Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia přesně! Nejdřív je člověk napjatej, že prďola je moc malej a teď zas ten screening
tam už mi i řeknou, jestli je to holka nebo kluk, že? ![]()
@Gaforia píše:
Tak to jsem na Vas zvedava
Dneska mi doktorka rikala, ze ty mamky to tak nejak podvedome proste vi.. tak drzim palce, at to je to, co si prejete![]()
Ale u Tebe si jeste pockame chvili, ze?
No, teď na další kontrole bych měla být 11.tt, tak jsem zvědavá. Jdu 8.1. Prý už mi poví víc.. I termín porodu. Tak jsem napnuta. Ale podle MS mi to vychází na konec července.
@Gaforia supeeeeeer
mam za tebe radost! Ja cekam do pondelka na screening, ale vcera kdyz bylo vse ok uz jsem se taky uklidnila. Je to nejvetsi uleva ![]()
@Gaforia jee to je krasna fotka moc gratuluju ze je holcicka v pořádku..
Ja jdu v pondely 7.1.taky jsem neuvěřitelně zvedava a spadne mi kamen ze srdce az to budu vedet ze je vse v pořádku.. ![]()
Tak jsem doma.. Dnes jsem 10+2, srdíčko bije, je tam hematon, dala mi utroscetan a utrogestan tak nějak. A uvidí se..
Moc vám děkuji.. Snad to bude dobrý. Podruhé bych to už asi fakt nedala..
@Zuzanka31 píše:
Tak jsem doma.. Dnes jsem 10+2, srdíčko bije, je tam hematon, dala mi utroscetan a utrogestan tak nějak. A uvidí se..
Ty jo, to mi rekni…
to bude v poradku
musi!!! ![]()
@Gaforia píše:
Ty jo, to mi rekni…to bude v poradku
musi!!!
No snad bude.. Cítím, že srdíčko bije, vím že prostě tam je.. Ale ten strach.. Uvidíme na kontrole.. Jste zlaté holky, děkuji ![]()
@Zuzanka31 to bude dobry musi. Hlavne klidek nohu nahoru a odpocivat. Drzim palce
![]()