Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia @puntikova tak holkyje to skoro mesic co jsme si posilali fotky brisek.. Neni cas na dalsi dokumentaci? ![]()
@Zuzanka31 vsechno bude urcite v poradku, jako u nas vsech!
![]()
Jo a holky dostala jsem tip pit bylinky (anyz a fenikl).. Zadny ty sackovy, kde prodavaji na kazdem rohu, ale hezky pekne v bilinkarstvi
anyz je na podporu laktace a fenikl na ty miminkovske koliky. Dnes zacinam 6.mesic a tak se chystam pristi tyden si to koupit a pit a pit a pit
u prvniho jsem kojila jen 6 nedel s tim, ze jsem jeste musela dokrmovat.. Mela jsem mleka malo a tak tomu chci nejak pomoct.. Ptz prikrmy jsou nestesti
zlaty, pohodlny kojeni kdekoliv ![]()
@Markéta N.V. Ja sem slysela ze jsou i nějaký homeopatika na laktaci. Ale vubec nevim zdali funguji ci ne.. Ale ty cajiky nejsou vubec spatny typ akorat jak to bude chutnat ja a bylinkovy caje nejsme moc kamosi neco vypiju ale jak ktery. Takze budu rada kdyz me budes informovat jak to chutna jestly se to da ci ne
![]()
@sliiimkaa urcite dam vedet.. Pry se pit daji.. Ja mam taky problem s piti takovych caju, ale at to bude chutnat jakkoliv, jdu do toho
![]()
@Markéta N.V. Pcheeeeee jdem do toho! Ja uz mam megaaaaa pupek ![]()
@puntikova ja ho porad nevidim
![]()
Tady je ten muuuj, foceno dnes 22+2tt ![]()
@Markéta N.V. Amateeeere uz jsem te predtostla ![]()
21+1 tt
Joooo a zajimalo by me kde ty mas ta kila nahore ![]()
@puntikova
hezkyyyyyyy
to si me teda prerostla
![]()
No fakt mam 7,5 nahore.. Tak ze 46,9kg to zatim znat neni
uvidime v nasledujicich tydnech ![]()
@Markéta N.V. Ja co se vazila naposled tak to bylo 3,5kg nahore zacatkem tydne, tak pocitam kolem 4 ![]()
Ale vse to je v pupku
rikali mi zensky v praci, ze i po puse jsem hubenejsi nez predtim.
Ja to beru tak, ze proste velikost bricha je individualni. Dneska jsem se pracovne sesla s tehotnou co je o 8 tydnu dal nez ja a bricho mela takovy jak ja
tak jsem zvedava kam dorostu ![]()
@puntikova ono taky zalezi kolik kdo ma olodovy vody a jak pruzny ma bricho. Ja pri prvnim tyden prenasela a bricho vypadalo na 7.mesic
![]()
Ale brisko mas krasny to jako jooo
![]()
@Markéta N.V. No mista tam je az az
kdysi jsem mela celkem velkou nadvahu, tak se malej asi roztahuje kdyz mu to moje telo dovoluje ![]()
Holky cau, ja ted mela prace nad hlavu, ale sleduju Vas tady
![]()
Jsem rada, ze se Vam dari a pridavam foto do sbirky, dnes 22+3 ![]()
@Markéta N.V. píše:
@Gaforia no prosim teeee, kde mas to mimco?![]()
No podle bolesti na hrudi, co me trapila minuly tyden bych rekla, ze nekde v hrudnim kosi
![]()