Bugaboo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3493
8.4.14 12:46

No já právě nemůžu tu sportovní sedačku z toho rámu sundat. Vůbec mě nejde odháknout z těch kovových koleček, bojím se, že to roztrhnu. Přitom mě paní říkala, že to jde uplně lehce. Je to teda dost fest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
8.4.14 12:52

@Markytka01 No, a tak nejdřív odepni ty suché zipy… já nevím, nám to šlo v pohodě všechno… víc teda neporadím… ale neroztrhneš to určitě, to bys musela mít páru… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
8.4.14 14:06

@želvice Už se mě to povedlo, dost náročný:-). Zdá se mě, že ta hluboká korba není tak dobře napnutá, je taková trochu pomačkaná, ale je to asi tím, že tam jen tak visí.
Prosím ještě o radu - mám takové dva černé plastové proužky - ty patří do těch kapsiček u hluboké korby u hlavičky a nožiček? Když jsem je tam dala, tak vyčnívají :think:.
A ten tříbodový pás ze sportovní sedačky - na bocích. nejde mi oddělat, takže u hluboké varianty tam jen tak visí…to samé i popruh na madle, kde se kočárek drží. To je jištění na ruku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
8.4.14 15:36

@Markytka01 Juuuj, já se omlouvám, ale o té hluboké korbě vůůůbec nerozumím… a hlavně už je to tak strašně dlouho, co jsem jí používala, že v tomhle neporadím. Ale je tu perfektní téma, které poměrně žije, tam by holky poradit mohly - https://www.emimino.cz/…eleon-26098/

A to na madle, které držíš při používání kočárku, tak ano, to je jištění. (používám např. při ježdění na jezdících schodech, nebo na velmi strmém kopci)

Jo a poslední - ty kroužky vůbec nechápu, co myslíš, možná by bylo dobré to nafotit :think: (ale já mám tedy trojkový Cameleon)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
9.6.14 11:45

Holky, prosím o radu. Pasují potahy z cameleona 2 na cameleon 3?
Jedná se o stříšku, kryt korby, kryt sportovní sedačky a fusak. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
9.6.14 12:17

@Markytka01 ano to by měli pasovat. Ja měla potahy 3 na cam 2..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
23.10.14 11:22

Holky, jsem čerstvá majitelka bugaboo cameleon a musím říct, že mě zklamal. Celkově teda na něm nenalézám nic extra. Ted jsem navíc zjistila, že stříška vůbec nepřilíná ke korbičce. Zima na krku a tam jsou fuky jak blázen…tak nevím, jestli to nemám špatně přidělané, ale nezdá se. Nebo je nějaký rozdíl mezi letním a zimním potahem na stříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
23.10.14 14:55

@Markytka01 bugaboo někdy není láska na první pohled. Myslím ze změníš názor až ho projedes budeš skládat jezdit s nim atd. Já ho proste miluju :) nezavrhujte ho hned ale samo se možná nelíbí každému. Ta striska více přilbě až se potahy roztahnou po rozbalení jestli mate nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
23.10.14 21:19

@hantom nový právě nemám, použitý po jednom dítku. chtěla jsem právě max po jednom dítěti v super stavu. ale není to uplně podle mých představ, šrouby na kolech jsou rezavé a ty pružiny na předních kolečkách jsou taky narezlé. při jízdě se mi zdá, že táhne doprava…na první dvě děti jsem měla jané slalom pro a byl fajn.
z té boudičky jsem fakt zklamaná, dnes fučí strašně moc a ta stříška mi přijde uplně forova a navíc tam ty fuky…no raději jsem s malým ani nešla ven :zed:
možná jsem od něj čekala právě na základě všech recenzí víc…bugaboo jsem vždy chtěla, toužila jsem po něm a I na tento použitý jsem rok šetřila…ted dokonce uvažuju o tom, že ho prodám a koupím jiný :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
24.10.14 07:22

@Markytka01 ja jsem taky měla vždycky použity. Ten rez nevadi doporučuji vyčistit a nastrikat wd ckem:) me ta striska nevadi. Je to origo striska? Nej je ta origo canvas ne fleece ani jiná doma šitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
24.10.14 12:02

@hantom vyčištěné to bylo skvěle když jsem to koupila..a co je to wd cko? :-) ten rez tím asi nezmizí, tak myslíš to jen nějak promazat?

Jinak stříšky jsou samo origo, mám tu Paul frank s opicema. ještě mám jednu fleecovou na zimu, taky origo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
24.10.14 14:53

Myslím něčím promazat ten olej se jmenuje wd. Asi budou i jiné:) paul frank je super striska. Ono se to možná nezdá, ale neprofoukne, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
24.10.14 20:20

@hantom tak já mu dám ještě šanci. Doufám teda, že neprofoukne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.2.16 12:20

Ahoj. Chtěla bych se poradit. Nevíte, jestli pasuje hluboká korba z Cam 2 na Cam 3? díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 21:57

Pomackanaň korba

Ahoj chtela jsem se zeptat vyrovnala jse vam korba na bugabo fox? meli jste ji taky tak otresne pomackanou ve fun baby mi tvrdi ze se to vyrovna ditetem ale me se to moc nezda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4