Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Oilili tu pop violet mam ja
ta byla do tydne. Ale ty potahy jim trvaji dlouho. ![]()
Pani sama nevi proc to tak trva. Pise mi porad. Se furt omlouvaji.
Me je to zatim fuk. Jen jsem se bala, jak tu nekdo psal, ze by mi neprosla ta akce rajec spojena s autosedackou. Tak jsem se s pani domluvila ze vse zaplatim a oni mi dodatecne zaslou jen ty potahy.
Celkem asi 25.500kc.
Rajec akce konci 27.4 tusim.
Ta letni striska se mi libi, ze se da zakryt cela ta korba. Tudiz tam nic nevleti a pritom hezky luftuje bocni sitkou.
Tedy aspon tak to mam v hlave ja podle fotek.
Ta striska klasicka je dobra spise pro zakryti slunce. Cili bych rekla ze je zbytecny slunecnik ![]()
@Oilili píše:
@andatko já to taky pořád zvažuji zda na druhé dítko není nový buff zbytečná investice ještě když vím, že mám super golfky. Mám rezervaci v babiez a do soboty mám na rozmyšlenou, potahy nemají, stejně tak autosedačku… chtěla jsem pebble black či pop violetMohu se zeptat co je akce Rajec? Na kolik tě tedy vyšel? Napočítala jsem základ, potahy, adaptéry.. letní stříšku mi říkala paní, že nepotřebuji, že buff má udělaný dobře tu střechu jako takovou.. jsem z toho jelen, Mé pragmatické kamarádky jsou jasně v ráciu, zbytečnost.. ještě když mám i na golfky koupenou hlubokou korbu, ale říkám si, proč si neudělat radost
v klasicky strisce, kdyz ji zatahnes, tak pokud je vic jak 18 stupnu tak je tam s prominutim vedro jak prase…
Jake bylo mé překvapení, že jsem ráno v té krabici našla plaštěnku ![]()
To jsem ani netušila. ![]()
Holky od září jezdím Buffem a myslela jsem, že nad tento kočárek není. Manželovi tet od dubna začala motokrosová sezona, kde se jezdí vyloženě v bahně a v terénu. A abych si Buffa nezničila, tak jsem si koupila Baby Jogger Summit X3. A jsem totálně všoku, jaký je to suprovní kočár!! Buffa mužete řidit jednou rukou, ale Summita jedním prstem! Tak lehký a výborné jízdní vlastnosti jsem neviděla. Jsem totálně okouzlená. Skládání do auta stokrát lepší než Buff. Buffa jednou rukou nikdy nesložíte. Summita ano. A podle skladnosti v autě, také na jeničku. Cenově stojí 11.500. Tet jezdím i po městě jen se Summitem a Buff má zaracha ![]()
![]()
Příspěvek upraven 17.04.14 v 19:05
Je vše foceno mobilem, tak se nedívejte na kvalitu fota-i ty barvy moc nepobral. ![]()
Í@kotýsek tak já zase za cenu designu, budu raději řídit jednou rukou ![]()
Ale prosimtě jakou to máš stříšku na Buffovi? To je na Cama nebo na Donkey? A jak tam pasuje? V pohodě?
To je moc hezke ![]()
@kotýsek Tak to ti věřím, ale Jogger je přímo takový typický sportovní, na brusle, atp… Už podle těch kol. Ale Buff je holt krásný..
Ano, ta střiška je puvodně na Donkey, ale pasuje dobře i na Buffa, ale není tam to rozepnutí na prodloužení stříšky. Ale my už to nepotřebujeme. Malá má 14 měsíců a stříšku vozíme víceméně shrnutou, protože malá chce vidět.
Ahojky holky, jsem tu nováček
potřebovala bych poradit, čekám miminko holčičku a koukám na kočárky, nejvíce se mi líbil Bugaboo Buffalo jak jste spokojené? Můžete mi popříkladně doporučit stránku kde nejlépe objednat a které doplňky jste k tomu využili??? A ještě poslední dotaz, bude tam sedět autosedačka maxi-cosi pebble? ještě se pořádně porozhlídnu a uvidím jakou vyberu jen se ptám ![]()
@Safinka já kupovala na mybabystore.cz a jsem fakt spokojena, maxi cosi pebble na to jde
když budeš chtít, pošlu ti do SZ e-mail na paní, která se mnou komunikovala, byla fakt suprová.
@Safinka já teď čerstvě v Babiez a jsem take spokojená. Navíc autosedačku Pebble tam maji ted akci za 1kc
a do 27.4 jeste akci rajec -10%.
Pokud autosedajdu mas. Tak bych koupila v mybabystore jak psala @krtecek79 kvuli probihajici akci doplnky v hodnote3tis. zdarma ![]()
A teď jsem objednavala tu soft pink letni strisku u anny&viktorie a docela me prekvapili pristupem. Jelikoz pred 5-6lety to byl des ![]()
Tak uvidime jak dodrzi terminy ![]()
@andatko @krtecek79 holky jste suprové!! Ani jedno ještě nemám a ani netuším která autosedačka je lepší jestli pebble nebo cabriofix(nevím zda to píši správně:( holky a které doplňky jste využili??
@Safinka myslim si, ze je to jedno 2× jsem mela cabrio. Ted jsem pro zmenu koupila pebble. Pro me je to hodne podobne. ![]()
Doplňky. To je taky tezky. Jak kdo no. Podle toho kam a jak jezdis. Ta slunecni striska bude fajn si myslim. Mala mi casto spala na terase. Tak sitku proti hmyzu. Naopak v desti nikam nejezdim. Nemusim. Takze plastenku jsem v zivote nepouzila.
Slunečnik jsem mela u kazďeho kocaru a u kazdeho kocaru jsem na nej nadavala. Uz ho nechci ani zadarmo ![]()