Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KatyK špatné zóny vznikají díky zemským zlomům nebo proudění podzemní vody, takže se to táhne nahoru celým domem. Myslím, že ji můžeš odrušit měděnou spirálou (klidně si jí udělej sama ze silnějšího drátu)
Aaliano , díky, nějakou si vyrobím - snad to zvládnu
(kolik asi „otáček“ má mít?). A pak ji mám dát kam - pod postel nebo pod polštář? Já vím, že se ptám jak tupka
, ale co už se mnou…
.
KatyK, já ji mám s pěti, ale nevím, jestli na tom záleží. Uklidni se a uvolni, až jí budeš dělat a určo poznáš, kdy skončit.
Teď si ani nejsem jistá, kterým směrem jí položit.
Kdysi mi to poradila jedna léčitelka, ale podle mého to poznáš, až tam budeš spát, jestli je dobrá, nebo ne. Polož ji normálka pod postel., někam doprostřed, nebo pokud víš přesně kudy zlom vede, tak na to místo. Pod polštář buch si asi nic neověřeného nedávala, může to být hodně intnzivní.
ja jsem si vcera vecer dala pod polstar kristal… a nevim, zda to bylo tim kamenem, ale usnula jsem asi za minutu a spala celou noc jako zabita. Takze doporucuji
na nespavost a problemy se spankem to asi zabira.
Ditulka
Musím se trošku pochlubit, dneska jsem si hrála s nářadím a se zlomky růženínu a výsledek je tady ![]()
Tak já zase přihodím něco k čajíkům - dnes jsem ochutnala Rooibos lázeňská oplatka od Oxalisu a byl výborný
.
http://www.oxalis.cz/oxRubrList.aspx?…
A koukala jsem, že mají spoustu určitě dobrých novinek
.
…to kdybyste někdo narazil na skleněné nebo porcelánové sítko na čaj (za přijatelnou cenu), tak dejte prosíííím vědět. Rozbila jsem si ho
a kovové sítko určitě bylinky nemají rádi a plast zase nemám ráda já…
Bluesky a co bambusové sítko z Biosféry ? Je to přijatelná varianta, než zase seženeš to skleněné ![]()
Bludičko, díky, mám ho doma, ale jemnější čaj jím dost propadává. Zkusila jsem i to bavlněné, ale z něj zase nemám dobrý pocit - připadá mi, že máchám v hrnku špinavou ponožku (po pár použitích totiž tak vypadá).
Bluesky , já už mám delší dobu zálusk na skleněný filtr od Simaxu , ale v Brně ve firemní prodejně o něm ani nikdy neslyšeli
. Měli by ho prodávat i samostatně , na netu jsem ho objevila jen s konvicí Marta za 122 Kč. V Praze je firemní prodejna v Kotvě, třeba budeš mít větší štěstí
.
Jinak hrnky s keramickými sítky prodávají skoro všude (třeba v Horoskopu)
.
KatyK díky
. Hrnky s keramickými sítky mi nějak nepadly do oka, samotné jednobarevné sítko bych ale brala, snad na něj někde kápnu. To „simaxové“ jsem už dávno na netu taky objevila - a dopadla stejně jako ty. Ale mohla bych to po čase zase zkusit a do Kotvy se vypravit. Alespoň okouknu, jak je na tom 100natura. Na webu s Marta konvicí je skleněný filtr i samostatně. Jenže za poštovné bychom zaplatily více než za vlastní sítko…
Bluesky , tak si třeba někdy uděláme výlet pro filtr do Pardubic
.
Jinak asi 2 měsíce se snažím aspoň trošku pravidelně pít ayurvédský čaj Nimba , už jsem psala na kosmetice, jak nimbu (zederach indický) kámoška vychvalovala. No a teď jsem se dozvěděla, že čaj už nimbu neobsahuje
- na krabičce už uvedená není, na netu pořád jo. Prý ji museli nahradit kvůli vstupu do EU
.
Dostala jsem dárkem zelený čaj s echinaceou od Grešíka, je v tom 30procent echinacey, docela chutné. Doporučuji. ![]()