Bydlení babiček a dědečků, jak to mají vaši rodiče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33443
16.2.26 18:30
@Anonymní píše: Více

A takhle to má celý život? Nebo už jí prostě nebaví se o sebe starat? Mojí tchyni bude 80, tchánovi 84 a oba vždy nažehlený, vyvoněný. I doma vzorný pořádek a čisto.
Každý to má ale jinak, s tím se nedá nic dělat. A co tchán? Ten je na tom stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.26 18:36
@884135 píše: Více

67

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.26 18:38
@arinecka píše: Více

Stejně. Oni to mají jako normu, léta se prostě koupou 1× týdně… Přijde jim to normální. Myslím, že kdybych se nad tím pozastavila, tak bych se se zlou potázala… Vůbec by nechápali tu poznámku. A rozhodně by nesouhlasili s tím, že se o sebe nestarají.

• Citovat
  • Upravit
2776
16.2.26 18:39

Nemocný nenemocný, páchnul k zblití. To nebyl pot, to už byl nasládlý mrtvolný pach.Ten se denně opravdu nemeje. Ještě k tomu mu páchly kalhoty močí. Já už odmítám lidi jakkoli omlouvat, když jsou prasata a druhým se zvedá žaludek. No a kupoval si pivíčko. Na mýdlo už mu patrně nezbylo.

Příspěvek upraven 16.02.26 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
16.2.26 18:40

To je ještě mladá ženská, svéprávná, nedementní, patrně někde ještě byla nedávno zaměstnaná…nechápu. Přece musela chodit mezi lidi a udržovat nějaký hygienický standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30788
16.2.26 18:43

@Niemeyer Co se tyce vybaveni domacnosti, tak pro me jsou to proste jen veci a osobne asi nepotrebuju k bydleni moderni domacnost a ke stastnemu zivotu neosoupane lino :think:, v tomto je chapu. Bez aktivit bych v tuto chvili nevydrzela a neumim si to predstavit ani vyhledove :oops:. Nasi renovuji, ale jinak nevystrci z toho bytu prakticky nos. Nebylo jim jeste 70. Tchyni je uz dost pres 70, nerenovuje, hromadi a do toho je porad nekde v trapu (naposledy Asie, predtim USA). Ze to maji vasi lozene „ani tak ani mak“ je skoda, ale asi s tim nic neudelas. :hug: Mne vlastne je nakonec asi sympatictejsi ta tchyne :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
16.2.26 18:47
@Hobitka píše: Více

Tchýně cestuje, tak to má u mě :palec:! fandím jí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
16.2.26 18:49

A proč by se měli čančat? Aby neurazili tvůj povrchní jemnocit? Možná si sami sebe konečně začali vážit dost na to, aby dělali to, co je jim příjemný, ne to, co od nich očekává okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
16.2.26 18:53

Aha, tak kazdy to ma proste jinak, to neni o veku. Kdyz jim to tak vyhovuje tak jejich vec.
Blby je, ze obcas trpi okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
16.2.26 18:56
@Janli píše: Více
Čančat nemusí, stačí když budou trochu upravení. Ale pokud je někomu milé být za hastroše, tak prosím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.26 19:01

Tváří se, že už jí 80, že už nemůže to, či tamto. Ale oni jsou taková trochu šmudla domácnost, co je pamatuju. Utřený prach to jo, ale jinak prostě nic moc. Takové ušmudlané. Zas mnohé ženské to berou tak, že se jim prostě víc mastí vlasy a že to je tak nějak normálka, že přece se kvůli tomu nebudou celé koupat co 2 dny.

• Citovat
  • Upravit
105930
16.2.26 19:28
@Mkmkz píše: Více

Jsem ráda, že jsem sama a nikdo mi do toho nekecá

Příspěvek upraven 16.02.26 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105930
16.2.26 19:29
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
16.2.26 19:48
@Janli píše: Více

Tak ono to není o tomhle, ale. mamka začíná věci i skladovat, mít nepořádek a nedokáže nic vyhodit. Uklidit jí (pomoct) je téměř nemožné.

Mě to nevadí :)

Jen nechci být jako ona.

Sem tam mám doma problém s úklidem, dávat věci na své místo, a v tu chvíli mě zamrazí… tak se snažím nějak to na sobě změnit, ale já zas cítím a možná se bojím, aby mě těch 30 let výchovy prostě neovlovnilo. :)

Jinak je vše samosebou ok, ať jsou jak jim vyhovuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
16.2.26 19:48
@Venetia píše: Více

Podivej se na co jsem reagovala, jo?

Ne, ja si fakt nemyslím, ze clovek se ma ve stari odbyvat s tím, že uz to doklepe a neceho je pro nej skoda. At uz co se bydleni tyce, tak pece o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný