Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@884135 píše: Více
Tak to se dá pochopit, je něco jiného investovat do něčeho co si užiješ s největší pravděpodobností x let…a v době, kdy nevíš, jestli tu ještě za rok budeš.
To pak spoustě lidem přijde zbytečne
@Aspera píše: Více
Ano, tak přesně to myslím - jsem spokojená tak, jak žiju a žít budu, tak ať mi daj všichni pokoj s tím, že mám něco dělat jinak (samozřejmě lépe), a s útrpnými kecy „neudělám nic, není nesvéprávná, "no když to holt tak chce, nemůžu nic dělat“… a nechaj mě na pokoji i s mým bordelem.
To je vlastně vše, co od celého širého okolí chci - ať si mě nevšímá.
Ono ani když spokojený nejsou a stěžujou si, tak s tím nic neuděláš. Třeba je to jen jejich foklór si trochu „zapindat“.
@rmot píše: Více
Ano, je to bezedná studnice vtipů a životních mouder.
No ono je to taky trosku o nejake slusnosti nebo jak to rict.
Pamatuju generaci me prababicky, ti meli jeste vštípené, že clovek o sebe musi dbát, protože je to ohleduplne vuci okoli a hlavne dustojne.
Dnes vidis skoro důchodkyně, lidi kolem 60, kteri o sebe naprosto nedbaji a tim, jak jak dnes je i to obleceni takove „pohodlne“, casual, proste vytahane, tak vypadaji echt zanedbane… A je jim to jedno.
@Krákora997 píše: Více
Bohužel s Tebou musím zcela souhlasit. Naši senioři prostě hezcí nejsou. Neupravení, ošklivě oblečení jen tím, co přišlo pod ruku, neforemné plandavé nevýrazné a neslušivé hadry, ošmajdané boty, taška od vietnamce. Nadváha. Učesaní neučesaní, ženské bez doplňků, trošku té kosmetiky nic, vůně nic, nasupené obličeje. Ne, není to o penězích, ale jen rezignace a škudlení. Když pak člověk vidí seniory německé či z jiných zemí, chce se mu plakat. Jak si může někdo seniorů vážit, když si neváží ani sami sebe?
Za to mlaďoši ve vytahných teplácích to je krása jako z růžekvět. Nebo další trend, tělo velikosti XXXL narvané do oblečení velikosti M.
Každá generace má to své, ať si každý dělá co uzná za vhodné, dokud nesmrdí potem, nebo Puellou mě to nechává zcela chladným.
@z.pepa píše: Více
Mlaďoši ať si užijí ujetý styl, vždyť jsou mladí, kdy jindy?
Důchodci, ať se na jakýkoli styl vykašlou, když chtějí, kdy jindy?
tak se podívej, jaký důchod mají ti němečtí senioři a jaký čeští
@z.pepa píše: Více
no přesně, konečně můžou chodit pohodlně, nemusejí se snažit dělat na někoho dojem
Tak nevím. Mamka i tchyně, obě 80+. Obě oblečené lépe než většina lidí střední generace, moderně a úměrně věku, upravené vlasy, parfémy. Doma čisto, u mamky i moderní kuchyně. Nábytek 20 let starý masiv, na gauči z masivu nové matrace. Proč zobecňovat? Mimochodem, v turistických destinacích vidíš jen některé seniory.
@Havlova píše: Více
Nezobecňuji, vidím na ulici. Čest výjimkám.
@kyslík píše: Více
Ono to je aj take uzatvaranie sa pred tymi ostatnymi.