Bydlíme společne s tchyní a nedá se to

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.1.17 16:31
@nostress píše:
Tak ji to přesně takto řekni, a trvej si na tom. Buď asertivní, sice slušná, ale důrazně si na tom trvej. Jaké si to uděláš, takové to budeš mít. Vnučku ji klidně dej na hlídání, jestli ji má malá ráda, a ještě budeš možná jednou, až půjdeš do práce ráda, že ti má kdo pohlídat dítě.

Bylo a je ji to řečeno tisickrát jen tomu nechce rozumět spíš se mi zdá že ani nechce a skrz to je dusno že se sni nepočíta chce prostě travit čas snama a s malou protože ona přece ma jen nás a nikoho jiného.

• Citovat
  • Upravit
14642
26.1.17 16:32
@Anonymní píše:
Bylo a je ji to řečeno tisickrát jen tomu nechce rozumět spíš se mi zdá že ani nechce a skrz to je dusno že se sni nepočíta chce prostě travit čas snama a s malou protože ona přece ma jen nás a nikoho jiného.

Pak si to budete muset přenastavit v tom novém bydlení podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
26.1.17 16:39

Vim ze zrovna ja mam co radit, ale radim Ti seber se s pritelem nebo sama a jdi pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
27.1.17 10:06

Jediná rada je - tak se odstěhuj. Protože at se ti to líbí nebo ne, té „babě“ ( mimochodem moc pěkné označení pro řítelovu maminku) to tam patří, ne? Anebo tam má minimálně věcné břemeno hádám. A když ti vadí jenom to, že sedí v kuchyni a luštíé křížovku, tak jak s ní chceš žít v jednom domě, pod jednou střechou. A jistě, z podnájmu tě můžou vypovědět, ale když budeš slušný nájemník, proč by to kdo dělal? Tady z domu tě zase může v klidu vyhodit třeba přítel, ne? pokud bude situace stále napjatější, jeho matka půjde proti tobě a ty budeš nadávat jí. takže opět - spakuj se a najdete si podnájem. Malý, ale váš, kde budete sami. č

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.1.17 11:09

Ne, ne, křížovky luští babička. Tchyně je v práci. Když někomu vadí stará paní, která si jen v kuchyni luští křížovky a nijak neškodí, tak já už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
27.1.17 11:53
@Anonymní píše:
Pravidla sem si nastavila přitel odrecitoval a ja sem akorát ta mrcha která ji bere vnučku protože ona nikoho nemá jen ji je to nadlouhou trať ja pouze chci soukromy které ona nehodlá respektovat chci sourokmy pro moji rodinu a ne ji vlačet za sebou jako ocas je mi to nepřijemné a svůj čas nechci travit sní, abych ji brala na výlety a podobně…Já mam jen jedny nervy :pocitac:

Tak si s ní promluv sama, to že ty nastavíš pravidla a přítel je odrecituje je špatně, bydlíte v jednom domě tak si přece nebudete posílat vzkazy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová