červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2364
13.1.10 13:12

Medisek,
tak manžovi udělej večer opečené ty uvařené a k tomu hoď nějakou flákotu aby neměl pocit,že ho odbýváš. :lol:

Příspěvek upraven 13.01.10 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.1.10 13:13

Holky ten přístroj se mi taky moc líbí,ale říkám si jestli bych ho potom prodala,když už další bejbátko neplánujeme.Ale stejnak vám řeknu takové vymoženosti to je až neskutečné.Když srovnávám co za ty 4 roky co jsem byla těhu poprvé přibylo různých vyšetření a vymožeností,to je až neskutečné.Ale na druhou stranu díky za ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
13.1.10 13:45

ahojky, gratuluju ke kontrolám a super výsledkům, ty domácí uzv jsou pěkný, ale já bych je nechtěla, ještě by mě to víc stresovalo, ale zas je hezký tam to mimi slyšet…

Klostermanko: tak dvojčátka se mají čile k světu, supeeer :palec:

Ivco: já hlásím 2.těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.1.10 13:48

Ivco,
já hlásím 2.těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
13.1.10 13:55

terko právě že, když slyšíš tlukot srdíčka, tak by tě to mělo spíš uklidnit, že je všechno OK, ne? Já do toho asi pujdu, těhu kamarádek po mně bude určitě ještě spousta 8-)
lukinka to si teda piš, žes mě navnadila…žaludek už je v ráji :lol:
Ivčo taky hlásím druhé těhu a ročník 83

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
13.1.10 13:55

Ahojte! tak podle mé gynekoložky se toho pasového oparu nemusím moc bát. Už nejsem na začátku těhotenství tak to prý není tak nebezpečné ale mám se vyvarovat styku s těmi nemocnými, což půjde vpoho a dbát na dezinfekci…tak hurá zítra do práce :palec: asi jsem zbytečně plašila(no spíš můj přítel) ale není se čemu divit když mi ze začátku každý říkal něco jiného…

jo a já teď vaření moc řešit nemusím, mám přítele doma(přes zimu nepracuje) a ted mi doma kuchtí :-D dnes jsem měla dokonce svíčkovou, mňam, to se mám co?

gratujuju ke kontrolám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
13.1.10 13:57

a hlásím první těhu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
13.1.10 13:59

wewik tak to dopadlo super :-D
a vařícího přítele hmmm… to se někdo má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
13.1.10 14:24

wewik, tak to máš skvělé,že ti vyvařuje. Já mám manžela taky doma (je nemocný s rukou),ale vařit neumí. Ivco já hlásím 1. těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.1.10 14:50

wevik,
taky bych si nechala říct svíčkovou.Jenže můj neumí uvařit nic krom míchaných vajíček,ale umí je znamenitě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
13.1.10 14:51

Ellanis,no já tě navnadila a sama si budu muset počkat do pátku,abych si mohla ukuchtit. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.1.10 15:24

wewik - gratuluji ke kontrole a obdivuju tvůj optimismus co se týče práce já jsem tady dneska málem u toho počítače usnula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.1.10 15:31

Gratuluju ke kontrolám a novým fotkám. Medisku, trochu jsi mě uklidnila, i ta tvá fotka vypadá jak arašídek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
13.1.10 15:34

Marfuška - já teda myslela na fazolku ale arašídek bude trefnější :mrgreen: Doktor říkal, že je všechno v pořádku tak mu věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.1.10 15:34

Nad tím monitorkem tlukotu srdce jsem také přemýšlela, ale mám zřejmě stejnou obavu jako Terka, bála bych se, že ho pak někdy neuslyším a budu z toho tak vystresovaná a přitom třeba o nic nepůjde.

Jinak ale absolutní souhlas s příspěvkem o tom, že se nemáme stresovat, Verunko, napsala jsi to krásně, uklidnilo mě to a já ti děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí