Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A sakra…co ho vzít něčím po hlavě…nebo „Vávrovo kafe“…nebo…kopnout do pr****
Já na svého muže mluvím jedině s litrem rumu v ruce, protože když na něj nepromluvím s flaškou mám monokla
ale jinak se strašně milujeme
@Jitka1976 píše:
A sakra…co ho vzít něčím po hlavě…nebo „Vávrovo kafe“…nebo…kopnout do pr****
Tak se mi zdá, že dnešní odpolední výheň jedna emaminka trávila pročítáním vztahových diskuzí na eMiminu ![]()
@Anonymní píše:
Doteď jsem nevěděla takové podstatné věci pro manželství!!! A abyste nebyly taky naivní, tak vám poradímmuck. Výborný manžel se pozná tak, že vám denně nadá do ku… a pi… a deb… Samožřejmě vám nedovolí opustit obydlí, dokud nemáte hotovou práci, vaření, úklid, zednickou, instalatérskou, však víte co. No a pak taky přemýšlíte, kam jít, protože veškeré peníze jste mu už odevzdaly pro jeho potřeby. Domů se vrací zásadně v 7 ráno, poblitej a bez bot. Do práce nechodí, protože by nestihl obrazit všechny milenky.
A výborný vztah k dětem se projevuje tak, že je necháte stát v mrazu a nepustíte je domů. Když jsou nemocné, tak jim samozřejmě nedonesete léky. Když po vás něco chtějí, musíte jím říct, ať neotravují a vypadnou. A beztak vám jen demolují váš cenný majetek.
Proto dobrá rada: ke svým partnerům se chovejte co nejhnusněji. To, že se k sobě v rodině chováme pěkně a očekáváme též pěkné chování, to už se dávno nenosí.
Nejste tu taky někdo naivní?
No, asi Ty, protože sis ho sama vybrala ![]()
Když se žena zamiluje…i ten největší deb*l je pro ni Bůh…(to není z mé hlavy…citát)to pak v opojení přehlíží ty náznaky, že v budoucnu to nebude ok…neslyší svoji intuici…prostě mozek má dovolenou…no…
Zaplaťpánbůh tohle doma nemám…a hlavně vím, že pokud by byl „průser“ a já musela jít, mám kam…k rodičům můžu vždycky…
@Ali-Ali Není to reakce na nic na emimi. Je to reakce na něco v mém soukromém životě.
zakl
A co by jsi chtěla ty? myslím že děláš něco špatně, proč by se k tobě jinak takhle choval
zamysli se a zkus se polepšit ![]()
No, ja byla naivni, ze jsem vytvarela zazemi, vychovala nev. dite a k tomu dalsi dve porodila. a stejne to je malo;)
Toho tvého by chtěla každá, drž si ho
ať ho tady některá závistivá neklofne
.
Jinak teda asi mám zlatého muže, někdy si teda vytočí, ale to umíme oba (jsme cholerici) ale jinak na něj nesedí žádný bod s tvého výpisu
.
Doteď jsem nevěděla takové podstatné věci pro manželství!!! A abyste nebyly taky naivní, tak vám poradím
muck. Výborný manžel se pozná tak, že vám denně nadá do ku… a pi… a deb… Samožřejmě vám nedovolí opustit obydlí, dokud nemáte hotovou práci, vaření, úklid, zednickou, instalatérskou, však víte co. No a pak taky přemýšlíte, kam jít, protože veškeré peníze jste mu už odevzdaly pro jeho potřeby. Domů se vrací zásadně v 7 ráno, poblitej a bez bot. Do práce nechodí, protože by nestihl obrazit všechny milenky.
A výborný vztah k dětem se projevuje tak, že je necháte stát v mrazu a nepustíte je domů. Když jsou nemocné, tak jim samozřejmě nedonesete léky. Když po vás něco chtějí, musíte jím říct, ať neotravují a vypadnou. A beztak vám jen demolují váš cenný majetek.
Proto dobrá rada: ke svým partnerům se chovejte co nejhnusněji. To, že se k sobě v rodině chováme pěkně a očekáváme též pěkné chování, to už se dávno nenosí.
Nejste tu taky někdo naivní?