Byla jsem trochu protivná na cizí děcko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.7.23 08:52
@Pitaya1 píše: Čekala jsi, já tě tu všichni budou utesovat? :think: Tak to jsi měla napsat rovnou, že jsi nechtěla slyšet pravdu a nesneseš kritiku :hug:

Předpokládaný směr vývoje téhle diskuze jsem tu zmínila už dvakrát a nebudu se opakovat :*

• Citovat
  • Upravit
34473
@Anonymní píše:
Raději běhám v přírodě :*

Asi málo, jsi nějaká nervózní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@terien píše:
Asi málo, jsi nějaká nervózní ;)

Na tebe nemám :*

• Citovat
  • Upravit
34473
5.7.23 08:54
@Anonymní píše:
Na tebe nemám :*

Ja nemám důvod se nervovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 08:57
@terien píše:
Ja nemám důvod se nervovat

Tak máš třeba nějaký jiný důvod nebo problém, který tě vede k tomu, že se vyžíváš v tom, že můžeš kopat do cizích lidí, v internetových diskuzích :think:

• Citovat
  • Upravit
34473
5.7.23 09:00
@Anonymní píše:
Tak máš třeba nějaký jiný důvod nebo problém, který tě vede k tomu, že se vyžíváš v tom, že můžeš kopat do cizích lidí, v internetových diskuzích :think:
Že někdo neunese jiný názor, není můj problém ;) mě jsou cizí lidé úplně u zadele.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 09:01
@terien píše: Že někdo neunese jiný názor, není můj problém ;) mě jsou cizí lidé úplně u zadele.

Joooo to mě jsou taky cizí lidé u zádele děvče, a zejména takoví lidé tvého typu :dance:

• Citovat
  • Upravit
34473
5.7.23 09:04
@Anonymní píše:
Joooo to mě jsou taky cizí lidé u zádele děvče, a zejména takoví lidé tvého typu :dance:

Och, tos mi to natřela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 09:06
@terien píše:
Och, tos mi to natřela :oops:

Však ty to rozchodíš děvče :* o to nemám strach…dej si něco dobrého na nervy doporučuji čokoládu :palec: a až jí sníš tak můžeš zase jít někam na nějakou diskuzi urážet lidi o kterých vůbec nic nevíš :dance: Na brzkou shledanou :srdce: :* :hug:

• Citovat
  • Upravit
34473
5.7.23 09:12
@Anonymní píše:
Však ty to rozchodíš děvče :* o to nemám strach…dej si něco dobrého na nervy doporučuji čokoládu :palec: a až jí sníš tak můžeš zase jít někam na nějakou diskuzi urážet lidi o kterých vůbec nic nevíš :dance: Na brzkou shledanou :srdce: :* :hug:

Tebe tu nikdo neurazil, ale to neva. Že mas problém komunikovat základní situace, se už ukázalo. Ale pravda je, ze tady už ta zábava vázne. Tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 09:15
@terien píše:
Tebe tu nikdo neurazil, ale to neva. Že mas problém komunikovat základní situace, se už ukázalo. Ale pravda je, ze tady už ta zábava vázne. Tak pa :mavam:

Neeeee vůbec mě tu nikdo neuráží, ani moje děcko nikdo neuráží, jak by vůbec mohly… :andel: taky ti přeji hezký den :srdce: :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
5.7.23 09:16
@Anonymní píše:
Však ty to rozchodíš děvče :* o to nemám strach…dej si něco dobrého na nervy doporučuji čokoládu :palec: a až jí sníš tak můžeš zase jít někam na nějakou diskuzi urážet lidi o kterých vůbec nic nevíš :dance: Na brzkou shledanou :srdce: :* :hug:

Tkus si tu čokoládu dát ty… Pak bys nemusela být protivná na malé dítě, které tě jen upozornilo na tvého nevychovance a tvou nezvladnutou výchovu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.23 09:16
@Anonymní píše:
V něčem máš a v něčem pravdu nemáš. Jako unavená jsem byla ale problém byl ten spíš čas, já bych se třeba s mrňousem i přesunula na jiné hřiště ale prostě časově už to nemělo cenu, protože než by jsme všechno posbírali, bábovičky atd než by jsme se dostali na jiné hřiště tak by jsme se zase mohli otočit a ťapat domů. A takové to jít se projít po okolí to prostě malého fakt nebaví, jako že prostě chodit, což se nedivím taky jsem to jako dítě nesnášela že se prostě jen chodilo chodilo chodilo… :mrgreen: a taková ta situace že můj mrňous ostatním dětem kazí hru mi samozřejmě nebylo absolutně příjemné ale prostě jsem to pak brala tak, že některé situace si musí prostě odžít a prožít i to odmítnutí že to prostě k životu taky patří, jenže pak už se to prostě vyhrotilo a mě trochu prdli nervy to uznávám ale tak jsme lidi a ne stroje. Nehledě na to že i ten stroj musí někdy odpočívat, musí prodělat nějakou tu údržbu nebo se mu vyměnit baterky atd :lol:

Taky někdy nechám děti dělat, co by neměly, protože na to prostě už nemám. Taky bych možná někdy nechala dítě otravovat cizí děti, protože bych prostě už měla dost. A taky bych si někdy pro sebe polohlasem řekla - aby ses z toho nezbláznil. Já ten stav chápu. Nejsem dokonalá, někdy je pro mě taky pohodlnější nechat věci být.

Ale prostě ne, správné to není, ty starší děti nemohly za to, že tys měla den, kdy se ti nic nechtělo. To je to, na co ses ptala. Asi to víš sama, jinak by ses neptala.

Tím bych to asi uzavřela :-) Příště si dej pozor na tu reakci, to je to, na co ses ptala. Nic hrozného se nestalo, každému někdy něco ujede.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.23 09:19
@Pitaya1 píše:
Tkus si tu čokoládu dát ty… Pak bys nemusela být protivná na malé dítě, které tě jen upozornilo na tvého nevychovance a tvou nezvladnutou výchovu :hug:
Čokoládu si dám ráda i za tebe :* jasně nikdo z vás se mnou v domácnosti nežije ale všichni víte že moje dítě je nevychovanec a že já výchovu nezvládám :lol: když jste všechny tak dokonalý a všechno tak dokonale víte a znáte tak si myslím že byste se měli věnovat politice, hned by to v tom státě vypadalo lépe… No i když… radši ne :oops:
  • Citovat
  • Upravit
Pitaya1
5.7.23 09:21
@Anonymní píše: Čokoládu si dám ráda i za tebe :* jasně nikdo z vás se mnou v domácnosti nežije ale všichni víte že moje dítě je nevychovanec a že já výchovu nezvládám :lol: když jste všechny tak dokonalý a všechno tak dokonale víte a znáte tak si myslím že byste se měli věnovat politice, hned by to v tom státě vypadalo lépe… No i když… radši ne :oops:

Máš nějaký problém s nervy :hug: A jo z tvého popisu jsi situaci na hřišti nezvládla. Ale ty máš na to evidentně jiný názor a přijde ti tvé chování a chování tvého dítěte v pořádku :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML