Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cam Dinamico?
Přidejte zkušenost s Cam Dinamico@petulka33 To je dobře, že se ti líbí
Zase musím uznat, že přes zimu nebyl problém narvat do něj velký fusak a malá měla ještě hafo místa. Ale ani to mě nepřimělo mít ho ráda a jezdit s ním mezi lidi ![]()
@FikuLenka nezlob se na me ale proc jsis ho tedy kupovala? Ja teda videla na zivo i sportak a vedela jsem do ceho jdu a hlavne se mi muselo vse libit? Jo malej mi taky sjizdel ze zacatku ale ted! Je mu skoro 13mesicu a ma 76cm a uplne v pohode je v nem rad ma kolem sebe spoustu prostoru
No, já si jako prvorodička sporťák moc neprohlížela, nějak mě to nenapadlo
Moje chyba, všude jsem četla jak je výhodné koupit trojkombinaci, tak jsem si vybrala hlubokou korbu a koupila to celé. Houby, teď už vím, že trojkombinace je blbost a sporťák by se měl vybrat podle aktuální velikosti dítěte, ale co už. Můžu to tady napsat, nic lepšího neudělám, novej sporťák kupovat nebudeme, na to byl tenhle dost drahý. Taky mi tam malá jezdí, taky mám vložku a stokrát za procházku ji posouvám
Na druhou stranu, je lehký, a co do vzhledu je to téměř golfáč, takže aspoň nějaká výhoda ![]()
@Misa-Viktorka píše:
Ahoj. A slo vam sundat a vyprat strisku od sportaku?
To by mě taky zajímalo ![]()
Mimochodem, když sporťák otočíte, aby dítě koukalo dopředu a ne na vás, jak řešíte tašku na madlo? My jsme ho zatím otočili jen zkušebně, ale došlo mi, že když se pak dá do lehu, tak bude mít malá tašku na hlavě ![]()
@Zandi Protože se mi líbila korba
A jak píše allinka, taky jsem jako prvorodička uvažovala úplně stejně, trojkombinace mi přišla fajn, bohužel až později jsem zjistila, že je to vždy na úkor něčeho. Na živo jsem taky viděla vše
Jen píšu můj názor, od toho to tady je, ne? ![]()
@FikuLenka samozrejme, ale stejne nechapu ze jsis vlastne koupila neco co se ti nelibi musela jsi pocitat s tim ze korbu mas tak do 8 mesice a sportak na delsi dobu. Mam vlozku od pinkie, jezdime tereny a v pohode, maleho poutam jen aby nesklouz, takze ksirky hodne na volno mu to vyhovuje a vubec nesjizdi, delalo mi to asi prvni mesic coz mu bylo zhruba 9 mesicu.
@allinka pouze rucne
ale to ti udela kazdy kocar, mam golfky nuna luxx a kdyz dam na ne tasku tak to same, kamaradka ma golfky iglesia a taky proste to bude pokazdy a navic ta tadka je stejnomerne velka se zadni casti tak se hodne opira o kocarek, v te nune ho to boucha do hlavicky coz me stve ale v camu jeste nedosahne hlavickou na okraj
@Zandi Život je otázkou priorit
A jak říkám, líbila se mi korba. Mám sporťák i golfky, takže to, že nepoužívám sporťák od Camu fakt neřeším
A už to taky neřeš ![]()
@allinka no mě malá taky sklouzávala dolů, ale tou vložkou se to celkem vyřešilo, podšila jsem to víc pod zadkem, aby jí to tam „brzdilo“
a taky pomůže smotat tenkou dečku a strčit pod stehýnka, když sjíždí. Jinak je super, ty pásy jsou trochu divný to je fakt, ale dá se s tím poradit, na druhou stranu jak píšeš, je lehký a taky prostorný, takže v zimě s fusakem to bude paráda ![]()
Maminky, kdyby měl někdo zájem, tak prodávám Cam dinamico 2014, byl kupovaný na přelomu listopadu a prosince 2013, používaný pouze 4 měsíce, sporták ještě originál zabalen
Více informací v případě zájmu ráda pošlu. Cena je ted cca 19 590 já prodám za 12 500 komplet se vším! Barva fialová.
Ahoj maminky, koupili jsme Cam dinamico 2013 pro prcka, chtěla bych se zeptat, zda je k vajíčku nutná ta základna do auta a jestli jste jí používali? Prcek se narodí v listopadu, tak ať jí případně dokoupíme. Děkuji za odpovědi.
@Krysová neni jutna ale usnadni ti to vyndavani a nandavani navic je to i bezpecnejsi, miminko je vys.
@Krysová nutná není. My jsme ji koupili, nakonec ani moc nepoužívali (paradoxně nám přišlo pevnější upevnění přes ty pásy), sedačku jsme stejně přendavali z jednoho auta do druhého…
@Zandi @panikralickova
Děkuji holky, budem asi taky předávat z auta do auta, tak nevím. Každopádně ji asi nekoupíme nutně teď, ale podle toho, jak se nám bude dávat do aut během používání.