Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Nevím, jestli se můžu přidat, ale sem tam k vám zabrouzdám a přečtu si, co je nového a kdo přibyl.
Lostristis - úplně jsem zavzpomínala. Když já podruhé objevila //, měl Ondra necelých 8 měsíců a byl to tedy šok. Ale neměnila bych ![]()
Holky pridejte se, to je jasny, ja to ani nepisu, mam nejak dlouhy vedeni…tak vsechny vitam ![]()
Bobule a ty cekas druhy nebo treti? Je to jedno, ale vidim jeden metrik, tak nevim, kolik vas teda vlastne je/bude ![]()
Lostritis, ja uz se koukam po vetsim aute. U toho, co mame, vim, ze ty sedacky se sice vejdou, ale bude to plast na plast, komfort upinani desivej, uz se vidim v lete zplavena a nadavajici…
Ahojte
M jsem doma lazaret.....vsihni lehlí zanetem prudusek, decka na ATB, ja jen na ACC a robitusinu
Asho, no dnes jsem mela fakt pocit, ze bych uz i rada porodila- dalo mi to zabrat......picha mne v pipine, a rozjizdi se mi snad spona, nebo co. Fakt jse chodila jako stara baba a kachna v jednom
Jo a bricho teda mam divne, do spicky- na holcicku neobvykle.
Vitam i nove tehulky a drzim palce at to vsichni vemou co nejlepe......vim o cem mluvim, taky jsem si uzila.
Auto, mam mondeo v combiku, a 3 sedacky dam s prehledem.
Ted jsem koupila MC cabriofix na mimco, Jita ma Romera 9-18- coz je sedacka jako prase a pak mame jeste megamax 15-36 a v pohode.
Sice je to plast na plast, ale zatim mam vetsi auto jen prislibene.....nejsou chechtaky
NA prednim sedadle vozit deti nechci, uz jen kvuli tomu, ze airbag nevypnu- museli by v servisu ho uplne oddelat a to nechci…takze deticky budou vsechny vzadu a na to jak budu mokra az na prdeli, a to jak se bude bavit cele sidliste, kdyz pojedeme nekam autem prdim.....
V pondeli jdu na krev. NAstesti nejdu na OGTT, jenom hodinu po snidani mi naberou cukr ![]()
Katko, ja mam bricho do spicky pokazdy
No nevim, nakolik je teda do spicky, ale do stran neni, takze asi jo. U nas nemoci pomalu ustupujou, tak se drzte!
U nas prave taky nejsou prasule, tak jsem zvedava, jak to vymyslime. Nejdyl za rok to ale uz bude akutni, vetsi sedacku uz tam nedame. Ted tam je MC Priorka, Cybex 15-nevimkolik a chci koupit Peg Perego s isofixem. Pokud se tam narve. A stve mne, ze nikoho dalsiho uz pak nesvezem.
Dneska jsem si objednala uzasnej svetr- kabatek na netu, aspon z neceho mam radost, porad kupuju jenom pro decka.
Díky za přivítání
V květnu mi bude 36 let, příteli je 47. Takže Mamušo klid. ![]()
Z prvního manželství mám dva super kluky - Ondra bude mít v červnu 14, Michal pak v listopadu 13. Přítel má z manželství dvě dospělé děti - kluk bude mít 25 a holka 24. No a teď čekáme to naše společné štěstí. Vždycky jsem chtěla tři děti a povedlo se hned napoprvé. S tím jsme tedy moc nepočítali, ale jsme samozřejmě rádi a všichni se moc těšíme. Dokonce i můj ex-manžel a ex-tchánovci, se kterými pořád skvěle vycházím.
A finance - no, zrovna teď taky nic moc. V rámci krize jsme taky přišli o jeden plat, ale snad se to spraví. Máme totiž hypotéku, v létě jsme koupili starší domek a opravujeme. Zatím máme přízemí a třetí týden už bydlíme. Ještě vlastně ani nevím, kam dáme postýlku, ale když si vzpomenu, že my jsme byli tři děti v malinkým 2+1, tak se máme parádně.
TAk ja to mela i Jendy do spicky, u Jiti jsem byla do sirky a ted u Aninky to je taky spicka......
Bobule- jo krize je asi vsude
bříško - tak u kluků jsem byla jako koule, celá opuchlá a rozjetá, všichni tipovali holčičku. A teď mám jen bříško, taky do špičky, a prsa. Tedy zatím ![]()
Aha, tak proto zadnej metrik…to uz mas velky chlapy!
A domecek je super, co? U nas je to taky v planu, ted jsme v 3+1 a za takovy tri roky uz se sem nevejdem. Nebo teda treti dite se nevejde do detskyho pokoje. No neprijit krize, tak uz domek mame, couvli nam kupci na byt ![]()
Chjo, tak mi prave manzel oznamil, ze zapomnel, ze mam zitra poradnu. Takze s sebou potahnu obe decka, to teda bude vyzivny. Zvlast Matyse uz s sebou na gyndu nechci. Budou jak urvany ze retezu, po tydnu doma…
Bobule : tak to se vám první dva kluci povedli taky hezky brzo za sebou. ![]()
Já už na to budu muset přestat myslet, pořád mě napadají samé problémy, které stopro "nevyřešíme.
Jinak taky bydlíme ve 2+1, takže tu budeme pěkně natěsno. ![]()
Ad auto : já myslím, že by se nám tři autosedačky dozadu taky natěsno vlezly, ale my máme veprostřed jen dvoubodový pás a tím sedačku nepřidělám. ![]()
Asi nebudeme nikam jezdit. ![]()
Asho : zítra přeju pevné nervy, třeba tě prťata překvapí a budou hodný. ![]()
jee,vy tady jste skoro vsechny tehule na ja nemam o cem moc spolecneho piisaaat
Tak aspon neco:
AD AUTI:my mame VW Sharana,BOZZII AUTICKO,vlezou se tam vsechny dcerky i s kamaradkama
![]()
AD BYDLENICKO:mame pronajaty 3 plus jedna ,byt,109 m,obrovitansky na patro,ale bez dveri---TAKZE JSME VELIKA STASTNA RODINKA BEZ JAKEHOKOLI SOUKROMI.....
![]()
AD VEK:ja 31,manzel 49
![]()
to ale PŘECI NENÍ VŮŮBEC O VĚKU,HMMM??????????
![]()
JDU SPAT,UZ JE ZASE DRUHY DEN.....
KRASNOU NOC I KRASNE RANO!!! ![]()
Ahoj ![]()
tak dnesek zazivnej byl, nastesti aspon Matyse si vzal manzel s sebou do prace…ale Tyna uplne stacila, mela jsem chut ji vynyst v zubech.
Nasledne to panove nestihali, takze misto, abysme meli odvoz domu, museli jsme stravit odpoledne v NC Chodov, protoze tatka tam ma vedle rehabilitaci. A Katko, jak jsem dlouho nebyla venku…tak jo, je to tu! Jeste dopo jsem dr. rikala, ze zadny velky problemy nemam, ze se nestiham pozorovat. A odpoledne uz jsem pouzivala golfky jako duchodci choditko, kriz a spodek uplne v haji.
Lostritis, jsou i sedacky na dvoubodak!
Baro, mne ted vsichni doporucujou KIA Carnival…jenze v plny vybave (my rozmazlenci) stoji skoro trictvrte melounu ehm… a pak ze jsou prej auta levny a Korejci zvlast.
Čauky
Holky, dnes jsem dostala takovou křeč do lýtka, že jsem řvala nahlas a taky jsem použila dost nahlas pár sprostých slov
a celý den mě ta noha bolí. Ach jo, snad to teď nebude častěji.
To počasí je teda blázinec. Chvíli sluníčko, chvíli chumelí, pak větřisko… Těším se na sluníčko a teploučko.
Dnes jsem na mimibazaru objednala krásnou soupravičku. Snad se pan doktor nesekl a opravdu to bude holka. Jinak ho do toho snad navleču aspoň na doma ![]()
Tak jsem se zasmála vašim příspěvkům:
asho když si představím ty golfky alias dědečkovský chodítko
. Já je taky už vytáhla
, akorát že zatim na to, abych si na nich odvezla nákup z auta do baráku. Dneska jsme byly v dinoparku, protože celej den krásně svítilo a já byla úúúúplně nemožná. Pořád jsem šilhala po lavičkách, bolela mě kyčel, podbřišek, nohy a taky se mi dělalo mdlo a měla jsem hlad.....prostě hrůza, jsem teda pěkná lemra
. Nééchci to vidět v červnu, to se na těch golfkách nechám vozit. Jinak ale hlavně, že jsi tu poradnu „přežila“ i s dítětem
.
Bobule3 Asi jsem to špatně pochopila a nejdřív jsem myslela, že když to nebude holčička, tak narveš na chudáka MUDr. ten růžovej mimi-kompletek jako pomstu, že se sekl
. Ale pak jsem to přečetla ještě jednou a asi si spíš myslela, že to holčičí bude mít kdyžtak chlapeček aspoň na doma. No ale s tim doktorem by to nebylo špatný ne?
![]()
Bobule, taky jsem si predstavila chudaka doktora
No ja zas uz mam nejaky oblecky dovezeny z Anglie
No ta krec taky dobra, ja to mam ted kazdou noc, uz se ani moc neprobudim a v polospanku protahuju.
Eli, nejhorsi je, ze jsem se porad tak tesila na jaro a na teplo, protoze ted furt drepime doma…a sotva prijde, tak dolezu maximalne na tu lavicku pred barakem
Jsem se divila, proc kamoska travila konec tehu loni v srpnu doma na kanapi…protoze mne to v zime pripadalo normalni, ale v lete jsem to nejak nechapala ![]()
Jo a mne je 34 a mam o pul roku mladsiho manzela… dneska jsme ale vypadali fakt vtipne…ja se sourala obounoz a drzela se golfek, abych neupadla a on jednonoz, opren o nakupni vozejk (porad jeste nema rozhejbanou tu nohu po
re)
Do toho dve urvany decka a muj pupek… kdyby existovalo neco jako tyrani rodicu, asi by ty chudatka dneska zavreli ![]()