Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloAhoj holky, nemáte přehled kde jde sehnat nějaka sleva na bugaboo buffalo?
![]()
@Elli1234 ahoj ![]()
Ja kupovala na babiez, kdyz byly dny Marianne, sleva byla 10%, to same bylo myslim na mybabystore. Bylo to na podzim. Myslim, ze na jare to byva znovu. Jeste sleduj Vandastore. Jinak bugaboo moc neslevnuji.
Ja taky cekam az neco bude, mam strisku offwhite a chci koupit grey melange, ta bila neni moc na skladani do auta a zimni brecky..
@mitcha já zas četla ze třeba v babycentrum.cz ti dají slevu snad az 15% když si o ni člověk řekne…
@Elli1234 tak to by mě tedy zajímalo
sleva 15% v Pardubicích na Bugaboo Buffalo? Prosím o vice info ![]()
@Evelinka28 @Elli1234
Napiste prosim, jak jste dopadly s tou slevou u babycentrum. Kdyztak bych koupila tu strisku u nich ![]()
Dekuji
Kdysi jsem tam psala a tohle mi nabídli..
3.3. Se chystáme na výstavu do Brna, pokud neseženeme za nějakou lepší cenu tam, tak Vam pak dam vědět jak jsme dopadli v babycentrum.cz ![]()
Holky, tak je to pravda
Slevu mi potvrdili, fakt mazec
Hned jdu objednávat ![]()
@Elli1234 velké velké velké díky
za radu
@Evelinka28 to myslíte vázne? A na cokoli bugaboo?
Mate nějaké recenze na obchod?
@bílá kočka ano, dali mi slevu 15% na nový kočárek a veškeré doplňky bugaboo, určitě se tam stavte nebo zavolejte. Obchod má velice dobré recenze, slevu Vám poskytnou i ve VandaStore a MyBabyStore, ale pouze 10% ![]()
@Evelinka28 Děkuji moc. Netušila jsem, že Vandastore poskytne slevu. Musím se zkusit zeptat, ona líná huba, holé neštěstí ![]()
Když mě se líbí ten denimový, ale praktický bude spíš černý ![]()
@bílá kočka berte raději denim, černý je právě nepraktický
sluníčko černou vyšisuje a také černá vice přitahuje sluníčko, pokud mate letňátko není moc praktické dle mého názoru, všichni nás varují před černou, ale také jsem ji původně chtěla
, my máme hot pink a ted jsem dokupovala grey mélange ![]()
Já myslela černý kočárek a bílou stříšku a bílý kryt korbičky.
Když denimový se nelíbí partnerovy:(