Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mno, holky, u mě to bude nanic. Vím, že jste tady všechny tvrďačky a čekáte na správný termín a klobouk dolů
, já jsem ovšem měkkejš a nevydržela jsem a testla dneska ráno, 11 DPO. Pokud je tam nějakej duch, tak leda s fantazií a při dobře natočeném monitoru, spíš myslím, že to dělají všecky testy. Navíc nemám žádné příznaky :/ Jsem frustrovaná, protože díky kojení mám MS jednou za uherský rok, takže nějaká snaha o dvě čárky je hrozně náročná. Závidím, že aspoň zhruba víte, kdy jak co… @Klarush Jéééé, ach jo!! Tak hodně štěstí do dalšího měsíce! Ono za nějaké dva tejdny je to tu zase ![]()
@Žena Vlk No taky u tebe tu druhou čárku teda nevidim, ale chápu, ze to nejde do toho patku vydrzet
jinak se ale určité nestresuj, jestli kojis, tak mas nejake male babetko už doma, my tady některé nemame zatím žádný
A jak rikas, škoda, chtěla jsem si testnout s vámi, no tak snad pristi měsíc. Holky na jiné duskuzi mi řadí jak nejlíp zjistit ovu, tak třeba to ted klapne:) já ji totiž bohužel zatím na testech neobjevila. Jen pocitove vim, ze ji mám, ale nemam to ověřené.
@Klarush A jaké jsou rady?
Já právě jednou sledovala hlen, no a hned to bylo
Jenže to teď nefunguje, tak jsem poprvé testovala ovulačníma, proběhla tam ta silná čárka, ale nevím, nakolik je to spolehlivé. Jen do té BT se mi nechce furt ![]()
Ahoj,
tak jsem to nevydrzela a objednala se na odber krve na zítra rano…nesnesu tu nejistotu
@Žena Vlk no všechny se shoduji ze ta BT je nejspolehlivejsi. Tak to asi měsíc vydrzim, pak aspoň budu vedet, zda se ta pocitova ovu shoduje s reálnou a pak už měřit nebudu… Do toho budu delat testy a podle me to musím zachytit. Pokud si delala test a vyšly v 1den 2 stejně čárky nebo ta testovaci byla i silnejsi tak si to určité určila dobře a pak je nejlepší sexovat co nejvíc 24-48 hod po tom testu, ale já bych začala asi radsi hned a 2 dny v kuse se snažila fakt co nejvic, třeba i 2× denně pokud čas dovolí. Já ten hlen Neumim identifikovat, takže na ten já se spoléhat nemuzu no.
To mi včera holja vyprávěla jak se ji zdálo, že mam kluka Kryštofa a dnes zákaznice, taková babička, že přišla sem a já tu měla v kočarku svoje mimčo. A ještě se prý divika, že když tu byla naposled tak jsem ji neřekla, že čekám mimi. Už i oklo lidem ležim v žaludku
@Aluš78 Me se včera zakaznice taky ptala, kdy půjdu na MD a druha se taky ale v jiné souvislosti ptala, kdy teda plánuji ty děti. Ach jo ![]()
A většinou ty nase příběhy vykládán příteli a ten už je z toho taky hotovy, jen se směje:)))
@Aluš78 JoJo, chlapi se jen smějí:) a u me teda zakaznice žádnou dobrou zprávu nepřinesly, místo toho brzkou MS
snad u tebe ano:))
@Klarush Já to teda nějak s přítelem nerozebírám…radši. Stejně by to nepochopil ☺
No děkuji, kéž by po těch letech. Stále chodim na záchod se kontrolovat a stále čisto. A přitom mi přijde že už
@Aluš78 No pokud vim tak to očekávás už delší dobu a stále nic, takže já myslim, ze by to mohlo byt na dobre cestě. Po pravdě obdivují tvoji vytrvalost ohledně testovani, já už bych mela pocurane snad i ty ovulacni
jsem zvedava a věřím, ze to vyjde!
@Klarush Zitra už to bude 35 den cyklu. A testovat se bojim po tý dlouhý době zklamání. Akorát je zajímavé, že posední měsíce jsem vždy mívala bolest prsou tak 14 dnů před i blbě mi bylo a teď tohle nemam.Tak doufam, že to nebude zas jen nějaká porucha hormonu.Jo a včera jsem se rozbrečela z smsky…bulela jsem jak malý dítě.