Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Freeandwild píše:
A na to máš nějaký zdroj?
Celulitida je druhotný pohlavní znak, rozvíjí se zpravidla v pubertě. Má ji asi takový podíl žen, jako chlapů vousyVždycky tady píšu, že celulitidu má i Lindsey Vonnová, tý ještě 40 nebylo a jako olympionička asi úplně špatnou formu mít nebude.
Opravdu na tuhle uživatelku a její žvásty někdo reaguje?
Jinak všem mužům co znám je to fuk. Sama ji mám a nějak mi to žily netrhá, ani jsem si nevšimla, že by to mělo aspoň minimální vliv na přitažlivost
Vetsina chlapů to neřeší asi jako vetsina ženských
když už, tak koukají spíše na “velké věci”, tvar postavy, vlasy, prsa, zadek ![]()
@Anonymní píše:
Otázka převážně na muze - když je holka třeba hezka, ale ma celulitidu, řešíte to?😀nebo je vám to jedno?😀Jak to vnimate?
Můj bývalý manžel ji řešil hodně. Všiml si, když se zhoršila (mně na to stačí trochu přibrat), a zpravidla to i okomentoval. Na základě těchto reakcí jsem tipovala, že se mu nelíbí, ale možná by na přímou otázku položenou takhle do pléna odpověděl jinak.
Předchozí partneři ji asi taky registrovali. Jestli ji ale nějak víc řešili, si nepamatuju.
Současný partner si určitě všiml, jak ho znám, ale nekomentuje.
Otazka je, jestli se da celulitidy aspon trochu zbavit. Cvicem a zpevnenim asi ne, kdyz ji maji i sportovkyne. A jestli ucinkuji kremy podobne jako u vrasek, tak je to prohrana bitva.
Je to dáno geneticky, stejně jako třeba typ postavy, někdo má více, někdo méně.. Při stlačení kůže ji má každá
U mužů často můžeme slyšet - tvl hele ta je má, nebo viděl jsi ten zadek..
Málokdy některý řekne, tak teda ta měla celulitidu
Maj trochu jiné starosti, než my
Takže ne, neřeší to… Teda ti normální ![]()
@Hecate píše:
@Josefuna Souvisí s hladinou estrogenu.
@Sonarka píše:
Je to dáno geneticky, stejně jako třeba typ postavy, někdo má více, někdo méně.. Při stlačení kůže ji má každáU mužů často můžeme slyšet - tvl hele ta je má, nebo viděl jsi ten zadek..
Málokdy některý řekne, tak teda ta měla celulitidu
Maj trochu jiné starosti, než my
Takže ne, neřeší to… Teda ti normální
Kazda ale az v pozdejsim veku, ne treba ve 20, ne? Ja fakt do 40 zadnou celulitidu vubec neresila, nic jsem nemela. Vidim to az ted v poslednich 2 letech.