Bydlení babiček a dědečků, jak to mají vaši rodiče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
16.2.26 19:55
@Catalina123 píše: Více

No ale je rozdil mezi tim když se clovek stara o okoli a ma nejaky životní styl, ktery mu dava smysl… A tim kdyz je proste liny a mysli si „ted uz me musite brat takovyho jakej jsem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
16.2.26 20:03
@Krákora997 píše: Více

oni nejsou líný, oni jsou unavení, a to je rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
16.2.26 20:12
@stinga píše: Více

Podivej.

Tihle unaveni lidi casto kolem sebe maji tlupu zarizovatelu a celou podpurnou skupinu. Mam to v rodine.

Takže ono to o te únavě fakt nemusí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
16.2.26 20:14

nemusí, ale může, únava, deprese, pocit, že už je to jedno, když za chvíli zemřu, počínající demence nebo kombinace toho všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.26 20:14

Jsi asi hodně mladinká a nic moc za sebou nemáš. Na tohle si vzpomeň, až ti bude těch 65+

• Citovat
  • Upravit
333
16.2.26 20:18
@Anonymní píše: Více

Nemusis me perovat. Ano, ja budu urcite taky urvana. Ale mluvim treba o konkretnim cloveku z rodiny, ktery ma kolem sebe tlupu realizatoru jeho prani a budoucnosti. Totalni nezajem, jen chce svoji zapsklosti a zasti kazit dobry pocit sveho okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
16.2.26 20:21
@stinga píše: Více

Samozrejme. To beru.

Rikam, mam ve sve rodine cloveka (vlastne dva lidi) realivne mladeho, ani ne 60. Jak sesel a za posledni dobu je neskutecny. Snaha cokoliv resit nula nula nic. Zast k okoli, na spolecnost atp. Neuveritelne vysoka

Ma kolem sebe deti co pomuzou, ale ten clovek cilene dela vse aby detem jskoukoliv pomoc znemoznil a zneprijemnil… A lak je vini ze vseho zleho. Zaroven jsou s tim spijene i zhorsene navyky- pece o sebe, o byt, o cokoliv… Jedlti je to deprese nebo pocinajici demence… Tezko rict. Deti s tim nemaji co delat. Ten clovek je svepravny, nikam nepujde, jen jsou na nej ostatni zli. A ty situace jsou až absurdní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
16.2.26 20:24

@stinga

A pokud das nejakou dobrou radu co s touhle situaci, jak treba pomoct, zapojim se rada, a přetlumočím i blizkym lidem toho cloveka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.26 20:55

Je třeba si uvědomit, že každý člověk je jiný. Moje máma (70 let) ráda zvelebuje a obnovuje, zbavuje se starých nepotřebných věcí, pořád třídí a vyhazuje. Mně je 45 a nemám to ráda. Něco jsem si pořídila a nerada to vyhazuji. Mám plnou skříň oblečení, které mi je velké nebo malé a nevyhazuji. Mám pořád některé školní sešity. Dokud věc funguje, tak ji nerada měním. Už teď se děsím, až přijde za pár let nějaká snacha a bude resit, že máme 30 let starý nábytek, každý talíř jiný apod.

• Citovat
  • Upravit
76843
16.2.26 21:09

no ale člověk před 60 ještě chodí do práce, ne?
a pokud je takový, tak je to určitě počínající demence, pokud vyloučíte třeba alkoholismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
16.2.26 21:09

@Krákora997 ti ludia su asi dost nestastni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
16.2.26 21:11

Přesto je to věc těch lidí…asi to tak chtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
16.2.26 21:13

Vždyť nemusíš…pokud to to tak vadí, tak se s takovou osobou nemusíš stýkat.
Pokud je to rodič, tak na dobu nezbytně nutnou…to snad vydržíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.26 21:13

Takže ten člověk nema partnera abydli sám? Napadlo tě, že ho mohlo semlít to, že přišel o blízkého člověka?

• Citovat
  • Upravit
106410
16.2.26 21:15

Povahove vlastnosti se věkem zesilují…opravdu takový nebyl už předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný