Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi líto, ale nechce te.. Kdyby tě chtěl, je s tebou a nemá novou slečnu..
Ale záloha se hodí, tak tě drží v očekávání, abys byla připravena, kdyby to s novou nevyšlo..
Udělej si radost, oplakej rozchod, všude se od něj odstrihni a jdi dal.. Jinak tě bude takhle napínat příštích pár měsíců či let a to nechceš..
Co bys chtěla dělat, prostě tě nechce. Za čas to přebolí. Smiř se s tím. Stejné pocity mají skoro všichni, co se s nimi někdo rozešel. Jsi jeho minulost, asi tě měl rád, ale už je konec, začal nový vztah s jinou a na začátku to s ní bude stejné jako to bylo s tebou.
I když to bolí, odpoutej se od něj. Dává Ti planý naděje a tebe to uvnitř akorát zabíjí. Všude si ho vymaž nebo zablokuj s začni sama u sebe. Zaměř se na sebe, udělej si něčím radost, jak už tu někdo výš psal.
Držím Ti palce, ať je co nejdřív líp. ![]()
Co bych udělala? Vyprdla se na něj a nevěřila jeho řečem o tom, že mě miluje. Nemiluje tě, má jinou a tebe jen tahá za fusekli…
Zablokovala bych ho.. je to malý kluk, neví co chce.. rozhodně by to pro mě nebyl partner ![]()
Nejsem teď schopen mít vztah = nejsem schopen mít ho s tebou. Sama jsi viděla, jak rychle se uschopnil, když na obzor přišla nová koroptvička
Miluju tě, ale… = jsi fajn holka, objektivně není na tobě nic špatného a pojí nás spousta hezkých vzpomínek. Ale já už tě rozhodně nechci, už jsem jinde a nejspíš už i s jinou, ale nechci, abys na mne proto byla naštvaná a taky by se mi trochu hodil snadný přístup zpět pro případ, že bych zjistil, že opustit tě byla chyba (dle mých zkušeností k těmto prozřením prakticky nedochází, protože ego)
Holka zlatá, ten se už nevrátí, už je dávno jinde, nenech si motat hlavu. Znám jednu, která těmhle kecům svého ex věřila přes deset let. Jo, deset let to bylo „už už se k sobě vracíme, on si jen musí vyřešit to a ono.” On zatím vystřídal čtyři vztahy a pořídil si dvě děti. Ona žádné děti nemá a protože se pročekala od svých 33 do 43 let, už ani mít nebude.
@martina.se píše:
Zablokovala bych ho.. je to malý kluk, neví co chce.. rozhodně by to pro mě nebyl partner
On možná neví co chce, ale nejspíš hodně dobře ví, co nechce: zakladatelku a vztah s ní. Leda tak nekomplikovaný sex, pokud by to s tou současnou nevyšlo.
Achjooo, nestastna laska. Vymaž, nesleduj, venuj se sobe. Tak nebudes tolik žarlit. Brzy bude lip ![]()
Lehce se radí, abys ho nechala na pokoji a našla si někoho, kdo ocení tvoje kvality a tvoji lásku.
Realita je taková, že to bude bolet. Ale musíš ho opravdu nechat být, aby ses mohla spokojeně posunout dál.
Jeho miluju tě mi přijde jako chabá hezká fráze, aby ses necítila ublíženě - kdyby tě miloval, tohle nedělá a není s jinou. Hlavu vzhůru! Bude lépe, najdeš si někoho, kdo nebude odcházet jinam, bude si tě vážit.
Ahoj,
tvojí situaci moc dobře chápu, jelikož jsem toto zažila už několikrát.
V první řadě ti chci říct i když to bolí, rozhodně se k němu už nevracej. Ten vztah už nikdy nebude takový, jaký byl před prvním rozchodem.
Můj poslední vztah, který trval skoro 5 let se pokazil někde po 2,5 letech vztahu, já z toho byla fakt špatná, nevěděla jsem, co dělat. Nakonec jsme se k sobě vrátili, ale bylo to už jenom „přežívání“. Minulý měsíc jsme se rozešli úplně a už teď vím, že i kdyby byl 100× jinej, už bych se k němu nevrátila.
Smaž si ho, zablokuj, bude to pár dnů bolet, ale uvidíš, najde se někdo daleko lepší, kdo tě bude MILOVAT za každou cenu
Na každou z nás někde čeká ten pravý.
Přeji ti hodně štěstí a ať je pro tebe rok 2022 daleko lepší, než ten minulý ![]()
Tomu se říká zadní vrátka, kdy toho druhého udrzujes aby bylo kdyžtak kde pichnout
to je to same, když se chlap nechce ženit ani děti… rozjede se s tebou a do roka chystá svatbu s těhotnou přítelkyni v novém bytě ![]()
Na Tvém místě bych se s ním rozloučila, utnula veškeré kontakty a pokud by Ti to pomohlo, zablokovala bych ho všude, kde by to šlo. Mně pomáhá sejde z očí, sejde z mysli.
On má jinou a není řešením čekání na to, jestli si to nerozmyslí. Navíc bys mu nemohla už nikdy věřit, že zase neodejde
.
Přeju Ti, aby Ti čas rychle pomohl přenést se přes to a zapomenout. Ať máš brzy jiného partnera. ![]()
Řekla bych, že jsi bohužel byla jen „zadní vrátka“. Nech ho jít a odpoutej se od něj. ![]()
Ach jo. Měli jsme s přítelem dle mě krásný vztah a pak se to vše po 9. měsících zkomplikovalo. On řekl, že teď nemůže mít vztah a musí se dat dohromady. Tak jsem to respektovala a říkala si ze počkám.
Po měsíci a půl jsme to spolu zkusili znovu. Ovšem nebylo to ono, protože on začal dělat nový sport a seznámil se tam s holčinou. Trávili spolu hodně času a vlastně dělal s ni všechno jako se mnou tenkrát na začátku. Jezdil na výlety, do obchodu, do kavárny na jídlo, pít a tak… Řekla jsem mu ze se mi to nelíbí a on to ukončil, ze my dva spolu proste nemůžeme být. Asi o dva týdny déle už byl s tou jeho novou slečnou.
A ja jsem absolutně zničena, protože se mnou být nemůže a s ni ano? Strašně mě bolí, že ona od nej dostává všechno co já jsem vždy chtěla a to ze se trapim něčím co pro nej už nic neznamená.
Před par dny mi volal, oba jsme byli trosku napiti a řekl mi ze me miluje ale ze to proste nestačí a my dva spolu nemůžeme být. Ze proste není pro me.
A me to neskutečně bolí když vím ze ho miluju a vidím jak je s jeho novou holkou.
Je to začarovaný kruh a nevím co dělat. Já asi furt někde tajně doufám, že si to rozmysli a vrátí se. Myslíte ze je to možné? Ze mu to chybí i když už je s někým jiným? Co byste udělali vy na mem místě?
Děkuji za odpovědi