Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
NO a ty dve treperendy se doma zatim mely skvele,obe si hraly,pak obe uklidily a pak se obe koupaly spolecne ve vane…Starsi delala,ze je kyticka a prostrednickova ji zalivala,at roste a zpivala ji! ROSTEJ ROSTEJ MILÁ KYYYYYTÍÍÍÍÍÍÍČKOOOOOOO,ZALIJU TĚ MALÍÍÍČKOOOOOO'
![]()
Asho - to muselo být fakt úsměvné
Holky, máte pravdu. Já to po sobě nečetla.
Samo, že bych do toho narvala toho chudáčka malého. To víte, u nás jsou samí kluci i u segry, takže i mamina pořád posílá nějaké tipy na oblečky a neustále by nakupovala. Ale já si říkám, že dokud ten uzlíček na nás nevystrčí dupku a opravdu se nepřesvědčím - neuvěřím
No, ale taky jsem neodolala a ten růžový obleček koupila.
Od doktora mám slíbené šampaňské, pokud by se spletl. Což by kluci uvítali, neboť chtějí bráchu.
hoj tak já se hlásím po včerejší kontrole. Miminko se má čile k světu a předvedlo úplnou akrobatickou šou (chtěla jse to napsat ang.ale nějak mi vykvákl mozek, tak pardon)
Je prý o týden starší a tak mám krásný TP 19.9.09
Jinak se to tu zase rozjíždí paráda, vítám nově příchozí a Báro máme tě tu rádi, ale na trojmaminky v reálu si budeš muset počkat až některá z nás porodí, protože do diskuze „čekáme třetí dítě“ asi moc maminek co už je mají doma nepřijde. Ale ty zůstaň a čekej na ty naše třetí děti, ju?
ADD sedačky, kdysi jsem tu dávala dotaz, ale bylo to v době kdy jsem moc nikdo zrovna nechodil, tak asi zapadnul. Nám se do auta tři sedačky vejdou, ale taky máme problém s tím prostředním „břišním pásem“. Takže mi budem vozit vajíčko ve předu, neb airbak nevlastníme. No mi se stejně celá rodina hned tak někam nevypravíme, takže bude snad místa dost.
Lacenko parada
A co fotka, mas?
Jinak k tomu dvoubodaku… jsou sedacky i na tenhle pas, nekde v nejaky diskuzi byl i odkaz na nejakou bezpecnou (tj. ne hypermarketu za 5 stovaku)…koukni sem, ted se to tam probira, ale fakt nevim, jsetli je ten odkaz tam, uz v tom mam hokej.
Ja bych totiz vajicko dopredu nedala, mam to sedadlo zafixovany jako nejhorsi misto v aute
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Lacenko - gratuluji ke kontrole ![]()
Autosedačky - naštěstí jsou kluci už velcí, jinak i u nás by to byl velký problém. Stejně,když si představím vzdadu naskládané ty tři sedačky vedle sebe, přijde mi to úsměvné. Taková malá školka. Nebo spíše jesličky ![]()
Fotečka bude, ale teď už musím valit udělat obídek, tak snad v poledne neusnu a dodám. Kvalita sice nic moc, ale aspoň je poznat kde je hlava a kde břicho.
Ahoj ![]()
lacenko pěkná fotečka a moc hezky si tam prďolka hoví
![]()
Já jsem dneska taky celá uťapaná. Teprve až teď jsem si za celej den sedla. Ráno do školky, pak jsem hned jela do Makra na nějaký nákupy (ale s taťkou, to bych sama nezvládla), potom jsem vezla taťku do práce a nákup dom a musela jsem vyburcovat mladýho (chrněl jako jezevec a škola ho nějak netankovala), aby to odnosil a já nemusela zase tahat golfky. Pak jsem to začala uklízet, porcovat a rovnat, mezitím jsem dělala rajskou no a už byli tři a šup zase oblíknout a do školky. Malá samozřejmě nechtěla ze zahrady a vůbec jí nevadil ten protivnej vítr co foukal, uvelebila se na pískovišti a že si bude hrát.
Tak jsem tam chvilku stála, ale už mě začalo zas bodat v kyčlích a mimi se mi otáčelo v břiše a tak jsem si sedla na lavičku. Jenomže jsem vyběhla nalehko bez mikiny, jen kabát na triko (naštěstí máme školku skoro u baráku) a tak se do mě dala zima, že jsem zavelela a šlo se domů. Ještě jsem teď uklízela resty z dopoledne, mám ještě i vypraný mikiny v pračce, ale teď se tady nachvíli rozvalím a myslim, že už se do smráknutí ani nehnu. Jestli mě teda ta naše potvůrka nechá
. No jo, už zase otravuje, pořád něco chce
.
To je hrozný, člověk je těhotnej, měl by odpočívat a místo toho lítá snad víc než v práci někde v kanclu
.
Fotecka hezka
Jak rikam ja…teda az u tretiho, uz mne to nejak tak nedostava jako predtim…dulezity je, ze je videt, ze je to clovek A ZE JE JEDEN!!! ![]()
Jinak ja dneska s Matym absolvovala dr. Uz se fakt tesim, az tam potahnu vsechny tri. Zatim tam ti druhy dva byli zastoupeny jenom ustne. Tyna prihlasku do skolky…nema jeste ukonceny ockovani, chybi ji toho pulka… A tretatko kvuli ocku, budem vsechno posouvat. Mates vyfasnul Spiropent, dneska zas zacal desne kaslat, uz je to na budku.
Ted se s tatou pohadali kvuli TV, Mates chtel Ordinaci, tatka Poirotta, to teda byla sila a zavrsil to hysterak. Ja mu to totiz slibila, ovsem tatka ne. Ach jo, fakt jako mali. Takze televize je vypnuta (mne se nikdo neptal) a M. cte Matymu pohadku…asi zehli nebo co, docela jsem ho sprdla, ze to nebylo fer.
Holky, za tri mesice, pokud vsechno pujde podle (zatim jenom myho) planu, budu z porodnice doma. Prte pujde zase o neco driv…aspon si to muzu naplanovat hned po malovani a fakt doufam, ze konecne dostanu ten nadstandard!!!
Mmch. nutne shanim homeopata, co se zabyva i porodem, nejak se mi nechce rodit zase dva dny.
Ahoj vícerodičky!
Tak mi totiž teď říká manžel a dělá si srandu,že už nejsi prvorodička ani druhorodička,ale ty jsi vííícerodička,chápete to ![]()
Viděla jsem,že řešíte jak se vlezeme všichni do auta,no to už u nás taky bylo(máme fábii),je maloučká,už i taťka se tam krčí,Martínek sedí za taťkou a má zohlé nožky,tak teď je příležitost koupit to rodinné auto,teď už ano.Chodíme okukovat Berlingo,ale jen okukovat.
Včera jsem oznámila v rodině,že budeme mít třetí,ale tak nějak se bojím to říct kamarádům a spolužákům(koukla jsem na spolužáky a zjistila,že jsem jedina od ZŠ až po střední,která bude mít tři děti).U nás v obci v naší ulici žije rodina,která má 4,ale ta se stěhuje jinam tak budeme jediní široko daleko,kdo má víc než dvě.Ale čert to vem.
Mamuško - na okolí se proboha vykašli. Hlavně, že vy se na to maličké těšíte a chcete, ne? Tohle já teda vůbec neřeším. To víš, že někteří měli kecy " Bože, na co jste se to dali?" „A nejste už staří?“ ![]()
NECÍTÍM SE STARÁ, PŘÍTEL TAKY NE a ten uzlíček jsme si moc přáli. A známí, ať si trhnou nohou. Jenom, aby Ti nakonec ještě nezáviděli.
Jediné, co může být problém, jsou opravdu finance. Ale ono se to vždycky nakonec nějak udělá. Užívej si to, vícerodičko! Musíš mít prima manžela ![]()
Ahoj Bobulko!
Díky za hezká slova.
Ano manžel je sice stár,ale je moc hodný a rodinný typ,na děti nenechá dopustit.
Můj bejvalej přítel je stejně ženatý jako já a ještě nemají ani jedno,udělala jsem dobře,že jsem od něj odešla a vzala si toho staršího.
Co se právě týče toho rodinného chlapa,tak tady mi věk určo nevadí.
Mamuso, kasli na ne
Mne to prijde nahodou uzasny a spis k chlubeni nez ke stydeni
Ja teda taky jsem jedina ze ZS i SS, kdo bude mit tri… ted budem mit sraz se ZS po 20ti letech. Na jednom srazu jsem byla par dnu pred svatbou, za par let na dalsim, to jsem mela Tynu v brise, loni jsem ji tam mela v kocare a ted budu tesne pred porodem ![]()
A spis mi teda pripada, ze mit tri je normalni..aspon o dost vic, nez driv! Proste jsem tak nejak nastavena a dve mi prijdou nejak malo. A to jsem jedinacek…nebo prave proto.
Jak už jsem zde mockrát psala, mi budeme taky rarita. Rodina se třemi dětmi tady v obci prostě není a z mých spolužáků tři děti taky nikdo nemá a vlastně mi přijde že ani neplánuje. My byhcom měli mít letos 15let od základky, ale sraz nečekám, není kdo by ho svolal. No a ze střední se scházíme celkem i pravidelně.
Já měla dvě sestry a přijde mi přirozené, že jsme byli tři. Dvě by v našem případě bylo málo, protože teď už bych neměla žádného sourozence. Po smrti sestry mi pořád ještě jedna zbyla a jsem moc ráda, za to, že moji rodiče měli tři děti. V mých očích jsou dvě děti rozhodně málo…