Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nejsem učitelka. Já jsem iniciovala rozchod, protože se chovám nemorálně. Nejsem dobrý člověk.
To asi nechápu co tím chce básník říct ![]()
@DalsiSycekObecny píše:
Vyuzijte toho. Ten klid a pohoda. Nikdo vas do niceho nenuti, neomezuje vas, zadne kompromisy. Berte to jako start neceho noveho, kdy pokud budete chtit, se muzete poohlizet po novem partnerovi. Zviratko je fajn, ale pokud chybi blizky clovek nahradou neni. Hlavne zadna panika.
Momentálně mám splín, že si už nikoho nenajdu. Milenců jsem měla v poslední době hodně, ale chci žít jako jeptiška už. ![]()
@Anonymní píše:
Nejsem učitelka. Já jsem iniciovala rozchod, protože se chovám nemorálně. Nejsem dobrý člověk.
Zajimave. Na zaklade jakych kriterii jste amoralni? A co vam brani na sobe zapracovat a posunout se k lepsimu?
@Ennny píše:
Všechno zle je pro něco dobré, ty si užijes trochu volnosti, budeš si moct dělat co chceš jak chceš a kdy chceš a během toho klovnes nějakého super chlapa založíte rodinku a máš o zábavu postaráno do konce života
To jsi hodná. Když já rodinu ani muže nechci. Jsem ztracený případ. ![]()
@DalsiSycekObecny no řekla bych že slušně řečeno neví co(spíše koho) chce…
@Ennny píše:
To asi nechápu co tím chce básník říct
No že jsem si nevážila dobrého bydla? Dobře, dám tomu čas. Uvidím. ![]()
@Anonymní píše:
No že jsem si nevážila dobrého bydla? Dobře, dám tomu čas. Uvidím.
Už jsem to asi pochopila ![]()
@Anonymní píše:
Momentálně mám splín, že si už nikoho nenajdu. Milenců jsem měla v poslední době hodně, ale chci žít jako jeptiška už.
Pokud nejste vylozene mrcha, jste realistka, jeste byste zkousla dite a opravdu budete hledat, pak vzhledem k veku bych se nebal ze zkoncite sama.
@DalsiSycekObecny píše:
Zajimave. Na zaklade jakych kriterii jste amoralni? A co vam brani na sobe zapracovat a posunout se k lepsimu?
Amorální jsem na základě Desatera. Nechci se měnit právě.
@Anonymní píše:
Amorální jsem na základě Desatera. Nechci se měnit právě.
Tak to jsme asi vsichni, s tim se nejak tak pocita.
@DalsiSycekObecny jenže ona to ani nechce zkusit se změnit jí to vyhovuje tento „kočovný“ život ![]()
@Ennny píše:
@DalsiSycekObecny jenže ona to ani nechce zkusit se změnit jí to vyhovuje tento „kočovný“ život
Pak je vsechno v nejlepsim poradku.
@Ennny píše:
@DalsiSycekObecny jenže ona to ani nechce zkusit se změnit jí to vyhovuje tento „kočovný“ život
Nevyhovuje mi kočovný život. Měla jsem pětiletý vztah a tento desetiletý.
Bývalý mi řekl, že jsem nesamostatná, neschopná se postarat o dítě. Přitom od 16 pracuji, mám VŠ, nepiju, nekouřím. Dobře, tak jsem měla milence a jsem někdy pesimista.