Bývalý manžel mě chodí pomlouvat k mým rodičům.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Everyone
24.4.14 13:34
@Anonymní píše:
@Bábrdl mě je jedno, kam spolu chodí. Proč neřeší, jak berou ryby např. Pokaždé se na sebe dozvím nějakou lež, proti které se nedá bránit.

Tak ty zmínky utni nebo ignoruj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.14 13:37

Nevím, co dělat. Když přestanu k našim jezdit, bude to vypadat, že má ex pravdu. A já chci rodiče vidět. Poslední návštěvy byly mučírna. Také nechci říkat partnerovi, že k našim nemůže kvůli ex, s kterým nejsem víc jak pět let.Je to na hlavu celé.

• Citovat
  • Upravit
Everyone
24.4.14 13:43
@Anonymní píše:
Nevím, co dělat. Když přestanu k našim jezdit, bude to vypadat, že má ex pravdu. A já chci rodiče vidět. Poslední návštěvy byly mučírna. Také nechci říkat partnerovi, že k našim nemůže kvůli ex, s kterým nejsem víc jak pět let.Je to na hlavu celé.

Tak ty zmínky o ex utni a nebo ignoruj. Když to zvládám u rodičů já, cholerik, tak to zvládneš taky, ne? Kort když rodiče vídáš velmi málo. Je škoda si návštěvy kazit debatou o h. vně. Prostě ať si rodiče poví svých pár vět, které slušně utneš (Tati, promiň, já mám svojí rodinu tady, bývalý mě nezajímá.)A další debaty nepřipouštět. To není tak těžké, ne?

• Citovat
  • Upravit
31292
24.4.14 13:59
@Anonymní píše:
Naposledy, když jsem byla u našich, tak jsme se u nich potkali.Do očí mi řekl, že jsem chtěla jeho tátovi ukrást 50 tis. Vloni. Naprostý nesmysl. Lže, jako když tiskne.Nebo si vymyslel, že jsem byla na několika potratech. Naši mu věří.

promin, že to řeknu tak na tvrdo, ale pokud věří víc jemu než tobě, tak bych je poslala do pr… a ex taky :cert:
Já sem v tomhle hroznej fatalista, komu už jinýmu by měli věřit než vlastnímu dítěti? Pokud teda nejsi nějaká fakt socka, fetka, žalářnice…
Já bych je nejspíš poslala kamsi, už kdyby nepřijali mé dítě jako vnučku, pro mě by tím skončili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.14 14:09
@Mar__tanka1983 píše:
promin, že to řeknu tak na tvrdo, ale pokud věří víc jemu než tobě, tak bych je poslala do pr… a ex taky :cert:
Já sem v tomhle hroznej fatalista, komu už jinýmu by měli věřit než vlastnímu dítěti? Pokud teda nejsi nějaká fakt socka, fetka, žalářnice…
Já bych je nejspíš poslala kamsi, už kdyby nepřijali mé dítě jako vnučku, pro mě by tím skončili :nevim:

Nejsem ani jedno z té trojice. :mrgreen: Nejraději bych je poslala do pr.Na druhou stranu, jsou to rodiče, vychovali mě, utírali zadek atd.Ex je mi ukradenej, ať se má dobře a mě dá pokoj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.14 14:13
@Martina.ova píše:
Tak ty zmínky o ex utni a nebo ignoruj. Když to zvládám u rodičů já, cholerik, tak to zvládneš taky, ne? Kort když rodiče vídáš velmi málo. Je škoda si návštěvy kazit debatou o h. vně. Prostě ať si rodiče poví svých pár vět, které slušně utneš (Tati, promiň, já mám svojí rodinu tady, bývalý mě nezajímá.)A další debaty nepřipouštět. To není tak těžké, ne?

Už jsem našim říkala, ať exáka adoptujou, když ho mají radši, než mě a vnučku. Napůl z legrace, ale žere mě to.

• Citovat
  • Upravit
31292
24.4.14 14:19
@Anonymní píše:
Nejsem ani jedno z té trojice. :mrgreen: Nejraději bych je poslala do pr.Na druhou stranu, jsou to rodiče, vychovali mě, utírali zadek atd.Ex je mi ukradenej, ať se má dobře a mě dá pokoj.

no tím spíš bych byla naježená…přesně, jsou to rodiče, utírali ti zadek, vychovávali tě - a ted ti nevěří a upřednostnují tvého ex před tebou, a navíc i před nevinným dítětem, navíc „krví jejich krve“???
grrr, jsem rozčilená jenom to čtu. Jako asi bych je neposlala do pr. přímo takhle natvrdo, nicméně bych jim jasně řekla, že pokud věří víc cizímu než vlastní dceři, tak si s nimi nemáš co říct, a jestli za trest, že sis dovolila najít nového partnera a odstěhovat se za ním, má být bita tvá dcera, tak si s nimi nemáš co říct tuplem. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.4.14 14:39
@Martina.ova píše:
@Bábrdl Už to není jejich zeť.

Dobrá, jejich exzeť, chceš-li. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.4.14 14:42
@Martina.ova píše:
Tak ty zmínky o ex utni a nebo ignoruj. Když to zvládám u rodičů já, cholerik, tak to zvládneš taky, ne? Kort když rodiče vídáš velmi málo. Je škoda si návštěvy kazit debatou o h. vně. Prostě ať si rodiče poví svých pár vět, které slušně utneš (Tati, promiň, já mám svojí rodinu tady, bývalý mě nezajímá.)A další debaty nepřipouštět. To není tak těžké, ne?

To mi zní rozumně. Ex to taky přestane bavit, za chvíli mu dojdou nápady :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.14 14:47
@Bábrdl píše:
To mi zní rozumně. Ex to taky přestane bavit, za chvíli mu dojdou nápady :mrgreen: :mrgreen:

@Mar__tanka1983 @Martina.ova skusím rady nějak skombinovat, já jsem se vždy k těm obviněním vyjadřovala a to je zřejmě chyba

• Citovat
  • Upravit
36556
24.4.14 15:58
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 @Martina.ova skusím rady nějak skombinovat, já jsem se vždy k těm obviněním vyjadřovala a to je zřejmě chyba

ASi je fakt lepší to nechat být. On si ex třeba najde novou babu a bude pokoj. Do té doby bych se o tom odmítala bavit. Což ale nevím, jak bych praktikovala, kdyby mi před nimi ex do očí tvrdil něco o okrádání jeho otce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.14 16:10
@Bábrdl píše:
ASi je fakt lepší to nechat být. On si ex třeba najde novou babu a bude pokoj. Do té doby bych se o tom odmítala bavit. Což ale nevím, jak bych praktikovala, kdyby mi před nimi ex do očí tvrdil něco o okrádání jeho otce :think:

Jsem řekla, aby příště zavolali policii, a kdy že to bylo. Přesný datum už říct nedokázal.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
24.4.14 18:44

Myslím si, že být při svých dětech za každou cenu, není úplně možné. Když budu přesvědčená, že moje dítě má vinu na rozpadu vztahu, nebudu mu mazat med kolem úst a nadávat s ním společně na ex. Jako rodič bych nechtěla znát jejich problémy během vztahu, natož po jeho ukončení. Pokud by mě moje dítě požádalo o pomoc, radu atd. vyhovím s tím, že je to jejich život a já ho nežiju. Pokud by si ex mého dítěte přišel na mé dítě po ukončení vztahu stěžovat, utla bych ho hned na začátku. To že rodiče s bývalým zetěm probírají svou dceru mi přijde poněkud úchylné. Bývalého zetě bych neodvrhla, přece jen patřil x let do rodiny, ale pokud by pomlouval mou dceru, tak by letěl. Nechápu, proč ho poslouchají, když teď už to neřeší vůbec nic, než jen jeho frustrace z rozchodu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.14 20:57
@Kobliha51 píše:
Myslím si, že být při svých dětech za každou cenu, není úplně možné. Když budu přesvědčená, že moje dítě má vinu na rozpadu vztahu, nebudu mu mazat med kolem úst a nadávat s ním společně na ex. Jako rodič bych nechtěla znát jejich problémy během vztahu, natož po jeho ukončení. Pokud by mě moje dítě požádalo o pomoc, radu atd. vyhovím s tím, že je to jejich život a já ho nežiju. Pokud by si ex mého dítěte přišel na mé dítě po ukončení vztahu stěžovat, utla bych ho hned na začátku. To že rodiče s bývalým zetěm probírají svou dceru mi přijde poněkud úchylné. Bývalého zetě bych neodvrhla, přece jen patřil x let do rodiny, ale pokud by pomlouval mou dceru, tak by letěl. Nechápu, proč ho poslouchají, když teď už to neřeší vůbec nic, než jen jeho frustrace z rozchodu. :nevim:

Já jsem si nikdy na ex rodičům nestěžovala. O pomoc ani radu nežádala. Nevím, asi je jim ho líto. Jenže tohle ničemu nepomáhá. On se v tom mele, vymýšlí fantasmagorie, místo, aby šel v životě dál. Uražená ješitnost… :nevim: On by se mnou být nechtěl, já s ním také ne…Neměl žádnou snahu, něco se vztahem dělat, když jsme byli spolu.Budu řeči ignorovat a uvidí se.
Můj nynější partner říká, že mu nevadí, že bude u našich exe potkávat, ale ty řeči neskousne. Dokud problém trvá, nebude k našim jezdit, oni ho stejně nezvou.

• Citovat
  • Upravit
8451
25.4.14 08:06
@Anonymní píše:
Jsem řekla, aby příště zavolali policii, a kdy že to bylo. Přesný datum už říct nedokázal.

Ja si myslím, ze ty pomluvy jsou takového kalibru, ze i kdyby s tím ex přestal, tak ten vztah už stejně bude narušený. Zvlášť pokud už jsou starší. Bohužel mám obdobnou zkušenost.
Ja bych asi taky zkusila vyvracet. Klidne bych jim přivezla kartu od gynekologa. Nebo požádala toho otce od ex, pokud by byl ochtny to uvést na pravou míru. Není náhodou takova pomluva trestný čin?
I kdyz se o tom s rodiči odmitnes bavit, tak oni budou stejně načučení a dal vás budou odmítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová