Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
A já teda nevěřím že se někdo změní ze dne na den, třeba během půl roku. Podle mě je to blbec od začátku a ženská si myslí že ne, že ho předělá, on se změní, až se vezmem, on se změní až bude mimísek bla bla kecytím nechci přát zakladatelce nic zlého, ale může si za to sama.
jasně že to je blbec od začátku - jen prostě někteří jsou tak dobří herci, že se vybarví až když tě mají, tam kam tě chtěli dostat. Pak se teprve ukáže, jakej je pan „úžasný“ karakter ![]()
@Anonymní píše: Že jo, já si to taky myslím. Dřív jsem byla naivní a myslela jsem si, že chlap, co se takto chová, je grázl k pohledání. Ale díky odborníkům už vím, že to je výtečný otec.zakl.
odbornik ma vzdycky pravdu, je tvuj pan Bozsky, nenech se zviklat ![]()
@Anonymní píše:
@Jasněnkaa Chjo, vy jste na mě tak hrozně zlí. Já jsem myslela, že to tak má být. Teď nevím, co mám dělat. Nemám si jít odpočinout do Bohnic?
já nejsem zlá, já jsem upřímná.
A jestli se ptáš co dělat tak do těch Bohnic běž, dají ti bonbonky a bude ti fajn ![]()
@ivulinaM Že jo, ty mi jedině rozumíš, že na začátku to není poznat.
Ale já jsem navíc zjistila, že to tak má být ![]()
@Anonymní píše:
@Jasněnkaa Chjo, vy jste na mě tak hrozně zlí. Já jsem myslela, že to tak má být. Teď nevím, co mám dělat. Nemám si jít odpočinout do Bohnic?
zbytecny, tam je to samy odbornik, dozvis se to samy, ztraceny cas ![]()
@ivulinaM píše:
jasně že to je blbec od začátku - jen prostě někteří jsou tak dobří herci, že se vybarví až když tě mají, tam kam tě chtěli dostat. Pak se teprve ukáže, jakej je pan „úžasný“ karakter
nj, ale tak ty jsi s ním aspoň nepořídila děti, takže jsi uplně jiný případ ![]()
Zakladatelko, kolik máte dětí?
@Anonymní píše:
@Jasněnkaa píše:
já nejsem zlá, já jsem upřímná.
A jestli se ptáš co dělat tak do těch Bohnic běž, dají ti bonbonky a bude ti fajn
Ježiš, tys tam taky byla?
A jaký by bonbonky dávají? Já mám ráda karamelky. Mají je tam taky?
@jane-e píše:
odbornik ma vzdycky pravdu, je tvuj pan Bozsky, nenech se zviklat
@Anonymní píše:
Ježiš, tys tam taky byla?A jaký by bonbonky dávají? Já mám ráda karamelky. Mají je tam taky?
nebyla ale chystám se, ještě chvilku na emimi a jsem tam ![]()
@Jasněnkaa píše:
nj, ale tak ty jsi s ním aspoň nepořídila děti, takže jsi uplně jiný případ![]()
to ne - já se starala o jeho 2 z jeho prvního manželství
@ivulinaM píše:
@Kelsey to teda - dneska už se tomu směju, ovšem tenkrát mi po těle moc dobře nebylo. Navíc ve mě vyvolal pocit, že si za to vlastně můžu sama, takže to byl fakt zdatnej manipulátor - postupně mě izoloval od rodiny a kamarádů a časem mi nahustil do hlavy, že ta špatná jsem jáChvilku mi trvalo, než mi to došlo
Já pracovala, on byl na podpoře a pak už ani to ne a protože jsem dělala obchoďačku a občas jezdila do Brna na školení, tak to pokaždé skončilo žárlivou scénou a mým omlouváním
No a nakonec jsem zjistila, že to nejsem já, kdo se peleší jinde, ale on a hned se dvěma
![]()
![]()
![]()
![]()
@ivulinaM píše:@Jasněnkaa píše:
nj, ale tak ty jsi s ním aspoň nepořídila děti, takže jsi uplně jiný případto ne - já se starala o jeho 2 z jeho prvního manželství
no tak jsi taky případ
vtip
![]()
@Anonymní píše:
Ježiš, tys tam taky byla?A jaký by bonbonky dávají? Já mám ráda karamelky. Mají je tam taky?
no ale kdyby mely karamelky, tak tam jdu taky
![]()