Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aluš78 tak to jsem zvedava co vidis…ja vidim jen odraz svetla…predtim jsem videla postavu…ted jsou jako zakalene…
Ahojky..chci se jen zeptat, nebo možná ujistit, nebo jen názor, který by povzbudil:D
![]()
Jsem 8DPO, sexík proběhl dá se říct,,včas''…no včera i dnes mám děsný průjem, ale bez teploty, ani žaludek mě nebolí nic, jen ten průjem..taky mám citvilé bradavky už od ovulace a bolí mě záda, nejvíc v kříži…dělala jsem dnes ráno testík, i když vím, že je ještě brzy a nečekaně vyšel negativní…BT je zatím stále zvýšenáá..
Jen se chci zeptat, jestli jste některá něco podobného měly, jestli si mám dělat vůbec nějaké naděje(být ráda za to, že mi tak je, nebo být naštvaná, že na mě něco leze a miminko to není:/)
@Klarush brali mi krev na cystu uz pred 2-3 mesicema. Nebyla to cysta a ani ted ro pry neni
musela by byt naplnena nejakou tekutinou a to to cosi neni.
v utery budu moudrejsi
@Verunka040193 Kazda jsme jina…kazda to pocitujem jinak…rada bych ti napsala " Ano jsi tehotna" ale to poznas opravdu az podle MS- hlavne uz tak brzo netestuj…je lepsi cekat na 12 DPO. Drzim vse co mam at to jsou // ![]()
Jestli jsi hodne netrpeliva…tak curni na ovu test…ten ukazuje tehotensvi driv.
@Aluš78 A to opravdu pozorujes, ze se lesknou vic? To je zajimave…Ja to z oci nevyctu…ale maji se vic lesknout.
Tak tfuj tfuj at se mrska min.na 9 mesicu nekam zatoula ![]()
@berda21 To je strašná blbost
záleží totiž na světle a tom, co nás za sebou, já za sebou mela dveře a v jednom oku, tom co bylo víc k těm dveřím, jsem se neviděla a v druhem jo. Ale je pěkne, co všechno se siri:)) a nevim si prestavit, ze ty se nevidis, to musíš byt nějak divne nasvetlena-jiny uhel svetla.
@Bonnnie_Em Uvidis v úterý, ted je zbytecne se stresovat a tipovat závěry… Já teda úplně nestudovala oplodnění a putování vajíčka, ale vim, ze vajíčko uhnizfene jinde než v děloze je rizikové a musí se odstranit. Pokud bys to mela ve vejcovodech tak bych tipovala, ze je to MT ale pokud na vaječníku, tak fakt netusim. Ale jak rikam-zas tak moc to nezeru, v jinych skupinkách jsou větší odbornice:)
@Verunka040193 Podle me nemá průjem nic společného s těhotenstvím. Ty bradavky a bolest zad urcite jo, záleží kdy cekas MS. Hodně štěstí:)
@Klarush píše:
@berda21 To je strašná blbostzáleží totiž na světle a tom, co nás za sebou, já za sebou mela dveře a v jednom oku, tom co bylo víc k těm dveřím, jsem se neviděla a v druhem jo. Ale je pěkne, co všechno se siri:)) a nevim si prestavit, ze ty se nevidis, to musíš byt nějak divne nasvetlena-jiny uhel svetla.
Blbost pro zasmani ![]()
Příspěvek upraven 19.10.16 v 16:38
@berda21 Jo
ale mi prave najizdi MS, takže já to mám jasný i bez panenek ![]()
Ja jsem to radeji upravila, aby se nekdo neurazil…smala jsem se jen nad vlastni blbosti.
Treba jeste nedorazi? Jestli ano, tak hodne stesti v dalsim kole! Me ma prijit v pondeli…a doufam ze nedorazi… mame pohnojino, tak jsem zvedava jestli to pomuze.
Ahoj holky, může se přidat?:-) jsem 8 DPO a to čekání mě fakt ubíjí:-) a vy vypadáte tak krásně optimisticky:-D