ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lia
4468
8.1.07 10:30

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
8.1.07 10:42

sporťák je 3kombinace a ten tvůj Kim sporťák nemá.. tuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
8.1.07 10:49

No právě…ty kombinace mi taky motají hlavu. Myslím ale, že už jenom přehazovací rukojeť je jednou z kombinací!!
Ale vzhledem k tomu, že je v ceně nánožník a že je kočárek vhodný do 3 let dítěte, myslím že to bude i sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
8.1.07 11:35

Přeji krásný začátek týdne,
Koukám řešíte kočárky a musím říct, že všechny jste si vybrali moc pěkné kočárky! Já mám už dlouho vybraný Quinny Speedy (stejně jako Ame), ale to už jsem tu tuším psala.

A jinak Báro, Bebe jou se mi taky moc a moc líbí. Loni jsme byli na dětské výstavě v Brně, tak jsem si od nich vzala katalog a plánovala si, jak.až budu čekat, si od nich všechno koupím. No a teď,když čekám mimčo, tak se mi to najednou všechno zdá hrozně drahé a zbytečné. Měla jsem taky vybrané povlečení a s nebesy, ale tak drahé je opravdu zbytečnost. Stejně jako ty nakoupím od nich jen nějaké doplňky.....jen ještě nevím v jaké barvě. Všechny jsou tak krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
8.1.07 11:51

Ahoj Evi,
souhlasím, bebe you je náádherné, ale drahé. Já mám „zatím“ vybrány doplňky v barvě meruňkové :-) Ale změna není vyloučena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
8.1.07 13:43

Ahoj těhulinky,

vidím, že už vybíráte výbavičky a kočárky!! To je nejkrásnější, hrabat se v těch pidi věcičkách!! Já zatím nic kupovat nebudu, kočárek jsem si nechala po malé - Hartan TRIO X a byl dost drahý, tak by mě manža asi rychle uzemnil! Komodu, postýlku, autosedačku, vaničku a spoustu dalších blbinek máme taky, vše jsme si museli koupit nové, nebylo od koho dědit!

Je pravda, že nás to s kočárkem vyšlo kolem těch 50 tis.
Akorát mě bude líto, co udělám s těma nádhernýma holčičíma oblečkama, když budem mít kluka!! Jó, holt, budu to muset rozdat kamarádkám!

Máme sice vajíčko i golfáč červeno - černé byrvy, ale to bude muset klučík přežít!!!

Jinak holky děkuji za rady ohledně kalhot Bebefield, už je mám objednané, tak se moc těším!!!
Já na hadry moc nejsem a zdá se mi, že už moc dlouho chodím v tom stejným.
Největší radost mi dělá nakupování oblečení pro malou, teď mají slevy v NEXTU a to je jednička mezi dětským, ale nechutně drahá!! Hodně kupuji také v HM a někdy v CaA!

Včera jsem zrušili stromek, tak už máme definitivně po vánocích!!

Už se jen můžem těšit na další, to už budeme mít rodiny větší o 1 člena!!

minonka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
8.1.07 13:48

Ahoj mimonko,
NEXT to je můj sen nakupovat tam pro děti, ale dát za to tolik peněz, to asi ne. Maximálně jedny dva pěkné komplety třeba na roční holčičku nebo kluka. Jinak kdybys měla kluka tak od tebe klidně oblečky na holčičku odkoupím :-) Já sice ještě neznám pohlaví, ale za 3týdny už bych měla. A cítím, že to bude holčička :-)))))

V CA jsou teď velké slevy, za chvíli tam vyrazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
8.1.07 13:53

Ahoj holky,
koukala jsem na všechny ty kočárky, o kterých tu byla řeč. Já mám několik základních podmínek, kterých se chci držet. Kočár by měl vydržet určitě 2 zimy, měl by tudíž být kombinovaný se sporťákem, do kterého dám už jen fusak. Musí mít kola do terénu i do města, máme kousek od domu les, takže bych nerada, aby se do těch malých natáčecích koleček u některých supermoderních kočárků :lol: hned zamotala tráva a nalepilo bahno. Měl by mít taky houpací podvozek a maximální částka, kterou jsem za něj ochotna dát, je 15 000,–. Dost se mi zamlouvá kočár Bébécar Stylo, jeho nevýhodou je však váha 14 kg. Ale všechny podmínky snad splňuje, tak uvidíme.
Mějte se krásně,

zdraví Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
8.1.07 13:58

Bebe car Stylo má kamarádka a je moc spokojená! Dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
8.1.07 14:20

Báro - v tom Nextu nakupuji téměř vždy ve slevách, dát za rifličky 1000,– je hřích a tak dobře na tom nejsem!! Sice nakupuji třeba i o rok větší, ale celkem vždy to odhadnu a využiji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
8.1.07 14:43

Já jsem v Nextu kupovala zatím jen pro sebe a taky vždy ve slevách, ale na ty dětičky mají opravdu krásné věci, určitě neodolám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.1.07 20:34

Aho holky,

o novém kočárku taky uvažuji. Na Meliku jsem měla po kamarádce Hartan trojkolku, oni ji užili asi jenom rok a potom začali chlapečka nosit v sedačko-batohu. Kočárek byl a je dobrý jen trochu těžší a nedá se na něm přehazovat sezení, což je kvůli sluníčku nevýhoda. Jinak se bezva teréní a já s ním chodila i bruslit na přehradu. Chci se taky po něčen poohlídnout, ale podmínkou je nižší váha a zase bych chtěla trojkolku.

Ještě k těm nákupům. Na stránkách www.mimibazar.cz jsou k máni často bezva věci, oblečky, hračky, povlečení. Často i úplně nové například NEXT outlet nový i s cedulkama. Já zde pořídila nové těhu kalhoty NEXT za 600,– Kč. Chce to jen trochu štěstí, trpělivost a trochu vytrvalosti v hledání a nakukování. Nakupuji zde dost často na malou a mám moc dobrou zkušenost.

Jsem trochu potrefená přírodní medicínou (léčíme se celá rodina homeopaticky a na bylinky taky dám). Koupila jsem si výbornou knížku " Zdravé těhotenství přirozený porod " napsala ji jedna porodní asistentka z Německa se dlouholetou praxí s porody doma, při kterých aplikuje homeopatii, bylinky a eterické oleje. Dnes jsem si podle této knížky nakoupila bylinky na zde velmi vychvalovaný těhotenský čaj. Doporučují se 3 hrnky denně. Napíši Vám složení, třeba to bude někoho z Vás zajímat :

• kopřiva
  • kontryhel
  • listí maliníku
  • třezalka
  • meduňka
  • řebříček
  • přeslička
    Vše smíchat (v lavoru :P ) ve stejném poměru. Bylinky mají následující účinky :
    Kontryhel upravuje hladinu hormonů. Malinové listí pomáhá uvolnit svalstvo, zejména v pánvi,maliník stimulujetaké střevní vylučování. Kopřivy a přeslička podporují funkci ledvin.Kopřiva zvyšuje příjem železa, zejména když se do čaje přidá pár kapek citrónu. Řebříček napomáhá čištění krve, což omezuje zvýšené krvácení po porodu. Směs podporuje celkově látkovou výměnu.

Při pití této směsy není potřební jíst žádné další vitamínové doplňky. Směs by měla předcházet i předčasnému porodu a dalším kompikacím. No, uvidíme jdu si uvařit první šálek :D .

Moc Vás zdravím Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
8.1.07 21:28

Ahoj vajo, konečně někdo z Brna. Chtěla jsem se zeptat k těm bylinkám… někde jsem četla, že bylinky do 5. měsíce těhotenství by se neměly vůbec pít. Jsem taky založená raději na přírodní věci a složení toho čaje se mi zamlouvá, jen nevím, jestli ano nebo ne. Dokonce když jsem si v čajovně kupovala nějaké čaje, paní mi říkala, že list maliníku ať si kupuji až těsně před porodem. Zkusím se na to zeptat svojí gynekoložky co ona na to řekne.

Jinak na www.mimibazar.cz občas taky kouknu, ale já ty věci raději vidím než je koupím. Chystám se najít v Brně nějaký sekáč pro děti, nemáš nějaký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
8.1.07 23:24

Ahoj holky,
tak koukám na ty vaše zatím vybrané kočárky a líbí se mi všechny. Mám už také svojí představu co by měl mít atd., tak uvidíme. Kámoška mi říkala, že v Praze na Černém mostě někde u Makra mají velký obchod s kočárkama, tak si asi uděláme někdy výlet do Prahy a prozkoumáme to tam. Tady u nás jsou jen malé obchůdky a žádný výběr. Mimochodem, dnes v pořadu SAMA DOMA bylo jedno z témat výběr kočárku. Myslela jsem, že to bude podrobnější. Spíš mluvily obecněji, co dnešní trh nabízí. Nic moc mi to nedalo. Možná jste se také dívaly.
Hezký večer.
 Milis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
9.1.07 07:19

Ahoj holky,
Milis taky jsem se dívala na Sama doma, myslela jsem, že tady o tom pak poreferuju, ale ono vlastně není o čem viď. Mluvily jen o tom co je na kočárku důležité: Kola (podle toho jestli je do města nebo do terénu), výškově nastavitelná rukojeť a polohovatelný sedák. To je tak zhruba vše!!Navíc jí Heřmánková tak skákala do řeči, že chudák ženská ani neřekla vše co chtěla.
Jo a nedívaly jste se pak večer na Víkend? Byla tam ta půl kilová miminka. Sice jsem si zakázala se na takové věci dívat (vždycky z toho mám bolení břicha :) ) ale včera jsem prostě neodolala. Bylo to hrozné, takové malé koťátka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí