Čekáme na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
18.10.16 10:05

Mno, holky, u mě to bude nanic. Vím, že jste tady všechny tvrďačky a čekáte na správný termín a klobouk dolů :), já jsem ovšem měkkejš a nevydržela jsem a testla dneska ráno, 11 DPO. Pokud je tam nějakej duch, tak leda s fantazií a při dobře natočeném monitoru, spíš myslím, že to dělají všecky testy. Navíc nemám žádné příznaky :/ Jsem frustrovaná, protože díky kojení mám MS jednou za uherský rok, takže nějaká snaha o dvě čárky je hrozně náročná. Závidím, že aspoň zhruba víte, kdy jak co… @Klarush Jéééé, ach jo!! Tak hodně štěstí do dalšího měsíce! Ono za nějaké dva tejdny je to tu zase :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
18.10.16 11:18

@Žena Vlk No taky u tebe tu druhou čárku teda nevidim, ale chápu, ze to nejde do toho patku vydrzet :D jinak se ale určité nestresuj, jestli kojis, tak mas nejake male babetko už doma, my tady některé nemame zatím žádný :D A jak rikas, škoda, chtěla jsem si testnout s vámi, no tak snad pristi měsíc. Holky na jiné duskuzi mi řadí jak nejlíp zjistit ovu, tak třeba to ted klapne:) já ji totiž bohužel zatím na testech neobjevila. Jen pocitove vim, ze ji mám, ale nemam to ověřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.10.16 11:29

@Klarush A jaké jsou rady? :) Já právě jednou sledovala hlen, no a hned to bylo :-D Jenže to teď nefunguje, tak jsem poprvé testovala ovulačníma, proběhla tam ta silná čárka, ale nevím, nakolik je to spolehlivé. Jen do té BT se mi nechce furt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.10.16 11:31

Ahoj,

tak jsem to nevydrzela a objednala se na odber krve na zítra rano…nesnesu tu nejistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
18.10.16 12:13

@Žena Vlk no všechny se shoduji ze ta BT je nejspolehlivejsi. Tak to asi měsíc vydrzim, pak aspoň budu vedet, zda se ta pocitova ovu shoduje s reálnou a pak už měřit nebudu… Do toho budu delat testy a podle me to musím zachytit. Pokud si delala test a vyšly v 1den 2 stejně čárky nebo ta testovaci byla i silnejsi tak si to určité určila dobře a pak je nejlepší sexovat co nejvíc 24-48 hod po tom testu, ale já bych začala asi radsi hned a 2 dny v kuse se snažila fakt co nejvic, třeba i 2× denně pokud čas dovolí. Já ten hlen Neumim identifikovat, takže na ten já se spoléhat nemuzu no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.10.16 12:21

Teda tady se dějí věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.10.16 12:24

To mi včera holja vyprávěla jak se ji zdálo, že mam kluka Kryštofa a dnes zákaznice, taková babička, že přišla sem a já tu měla v kočarku svoje mimčo. A ještě se prý divika, že když tu byla naposled tak jsem ji neřekla, že čekám mimi. Už i oklo lidem ležim v žaludku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
18.10.16 12:49

@Aluš78 Me se včera zakaznice taky ptala, kdy půjdu na MD a druha se taky ale v jiné souvislosti ptala, kdy teda plánuji ty děti. Ach jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
18.10.16 12:50

A většinou ty nase příběhy vykládán příteli a ten už je z toho taky hotovy, jen se směje:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.10.16 13:03

No protože chlap takové starosti nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.10.16 13:05

Že by ty zákaznice bylo dobré znamení?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
18.10.16 13:18

@Aluš78 JoJo, chlapi se jen smějí:) a u me teda zakaznice žádnou dobrou zprávu nepřinesly, místo toho brzkou MS :D snad u tebe ano:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.10.16 13:21

@Klarush Já to teda nějak s přítelem nerozebírám…radši. Stejně by to nepochopil ☺
No děkuji, kéž by po těch letech. Stále chodim na záchod se kontrolovat a stále čisto. A přitom mi přijde že už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
18.10.16 13:29

@Aluš78 No pokud vim tak to očekávás už delší dobu a stále nic, takže já myslim, ze by to mohlo byt na dobre cestě. Po pravdě obdivují tvoji vytrvalost ohledně testovani, já už bych mela pocurane snad i ty ovulacni :D jsem zvedava a věřím, ze to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
18.10.16 13:34

@Klarush Zitra už to bude 35 den cyklu. A testovat se bojim po tý dlouhý době zklamání. Akorát je zajímavé, že posední měsíce jsem vždy mívala bolest prsou tak 14 dnů před i blbě mi bylo a teď tohle nemam.Tak doufam, že to nebude zas jen nějaká porucha hormonu.Jo a včera jsem se rozbrečela z smsky…bulela jsem jak malý dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí