde? Nemá asi na práci řešit jen tebe. Nejste spolu, tak být tebou bych mu nevypisovala a nedolejzala. Vypadá to že si od toho něco slibuješ. ![]()
Vážně se díváš, jestli se ti náhodou nepodíval na fotky na Messengeru? Jste jeden za 18 a druhý bez 2 za 20.
Já když už náhodou jednou za rok kouknu na něco, co někdo přidal, tak se podívám rovnou na všechno teda a nepřeskakuju někoho.
Dej si nějaké předsevzetí a vykašli se na to. Děláš si to sama.
@Anonymní píše:
Tak jsem jen zkusila včera holt ještě jednu, že vidím, že se nebaví, ani v základní formě slušnosti, a že chápu.
Kolik ti je? To je chování malého dítěte. Taky bych na tyhle tvoje trapný výčitky nereagovala.
@Anonymní píše:
@FlorenceF Jenkins Z mé strany to opravdu bylo jen pár dní. Z jeho trvá nekomunikace od 20/21.12 až do 30.12 jsme, ani jeden nic nepsali. Jen já skrz prožití pěknýho závěru roku. A z jeho strany nic…
kolik vám je let? 13? tak pak je to v pohodě
Nechápu, proč ti taková blbost kazí náladu. A on není žádný tvůj kamarád, prostě ex.
@stinga píše:
kolik vám je let? 13? tak pak je to v pohodě
I ve 13. má člověk své starosti. A bolesti. Ten její neřád nejspíš taktizuje. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj.
Po dlouhé době mám náladu pod psa, ikdyz vím, že je to zbytečný.S bývalým jsme se rozešli po 3 letech, někdy srpnu/září. Z jeho strany. Ale žádná jiná v tom nebyla.
Přesto, jsme se dal přáteli, psali. Sem tam viděli. Ještě někdy před Vánoci jsme si psali. Je pravda, že pár dní jsem ho ignorovala, protože mi nebylo dobře a neměla jsem náladu se s kýmkoli bavit.
Pak onemocněl on. Ke konci roku jsem mu psala na WhatsApp jen pěkný zbytek roku. Žádná odpověď. Zprávu četl. Tak jsem jen zkusila včera holt ještě jednu, že vidím, že se nebaví, ani v základní formě slušnosti, a že chápu.
Tímto jsem to ukončila v sobě. Nic neodepsal. Přesto mi furt čumí na fotky, příběhy ( zobrazí se, že si to zobrazil na Mesengeru ). Nechápu. Fakt nechápu. Kde se stala nějaká rapidní změna. Nebo co mu přelítlo přes nos. Je pravda, že jsem z rozchodu byla nad věcí, ale najednou nejsem. A je to tím, že mě ignoruje… To si uvědomuji. Celkově je mi do břeku. A nevím jak se vzpamatovat a co se mu stalo, že tak jedna.
Zablokovat nejde?
Utnula bych kontakt a zablokovala svoje soukromí tak, aby do něj nikdo cizí nemohl nahlížet. Rozešli jste se, tak nelze čekat kdoví jaké přátelství.
Ahoj.
Po dlouhé době mám náladu pod psa, ikdyz vím, že je to zbytečný.
S bývalým jsme se rozešli po 3 letech, někdy srpnu/září. Z jeho strany. Ale žádná jiná v tom nebyla.