Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Didinekdidi A proč netestujes? Jakoze my se s přítelem milujeme docela často, ale i tak jsem si říkala, ze radsi otestuji, aby nám ten termín třeba nevysel na dobu, kdy to nebylo…vim ze spermie přežívají dyl, ale tak jistota je jistota:)
@Žena Vlk Já teda nevidim nic, možná v reálu jde vidět lip, ale podle me 9DPO je ještě fakt brzo, nejlíp tak 14 a víc, to už by melo byt určité případně jasnější… Pokud do te doby neprijde MS
@Aluš78 No já taky nevím
Naštěstí mi došly testy, protože jak já mám nějaký doma, tak to pak takhle vyplýtvám a je vymalováno
Zkusím obcházet lékárny obloukem… ![]()
@Žena Vlk To já tu ještě test màm. Je tu ten GS a Ben.Ale vůbec nějak nevim který jsou dobrý. Ten Ben mi ukázal kdysi pozitivní a nic.
Takže lékárna je teď pro tebe ee aspoň do čtvrtka ☺
@Žena Vlk Chápu, mi přijdou testy kolem středy, tak kdo ví, jestli nějaký kontrolní neudelam ještě před MS:) me od toho ale odrazuje to, ze nemam potvrzenou ovulku, takže je možný, ze jsem ji mela později a tím pádem by mi test nic nemusel ještě ukazat a já bych byla fakt zklamaná… No uvidíme. Ta MS me deprimuje min než test s jednou / ![]()
@Klarush Stala jsem se hlavní hrdinkou toho hororu
A to nechceš!! Takže teď tady žádný testy nemám a hotovo. Jenže nic necítím, ani PMS, nic ![]()
@Žena Vlk Já taky ne! A kdy cekas MS? Já si zas na druhou stranu říkám, ze to je třeba dobře, ze nic necitime:)) třeba přesně to je ten příznak těhotenství:)))
Ja dnes vstavala a mam dalsi tri pupeny na ksichte…to je des ![]()
@Aluš78 Haha:D pro mimi je třeba trpět, rikej si, ze je to dalsi příznak!