Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@debra.morgan taky jsem měla strach z mimodelozniho, ale to by tě už šíleně bolelo bricho.. Ale to bude v pořádku, určitě.. ![]()
Mě občas bolí hlava. Ani nevím jestli si můžu vzít nějaký prášek na bolest dnes jsem 7+2tt ![]()
@Zuzanka31 píše:
@debra.morgan taky jsem měla strach z mimodelozniho, ale to by tě už šíleně bolelo bricho.. Ale to bude v pořádku, určitě..
to doufam, že by bolelo, ale nemusí, nemusíš mít žádné příznaky ani krvácení.
já měla celý týden pocit, že mi přijde ms, měla jsem neprijemne tlaky jak při ms, chodila na wc kontrolovat a nastesti nic. pry se deloha natahuje a naklani a je to normalni. tak snad
![]()
@AJENKA 11 píše:
Mě občas bolí hlava. Ani nevím jestli si můžu vzít nějaký prášek na bolest dnes jsem 7+2tt
myslim, že jen paralen, ibalgin nebo brufen urcite ne… ale radeji si to aspon vygoogli, nebo lip zajdi do lekarny.
jako tehotne nemuzem ani obyc sprej do nosu ![]()
@debra.morgan to jako fakt? Aha tak to jsem netušila. Že ani sprej do nosu. Já si připadám jako prvnička
první tehu jsem Teda takhle neprozivala. Teď řeším každý pohyb každé jídlo,každý pocit v oblasti břicha, každé pichnuti. Bojím se i kychnout
![]()
a taky si připadáte tak nafoukly? Já skoro 6.tt a připadám si jak kdybych byla snad v 5.mesici
@AJENKA 11 píše:
@debra.morgan to jako fakt? Aha tak to jsem netušila. Že ani sprej do nosu. Já si připadám jako prvničkaprvní tehu jsem Teda takhle neprozivala. Teď řeším každý pohyb každé jídlo,každý pocit v oblasti břicha, každé pichnuti. Bojím se i kychnout
![]()
![]()
jj fakt, resila jsem to loni v unoru, pry jen inhalovat takovou tu hepčí tyčinku nebo neco s morskou vodou… ale klasicky sprej nee..... taky jsem koukala, rekla bych, že tam bude jen stopovy mnozstvi nejakyho prvku, ktery neni vhodny pro tehotny, ale v realu by to nikomu neublizilo a firmy se tim jen chrani, ale nevim… ![]()
@Zuzanka31 píše:
a taky si připadáte tak nafoukly? Já skoro 6.tt a připadám si jak kdybych byla snad v 5.mesici
vubec ![]()
je fakt, že se nepyšním velikostí 38, takže to možná jen není vidět, ale pocitově se v tomto směru cítím dobře ![]()
spíš je mi hodně nevolno od žaludku, hlavně brzo ráno a ted večer teda taky, pres den to bylo ok.....
Já se snažím pupek skrývat hlavně v práci zatím než to oznamim šéfovi. Nechci zatím nic zakriknout. Doma když jsem sama tak to neřeším. Když má někdo blbou poznámku, tak mlžim že jsem přibrala jak jsem přestala kouřit.
jinak si připadám jako vyvrženej vorvaň ![]()
Já právě se cítím jak v pátým měsíci, chutě mám občas.. Ale dělá se mi vyrážka na krku a v dekoltu, špatně mi bývá občas jen ráno trochu a večer kolikrát mám pocit na zvracení ale přes den skoro vůbec. Mě bxvalo hodně zle když jsem to zjistila, to jsem zvracela ze všeho.