Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martina.ova píše:
Já jsem to nemyslela takhle ošklivě. Jen mě prostě nenapadá co jiného s tím by se dalo dělat. Situaci si dovedu představit o to, jak se zakladatelka cítí - pěkně mizerně. Myslela jsem to tak, že by možná bylo lepší s rodiči omezit kontakty, a ono jim to samo dojde, kde je problém. Snad.
A jejich zeť už to není. Já tedy nevím, ale přijde mi přátelství mezi jím a rodiči přinejmenším divné.
Možná se za mě stydí, že jsem v manželství nevydržela, ať bylo jakékoliv.
,jak mi napsala anonymní.
@Anonymní píše:
Možná se za mě stydí, že jsem v manželství nevydržela, ať bylo jakékoliv.,jak mi napsala anonymní.
Jejich dcera jsi ty, tudíž by měli upřednostnit tebe. Mně to je jasné, tím spíš nechápu rodiče. A jestli se stydí - já zastávám názor, že je lepší být sám, než vydržet v manželství za každou cenu a být nešťastný. Přesně tenhle názor jsem řekla rodičům, když se mi táta snažil vštípit, jak nestojím za nic, když nás ex opustil..
Ty teď tedy bydlíš nějak daleko od rodičů? Nebo rovnou v cizině?
@Martina.ova píše:
Jejich dcera jsi ty, tudíž by měli upřednostnit tebe. Mně to je jasné, tím spíš nechápu rodiče. A jestli se stydí - já zastávám názor, že je lepší být sám, než vydržet v manželství za každou cenu a být nešťastný. Přesně tenhle názor jsem řekla rodičům, když se mi táta snažil vštípit, jak nestojím za nic, když nás ex opustil..
Ty teď tedy bydlíš nějak daleko od rodičů? Nebo rovnou v cizině?
Daleko a v cizině. Mamka měla napsaná čísla telefonů na nás, ležely jí na poličce, i na mojeho partnera, kdyby se nemohli dovolat mě…a ex si je normálně vzal a hotovo.
Pak mojemu volal.
@Anonymní píše:
Daleko a v cizině. Mamka měla napsaná čísla telefonů na nás, ležely jí na poličce, i na mojeho partnera, kdyby se nemohli dovolat mě…a ex si je normálně vzal a hotovo.Pak mojemu volal.
To leccos vysvětluje. Jste daleko, jsou osamoceni, kdežto ex zůstal, předpokládám, bydlet ve stejném městě jako bydlí rodiče.
Tím spíš, když jste daleko, si z toho nedělej hlavu. Když budeš rodičům volat nebo psát, jakékoli zmínky o exmanželovu utni případně ignoruj. Vypusť ho z hlavy.Je možné, že ex žárlí, neboť se v cizině máte třeba líp než on tady, tak chce proti vám poštvat rodiče. Docela je mi líto takových lidí, co nemají jiné téma k hovoru než řešit 5 let starou minulost.
@Martina.ova píše:
To leccos vysvětluje. Jste daleko, jsou osamoceni, kdežto ex zůstal, předpokládám, bydlet ve stejném městě jako bydlí rodiče.
Tím spíš, když jste daleko, si z toho nedělej hlavu. Když budeš rodičům volat nebo psát, jakékoli zmínky o exmanželovu utni případně ignoruj. Vypusť ho z hlavy.Je možné, že ex žárlí, neboť se v cizině máte třeba líp než on tady, tak chce proti vám poštvat rodiče. Docela je mi líto takových lidí, co nemají jiné téma k hovoru než řešit 5 let starou minulost.
A hlavně proti bývalce srabošsky poštvávat její rodiče. U mě to je ubohost!
@Martina.ova píše:
@Heinich To je, ale co její rodiče? Snad mají mít svojí hlavu.
Však jsem tady už psal, jak by měli postupovat. Nechápu je.
Naposledy, když jsem byla u našich, tak jsme se u nich potkali.Do očí mi řekl, že jsem chtěla jeho tátovi ukrást 50 tis. Vloni. Naprostý nesmysl. Lže, jako když tiskne.Nebo si vymyslel, že jsem byla na několika potratech. Naši mu věří.
@Heinich píše:
Však jsem tady už psal, jak by měli postupovat. Nechápu je.
jsou osamělí, jejich dcera je v cizině, zeť zůstal a vídá se s nima, chodí s tátou na ryby
@Bábrdl píše:
jsou osamělí, jejich dcera je v cizině, zeť zůstal a vídá se s nima, chodí s tátou na ryby
Já se nedivil, že se s ním stýkají, ale že věří pomluvám..
@Bábrdl mě je jedno, kam spolu chodí. Proč neřeší, jak berou ryby např. Pokaždé se na sebe dozvím nějakou lež, proti které se nedá bránit.
U našich vypadá, že je také v právu ex. Nového partnera viděl jenom jednou táta, máma vůbec. Holt si budu muset zvyknout, že jsem ta špatná.