Čekám druhého kluka...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5019
9.1.15 15:18

Vždyť je to úplně jedno! Já mam taky dva kluky ( viz. metriky). A bylo mi u obou těhotenství úplně jedno co to bude. A v době,, kdy budou dětmi, je to spíš výhoda. Doufám, že budou partaci. Jediný důvod, proč bych chtěla holku, je taky ten vztah v dospělosti. Máma dcera. Je to asi bližší než snacha- tchýně. Ale i to není zaručený. Moje teta ma třeba dceru, ale co z toho. Jela jako oupair do anglie. Zalozila rodinu a lítali cca. 4× do roka na návštěvu. Což ještě šlo. Ale cca. před rokem se odstěhovali do austrálie. A od té doby se neviděli. Možná přiletí s dětmi v dubnu, ale těžko říct. Letenka z austrálie je už trochu větší sousto než z anglie. Takže co z toho. Teta ma sice dceru a dvě vnoučata, ale vidí je max. na skypu… strejda toto sestřenici asi nikdy neodpusti. Je z toho teda víc hotový než teta asi.
Takže ani to, že ma někdo dceru mu nezaručí to, že bude mít blízký vztah s ni i s vnoucaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
9.1.15 15:25

Záleží na chlapovi holt sis našla chlapa co dela chlapecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
9.1.15 15:29

Navíc hodně chlapů jsou mamanci tak bych neměla tolik strach ze si nebudete mít blízko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
9.1.15 16:20

Jestli te to potěší, tak já mám s tchýní dobrý vztah, vídáme se několikrát v týdnu a troufnu si říct, že má ke mě vztah jako k dceři. Já si s ní taky rozumím. Taky čekáme druhé dítě, ještě nevim, co to bude, ale myslím, že druhý kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
9.1.15 16:25

Také mám 2 kluky a je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
9.1.15 19:09

Vždyť je to jedno, budete mít určitě hezký vztah. já jednu holku doma mám a teď čekáme druhou… hold někdo má dvě holky a někdo dva kluky. nedělej si z toho hlavu´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.1.15 19:15

Neboj, to přejde. Mě se v pondělí narodil 3. kluk(pohlaví jsme do porodu nevěděli), a jsem z něj poprděná víc než z prvních dvou :oops: :lol: a to jsem holku chtěla hodně..a až mě přejdou hormony, budu j chtít zase, ale určitě ne na úkor kluků co mám, spíš budu doufat ve 4…ty budeš mít třeba taky ještě i třetí, nikdy neříkej nikdy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
9.1.15 19:16

@slavuska1 jé moc gratuluju, ať vám to spolu šlape :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
9.1.15 19:22

@slavuska1 taky gratuluju :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.1.15 19:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.1.15 20:32

@slavuska1 gratuluju. Jsem koukala, kdy vykoukne :) Ať je zdravej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
9.1.15 20:46

@slavuska1 také gratulace! A koukám, že každý z kluků je narozený v jine porodnici. Jsi recenzent pražských porodnici či co??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.1.15 20:52
@lleennttiillkkaa @areca díky :hug:
@areca píše:
@slavuska1 také gratulace! A koukám, že každý z kluků je narozený v jine porodnici. Jsi recenzent pražských porodnici či co??? :mrgreen:

ne, já měla rodit v Podolí, ale zrovna v pondělí dopoledne měli stopstav :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
9.1.15 20:59

@slavuska1 a která je nejlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.1.15 21:05
@areca píše:
@slavuska1 a která je nejlepší?

nevím, kteoru bych vybrala. Bulovka-tam jsem ležela 4 dny, všichni super, až na jednu směnu dětských sester. Podolí, dost nepříjemná PA, ale pustili nás na revers hned domů, i když to tedhy ještě nebylo v zákoně, ale na hraně, je to schválený teprve rok. takže za to jsme jim byla vděčná, proto jsem tam chtěla znova. a Motol, tam jsem vlastně nepotkala nepříjemný personál, všichni úžasní, domů jsme šli až druhý den, ale spíš proto, že malej byl 37+2,jinak by to asi šlo hned…ale v roce 2012 bychom si tam s ambulantním porodem asi ani neškrtli. každopádně byla jsem tam spokojená, když beru chování personálu ke mě. až na tu kapačku co mi nacpali, říkala jsme že ten oxytocin nechci, ona ho tam stejně píchla, a s milým úsměvem že radši jo, že malýmu malinko padají ozvy(občas cca na 110, žádný drama, ale fakt, že kontrakcí bylo minimum..ale stejně to nepomohlo, mě holt stačily k otvírání ty kontrakce po 10 minutách těsně před tlačením :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová