Časem nová práce! :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
10.3.14 20:11
@Anonymní píše:
@ugluk Myslim ze bych se jako naucila tu asistentku stejne jak lidi s VS.

to nemyslis vazne, ze ne??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452

Jasne.Ja stojim u pasu a lita mi jeden dil za druhym. Delam na tri smeny. Orezavam pretoky plastu prevazne. Prace jako takova neni tezka ale stroje neustale zrychluji.Na zachod nas delnice chodi stridat skolitelka.Coz je taky des. Nemuzu jit na wc kdykoliv potrebuju.Kdyz spadne dil na zem je na odpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288

A nebylo by rozumnější zapracovat na nějakém postupu ve firmě, kde teď děláš? Přece jenom, děláš tam nějakou dobu, znají tě… podle mě je to reálnější než zkoušet fungl novou dráhu asistentky…
Bez matury to půjde vážně hodně těžko, leda by tě zaměstnal nějaký známí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.3.14 20:12
@Anonymní píše:

A já si myslím, že nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
10.3.14 20:13

Jinak call centra nabírají pořád…ale bacha, jsou to někdy pořádní vydřiduši…byla jsem na takovým pohovoru a stačilo, ne, děkuji…

z jakého jsi kraje? na portále prace.cz určitě nějaký call centrum seženeš…ale právě tam mi řekli, že absenci netolerují, že bych vážně ohrozila chod firmy…

• Citovat
  • Upravit
36504
@Anonymní píše:

Sebevědomí Ti tedy nechybí, ovšem to nestačí. Kromě vzdělání a jazyků je také třeba i kultivovanost projevu, což je zase dáno do jisté míry i vzděláním, slovní zásobou…Upřímně, nemáš co nabídnout, nejsi kvalifikovaná a být zaměstnavatelem, vybírám si z jiných. Při dnešní situaci na trhu práce mi utrhají ruce i vysokoškolačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
Jako je me jasny ze nejaka prace na jednu smenu, se sehnat da, ale nejspis ne s mym vzdelanim. Chce to cas, trpelivost jak pises…Ale ja ani kloudne nevim jak se k nejake te firme apod dostat. A hlavne abych uspela kdyz nemam vzdelani.Ale jsem schopna se ucit novym vecem ucim se docela rychle, na PC umim.

Ani čas, ani trpělivost ti moc nepomůže… chce to hlavně to vzdělání… co umíš na PC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
10.3.14 20:15

Je to blby, ale pokud neco chci, musim pro to neco udelat. Coz ve tvem pripade znamena sednout na zadek a pro zacatek zjistit, co takova sekretarka dela. To by te melo ve tvem samostudiu nasmerovat dale. Zatim zde pises vymluvy, proc nemuzes to a ono, ze nemas na uceni hlavu, ale tu „asistentku by jsi se naucila“. Jak male dite, jen sliby a skutek utek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.3.14 20:15
@Regina Hero píše:
Ani čas, ani trpělivost ti moc nepomůže… chce to hlavně to vzdělání… co umíš na PC?

Jazyky umíš jaké a na jaké úrovni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
10.3.14 20:16
@Hanulka82 píše:
to nemyslis vazne, ze ne??? 8o

Evidentně myslí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
10.3.14 20:17
@Anonymní píše:

8o Nerada bych se tě dotkla. Já bych ti strašně přála, aby se ti podařilo najít lepší práci a časově výhodnější, ale když jsi tohoto názoru, že jsi schopna se naučit stejně jako absolvent VŠ, ujišťuji tě, že zaměstnavatel dá přednost tomu, kdo umí pravopis. Pokud bude hledat asistentku. A opravdu pokud s ebudeš ucházet o místo asistentky, a děláš pravopisné chyby, tak zaměstnavatel nebude mít chuť tě učit pravopis. raději vynaloží náklady na někoho, kdo už ho umí, a bude se moci učit to, co je potřeba. Pokud mám zájem o nějaké místo, musím si položit základní otázku - co mohu nabídnout…opravdu je toho u tebe tolik, abys prorazila na trhu práce?

Příspěvek upraven 10.03.14 v 20:19

• Citovat
  • Upravit
29350
10.3.14 20:18
@Burj Chalifa píše:

neptej se na cizí jazyky, já bych začala u češtiny…

„Jj mozna zde v prispevku mam chyby ale to je tim ze je ted neresim, a resim jinou vec, co a jak bude za dva, tri…roky“

Já bych na zakladatelčině místě začala tím, že bych se naučila česky, abych při každém slovu nemusela řešit, jak se to správně píše… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
10.3.14 20:19

Milá zlatá, co vlastně chceš? Nejsi vzdělávací typ? No tak holt budeš dělat na směny nebo uklízet. Nemohou všichni pracovat na lepších místech. Pokud nemáš ani maturitu, nic neumíš, neumíš ani žádný jazyk, tak na asistentku můžeš zapomenout. Na asistentce dnes začínají vysokoškolačky. Koho si myslíš, že šéf vezme - vysokoškolačku s dvěma jazyky, praxí v zahraničí, dobrou znalostí Excelu a PowePointu a základy účetnictví a podnikové ekonomiky, anebo vyučenou prodavačku bez maturity, která nedokáže napsat ani jednu souvislou větu bez gramatické chyby?

Zamysli se. Můžeš jim třeba na pohovoru říct, že nejsi vzdělávací typ, jak jsi tady psala. Uvidíš sama, co Ti na to poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Regina Hero píše:
neptej se na cizí jazyky, já bych začala u češtiny…

„Jj mozna zde v prispevku mam chyby ale to je tim ze je ted neresim, a resim jinou vec, co a jak bude za dva, tri…roky“

Já bych na zakladatelčině místě začala tím, že bych se naučila česky, abych při každém slovu nemusela řešit, jak se to správně píše… ;)
Češtinu jsem už zmínila. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
@Burj Chalifa píše:

Řekla bych že žádné, jelikož na učňáku většinou jazyky nejsou… Ale nechci křivdit, třeba se samovzdělává ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat