Časté návštěvy tchýně, jak by jste reagovali Vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3847
4.1.26 13:06

To musí být fake. 1× za 14 dní je dost. Sežeň si klíče od jejího bytu a začni guerrillovou válku Strč ji vejce do skříně, kterou nepoužívá atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.1.26 13:26

@Kamýsek23 za mě tedy v pohodě, co kdyby u vás bydlela, to by bylo ještě lepší. To by vám mohla uklízet každý den, navařeno byste měli, o děcka by se vám starala a vy byste si žili jako králové. Tak by o vás všechny bylo postaráno. Nedívej se na to tak zle, všechno vidíš moc černě, zkus v tom najít něco dobrého, uvidíš, že se ti to časem zalíbí, jen zatnout zuby a vydržet. Viděla jsi Sněženky a machři, že? A pověstná hláška: “Vydrž, Prťka, vydrž!” Tak vždycky, když už se ti bude zdát, že pohár přetéká, tak si na tuto hlášku vzpomeň…a taky na to, že máte vlastně služku zdarma. Nebo ji platíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
4.1.26 13:34

@mahebka
8o Beru to jako vtip :mrgreen:
Pokud je to míněno vážně, tak jsi taky celkem dobrý pacient :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
4.1.26 13:49
@Apolena05 píše: Více

jj to mluví zas nějaká tchýně :D a nebo nějaká uplně zdechlá, flegmatická, co se ráda od tchýně nechá obskakovat a nedělá nic :D bych jí dala takové vydrž prtka vydrž :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.26 13:55
@Kamýsek23 píše: Více

Připomíná mi to podobný případ. A nerozešli se s první ženou právě kvůli mamince.?

• Citovat
  • Upravit
479
4.1.26 14:26

Já bych tu svou tchyni nesnesla ani jednou za půl roku - ona naštěstí nemá zájem sem chodit, toto bych nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.26 14:48

A je na úřadu práce?

• Citovat
  • Upravit
2561
4.1.26 14:49
@PavelChytry píše: Více

konečně solidní rada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.26 14:50
@Midaku píše: Více

Babičku zaměstnat? Nějakou konkretni činnosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.26 14:52

Nebo ji prostě vzít jako člena rodiny.

• Citovat
  • Upravit
8980
4.1.26 14:54
@Ani123200 píše: Více

Tak my si treba s tchyni nekdy vzájemně pereme, vesime, skládáme…, vzdy to ma důvod a jsme za to obě rady, domluvíme se a nikomu to nevadí (nemoc, rozbitá pracka, střevní chřipka, puravajici se dite…). Je super mit blízko někoho, kdo pomůže. Jen ta pomoc nesmi překračovat dohodnuté meze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.26 14:54

A kde ona bydlí?

• Citovat
  • Upravit
8980
4.1.26 14:57
@Anonymní píše: Více

Ano, to obcas dělám, pomůže to v tom, ze ma co delat a nedělá, co nema. Ale zase pak bud ocekava, ze bude úkoly dostávat porad, anebo naopak si stezuje manželovi, ze ju ukoluju. Ideal neexistuje :nevim: ale nevadí. Ja uz jsem se naučila s ni zacházet, ona se mnou snad taky, mame se rady, tolerujeme se, jen obcas jedna udělá neco, co tu druhou vytočí. Jsme hodne rozdílný a obě mame potrebu mit to po svym. A ja jsem byla bohužel tak blbá, ze jsem se nastěhovala do domu, kde ona vyrostla. Kdyz jsme bydleli v jiném meste, chodila k nam normálně na návštěvu, pomohla, ldyz bylo třeba, ale do ničeho se nepletla. Byla to tehdy ideální tchyně.
A bydli 20 km od nas, ale naproti nam ma barák, ve kterém travi pul týdne. Takové letní sídlo, ve kterém je ale celoročně, vetsinou je 3,5 dne doma a 3,5 dne tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.26 15:01

Pokud je nenavádí proti rodičům, tak bych ji nechala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.26 15:05
@Mmmrkvička píše: Více

Pak se divíme, že se vytrácí úcta, autority, ale s nimi třeba i zkušenosti. No jo, chybí nám tolerance, trpělivost a mladým normální vztahy a široká rodina. A pak toto bude chybět i současným mladým, až budou staří.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová