Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj.
Po dlouhé době mám náladu pod psa, ikdyz vím, že je to zbytečný.S bývalým jsme se rozešli po 3 letech, někdy srpnu/září. Z jeho strany. Ale žádná jiná v tom nebyla.
Přesto, jsme se dal přáteli, psali. Sem tam viděli. Ještě někdy před Vánoci jsme si psali. Je pravda, že pár dní jsem ho ignorovala, protože mi nebylo dobře a neměla jsem náladu se s kýmkoli bavit.
Pak onemocněl on. Ke konci roku jsem mu psala na WhatsApp jen pěkný zbytek roku. Žádná odpověď. Zprávu četl. Tak jsem jen zkusila včera holt ještě jednu, že vidím, že se nebaví, ani v základní formě slušnosti, a že chápu.
Tímto jsem to ukončila v sobě. Nic neodepsal. Přesto mi furt čumí na fotky, příběhy ( zobrazí se, že si to zobrazil na Mesengeru ). Nechápu. Fakt nechápu. Kde se stala nějaká rapidní změna. Nebo co mu přelítlo přes nos. Je pravda, že jsem z rozchodu byla nad věcí, ale najednou nejsem. A je to tím, že mě ignoruje… To si uvědomuji. Celkově je mi do břeku. A nevím jak se vzpamatovat a co se mu stalo, že tak jedna.
Takových lásek ještě zažiješ… než opustíš základní školu…
@Floralys píše:
I ve 13. má člověk své starosti. A bolesti. Ten její neřád nejspíš taktizuje.
po 3 letech?
@Anonymní píše:
@FlorenceF Jenkins Z mé strany to opravdu bylo jen pár dní. Z jeho trvá nekomunikace od 20/21.12 až do 30.12 jsme, ani jeden nic nepsali. Jen já skrz prožití pěknýho závěru roku. A z jeho strany nic…
Upřímně, napsat mi tohle, když ti neodpovim, ta taky nenapisu nic a pomyslim si neco o slepici.
@Floralys píše:
I ve 13. má člověk své starosti. A bolesti. Ten její neřád nejspíš taktizuje.
To je spíš prani otcem myslenky
spis mu je naprosto u zadku.
Vubec bych to neresila, je to ex😁 asi to jeste nemáš tak vyřešené, jak si snažíš namluvit
jinak s tema pribehama na fb bych tak nevidela, ze té sleduje, ale bud klikne na někoho kdo ho zajímá a ty tam jsi po nem nebo omylem. Mě se to stava bezne. Na příběhy nekoukam záměrně, ale vetsinou se mi zobrazí nechtěně.
Máš to nedořešený, no. Co s tím těžko radit, prošel si tím někdy každý. ![]()
@bublifucekk Tomu fakt nevěřím. Na fb na mobilu musíš záměrně kliknout na člověk. A ne že pak naběhne někdo jiný, další člověk
Teď jsme to zkusila a fakt to tak nefunguje
![]()
Navíc znám ho, není ten typ co vy koukal na každýho z přátel co má.
Blokací jsem zkusila kdysi u někoho, ale ten dotyčný mi říkal, že zprávy normálně odešle. Mě nic nepřišlo. I mi to ukazoval a to nechci. Chci, aby měl skrytý, vymazany můj profil
@Anonymní píše:
@bublifucekk Tomu fakt nevěřím. Na fb na mobilu musíš záměrně kliknout na člověk. A ne že pak naběhne někdo jiný, další člověkTeď jsme to zkusila a fakt to tak nefunguje
![]()
Navíc znám ho, není ten typ co vy koukal na každýho z přátel co má.Blokací jsem zkusila kdysi u někoho, ale ten dotyčný mi říkal, že zprávy normálně odešle. Mě nic nepřišlo. I mi to ukazoval a to nechci. Chci, aby měl skrytý, vymazany můj profil
Hele, na mobilu mi tam taky skáčou story hned za sebou od různých uživatelů. Takže to občas taky proklikám, ale záměr v tom není. Máš asi divnej Facebook. ![]()
A má to tak spousta jiných uživatelů, takže nechápu, že si to nepřiznáš a neuznáš, že ho třeba fakt nezajímáš.
![]()
Vůbec ho neřeš. Vykašli se na něj. Mne se stalo totéž. Přestal se se mnou bavit když jsem se měla vdávat a on mi pár dní před svatbou ztrpčoval život. Jak naschvál. Tak jsem ho poslala kam slunce nesvítí a mám klid. Ani k narozeninám mi nepopřál tak já jemu taky ne. Má je pár dní po mně. Na Vánoce a teď nový rok totéž tak neřeším. Jak on na mě tak já na něj. Aspoň mám klid. Nesledují ho a zablokováno dávno mam všude. K ničemu to nepotřebují. Jsme ve stejné práci, ale nedělame spolu. Když ho potkám pozdravuje se, chvíli pokecáme a jde se dál. Stačí. Lepší než aby mi dělal to co dělal.
Hmmm, tak princezna může ignorovat, ale jak někdo ignoruje ji, je zle. ![]()
Asi už ho taková trapka přestala definitivně bavit ![]()
@Anonymní píše:
@bublifucekk Tomu fakt nevěřím. Na fb na mobilu musíš záměrně kliknout na člověk. A ne že pak naběhne někdo jiný, další člověkTeď jsme to zkusila a fakt to tak nefunguje
![]()
Navíc znám ho, není ten typ co vy koukal na každýho z přátel co má.Blokací jsem zkusila kdysi u někoho, ale ten dotyčný mi říkal, že zprávy normálně odešle. Mě nic nepřišlo. I mi to ukazoval a to nechci. Chci, aby měl skrytý, vymazany můj profil
neřeš to už, nerýpej se v tom, a najdi si jiného kluka
@stinga píše:
neřeš to už, nerýpej se v tom, a najdi si jiného kluka
Tak tak. Nebo holku, dneska se to tak vážně nebere. ![]()
Nejlepší je dělat věci čistě - udělám to, co chci za sebe, pro sebe a nemít očekávání. Popřála jsi mu proto, žes mu ty pěkné dny přála, nebo proto, aby odpověděl?
@Floralys píše:
Tak tak. Nebo holku, dneska se to tak vážně nebere.
jo, jo, je to fuk, já když jsem chtěla mamku potrápit, tak jsem jí vždy říkala, že budu lesba