Bývalý mi zkazil totálně náladu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12328
1.1.22 13:33

A pak se vsechny divi, ze se chlapi takto chovaji 🤣 🙈 vzdyt si za to muzes sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
1.1.22 13:41
@stinga píše:
jo, jo, je to fuk, já když jsem chtěla mamku potrápit, tak jsem jí vždy říkala, že budu lesba

Chudák máma. :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.22 14:16

@Wenn.Nox Jeho mobil znám a vím že to má naprosto stejně, jako já. A opravdu to není tak jak tvrdíš, že ti jedou příběhy po sobě od různých lidí :nevim:

Osobně třeba nekoukám na příběhy vůbec, rozhodně ne lidí, kteří mě nezajímají :mrgreen: a jinak málokdy někomu s kým mám hlubší vztah

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.22 14:19

@Šmoulice Ale já ho neignorovala v pravém smyslu. Prostě na na telefonu jsem vzhledem ke svému stavu nebyla a ozvala se až za pár dní. Stručně a jasně jak na tom jsem.

A ne, že na napíšu, přečte a neodpoví. A do toho čuci na moje Story

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.1.22 14:21

@JanaDaR popřála jsem, protože chci. ke vědomý ignor od lidí, které znám a jsou nebo byli blízcí opravdu nesnáším ze srdce, obzvlášť pokud to je že dne na den a bez vysvětlení.

Ano uznávám. Na jedné straně býval hodný, na druhé straně jsme viděla, že je zákeřný

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
1.1.22 14:24
@Anonymní píše:
@JanaDaR popřála jsem, protože chci. ke vědomý ignor od lidí, které znám a jsou nebo byli blízcí opravdu nesnáším ze srdce, obzvlášť pokud to je že dne na den a bez vysvětlení.Ano uznávám. Na jedné straně býval hodný, na druhé straně jsme viděla, že je zákeřný

Nesnášet můžeš, ale on má právo nereagovat. Kdybys to pustila čistě, tak až tolik neřešíš, že neodpověděl. Předala jsi informaci, myšlenku a tím je hotovo.

• Citovat
  • Upravit
2932
1.1.22 14:35
@Anonymní píše:
@Wenn.Nox Jeho mobil znám a vím že to má naprosto stejně, jako já. A opravdu to není tak jak tvrdíš, že ti jedou příběhy po sobě od různých lidí :nevim:Osobně třeba nekoukám na příběhy vůbec, rozhodně ne lidí, kteří mě nezajímají :mrgreen: a jinak málokdy někomu s kým mám hlubší vztah

Kdyz na mobilu najdu na fb, nahoře jsou příběhy, na jeden kliknu a pokud nezavru jdou příběhy i dalších lidí co jsou na řadě :nevim: mají to tak všichni co znám. Občas kouknu na příběh i lidi, kteří jsou mi zrovna ukradeni. Jen tak, proto je snad mám v přátelích, jinak bych je vymazala.

Odpovědět na přání není povinnost a on nenapsal, může mu být zle a nebýt schopen. Po tom co jsi mu napsala bych tě ale asi ignorovala záměrně, trošku hysterická reakce ne? Jinak jo občas některým kamarádům zapomenu odepsat, přečtu a pak už nenapisu, naštěstí nemají potřebu mi na to psát takové blbosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
1.1.22 15:11

To se obcas stava, i kdyz to asi nikdy nepochopim. Jednu dobu jsem si takhle psala s byvalym kolegou, on mel furt zajem, pozval me i na rande a asi dva dny predtim najednou ticho po pesine. Tak jsem pak zkusila jeste whatsapp, bal jsem se se, jestli se mu neco nestalo. Precetl, nereagoval, ale stale mi koukal na pribehy na fb. Tak jsem ho smazala z fb i ze zivota, co me ma co stalkovat kdyz ani neumi odepsat :lol: bude to pro tebe asi chvili zahada, ale byt tebou, smazu ho a zamestnam se necim jinym. A hlavne, kdyby se nahodou ozval, prd na nej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
1.1.22 15:53
@Anonymní píše:
@Wenn.Nox Jeho mobil znám a vím že to má naprosto stejně, jako já. A opravdu to není tak jak tvrdíš, že ti jedou příběhy po sobě od různých lidí :nevim:Osobně třeba nekoukám na příběhy vůbec, rozhodně ne lidí, kteří mě nezajímají :mrgreen: a jinak málokdy někomu s kým mám hlubší vztah

A za tu dobu si vlastně nemohl pořídit nový telefon a mít to jinak. :lol:
Nebo sis vážně myslela, že si s tebou bude nadále pořád vypisovat?
Můj manžel se s bývalou ženou rozvedl v klidu a jsou dál přátelé. Občas si napíšou, ale ne často. :)
Mně se zdá, že je dobře, že ti přestal psát, protože to není tak úplně za tebou podle toho, co píšeš. Kdyby to to bylo jedno a byla jsou za tím, tak rozhodně neřeší takový kraviny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
1.1.22 16:05

Ach jo, proč si pořád někteří mysli, ze po rozchodu bude s byvalym v kontaktu a jako kamarádi (a pak z toho bude třeba něco víc, že).
Rozešli jste se, je konec. Nemá smysl si přátelský scházet či psát, pořád budete rozejiti.
Prestan řešit, jestli ti pise/nepíše, kam všude ti kouká, je to jedno.. Jste minulost a tohle je jen prodlužování agonie..

• Citovat
  • Upravit
8558
1.1.22 17:37

Vymaž si ho, k ničemu ho nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
1.1.22 17:56
@Cimada píše:
Vymaž si ho, k ničemu ho nepotřebuješ.

Evidentně potřebuje jeho pozornost, protože jinak by tu neřešila takovou ptákovinu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
1.1.22 18:04

Třeba je mu blbě a nemá náladu si s někým psát. :jazyk:
Nebo tě provokuje, tím, že si jako zobrazí tvůj profil. Třeba ho tvý fotky ani moc nezajímají, ale ví, že z toho budeš dělat vědu a budeš se tím (jím) zabývat a má z toho srandu. :nevim:
Jak my asi můžeme vědět, kde je jádro pudla a proč jedná tak, jak jedná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
1.1.22 19:11
@Taktinevím píše:
Třeba je mu blbě a nemá náladu si s někým psát. :jazyk:
Nebo tě provokuje, tím, že si jako zobrazí tvůj profil. Třeba ho tvý fotky ani moc nezajímají, ale ví, že z toho budeš dělat vědu a budeš se tím (jím) zabývat a má z toho srandu. :nevim:
Jak my asi můžeme vědět, kde je jádro pudla a proč jedná tak, jak jedná :roll:

To mi pripada moc slozite :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
2.1.22 11:46
@FlorenceF Jenkins píše:
To mi pripada moc slozite :think:

Myslíš na chlapa jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat