Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Kačka H
to je v pohodě, to já neřeším, kdo ji bude mít ![]()
to je každého věc, co si koupí řeknu ti to tak, sedí na kočárku v pohodě, ale ta origoš bouda, je po přiložení asi o centimetr větší z obouch stran. Takže jak jsou na koncích ty gumičky malinkatý, tak to mám na tom spotku připnutý. Myslím si, kdyby nebyli, tak jestli by se to malinko nekasalo nahoru, když boudu dám dolů, jako aby malá měla výhled. Doufám, že mi rozumíš, jak to myslim:-)
ale jinak v pohodě. Já to tehdá viděla i vtom Londýně, že ty baby to tak měli na Buffalu. Kdyby jsi chtěla, tak klidně se dojdi nato mrknout ![]()
Moje mamka říká, že tady ta bouda je mnohem hezčí než ta růžová. Ona od počátku říkávala, že ta bouda dělá z drahého kočáru lacinej. Jestli rozumíš, jak je to myšleno, moje mamka je hrozná „disajnovka“ ![]()
![]()
@kotýsek ![]()
tak přesně toto mi od začátku říká manžel… je na tu růžovou alergickej, tvrdí mi že je tou růžovou se z toho stal x-lander který jsem měla na spaní na terasu ![]()
https://www.google.cz/search?…. kasa. cz%252Fk-foto%252F800%252F4%252F7%252F0%252Fproduct_1184074.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. kasa. cz%252Fkocarek-x-lander-xt-asia-ruzova%252F%3B800%3B800
já když jsem si buffa kupovala tak právě měli jen růžovou nebo petrol blue tak přemýšlim ![]()
no a zeptám se možná blbě… jezdim s malou v kočárku jen když je vzhůru - tzn že máme boudu skoro pořád staženou aby viděla - nebude ji tam teda foukat?
Holky na kolik vás buffalo vyšel potahy + základ
? a kde jste kupovali ![]()
@Kačka H
já si myslím, že foukat by nemělo. Kdyžtak si vrat pár stran, jak jsem dávala foto.
Ahoj holky, prosim Vas jsem tak neschopna nebo vam taky nesla nasadit plastenka nova jeste nepouzita na kocar na buffa jako me?
uz se s tim 20 minut peru a nejde mi to pretahnout uplne do zadu pres strisku! Prijde mi to maly:-( mate nekdo nejak figl?
@Máma21 Figl nemam
uz jsem i zmokla… Manzel ma co delat aby ji tam narval.. A pozor na nehty ![]()
@Máma21 jde to blbě, ale zační naopak odzadu, zahákni to za tu polohovací ‚páčku‘ a pak postupně natahuj, stříšku si trochu shrň, aby nebyla úplně zatažená dolů a nasazuj šev na pláštěnce na žebro na stříšce. Až jsi pak dole a natahuješ ten černej konec ke druhému konci kočárku, tak to chce prostě už jen sílu, no. Jde to ale hrozně blbě, dneska se s tím mordoval i manžel
@floress @barca77 holky diky, nakonec sem teda sla od strisky a slo to ale tezko! Kdyby ji udelali o kousicek vetsi nic by se nestalo
Snad pouzivanim povoli..:-)
Ahoj maminky, máme možnost koupit sportovní Buffalo, ale bez stříšky, je nutné shánět přímo na Buffa nebo může být i od Cameleona nebo Donkyho? Děkuji vám za pomoc,
K.
@Čakry Makry i co se té stříšky týče, tak by bylo vyloženě škoda nemít tu z Buffala, je fakt super, že se dá natáhnout tak, že na miminko nesvítí, nefouká, nesněží, má tam svoje teplíčko… když koukám na Cameleon například, tak si vždycky říkám chudáci děti v tom, to je fakt parádo trp
S tím musím jen souhlasit, děkuji
, takže budeme shánět buff stříšku, snad se podaří.. abychom nemuseli kupovat celý potah ![]()
Chtěli bychom petrol blue nebo černou, kdybyste náhodou někdo prodávali nebo když koupíme, tak z toho můžeme nabídnout potah na korbičku ![]()