Poradna duly
Jana Čurdová
To je děs myšlení některých doktorů. To tedy slyším poprvé, že je dětem zakázán vstup do čekárny ![]()
PetulkoCafinko dnes si užij dovču a nad tou krávou šéfovou nepřemýšlej, aspoň dnes ne. Hlavně že je mimi v pořádku.
Ellanis koukala jsem na ty těhu džíny, cenově jsou přijatelné, jaké sis objednávala?? S tím vysokým pasem nebo ty s tou všitou gumou?? A velikost?? Ses přeměřovala, nebo normálně svojí??
chachaaaa pani kosoctverec me teda doost pobavila! teda jen ten vyraz samozrejme, chovani je vazne otresny. ale i tak bych se snazila zachovat chladnou hlavu a urcite bych vztah s ni dal nehrotila. nikdy nevis - treba se tam jeste budes chtit po tehu vratit, nebo budes od ni potrebovat napsat reference nebo cokoliv…
ja na tvym miste bych s ni po navratu do prace promluvila (das tak najevo, ze se ji nebojis ani pres tu jeji agresivitu) - jen bych rekla, ze kontrola dopadla dobre a podekovala bych, ze me na ni pustila, ze mi to moc pomohlo. jasne, ze v realu to probehlo jinak a o „pousteni“ nemuze byt rec, kdyz te vlastne spis vyhodila, ale treba si pri tom sama neco uvedomi… kazdopadne hrotit veci nic neresi a drzim moc palecky, aby se to s ni aspon trochu urovnalo!
Tak jsem do tabulky přidala nakonec sloupec a do něj napsala číslo - kolikáté těhotenství. Kdo je poprvé těhotný, tam má 1, kdo doma má už jedno dítě a čeká druhé, tam má 2 atd.. Prosím jen o kontrolu. Včera jsem to psala na papír dost v rychlosti když jsem pročítala 6 stránek příspěvků a je možné, že jsem někoho vynechala či to napsala špatně, tak abych to mohla opravit.
A já se jdu vrátit do postýlky. Nějak mi není dobře a jsem pořád rozlámaná. Manžel si vzal psa do práce, tak budu mít celý den doma klid a nebudu muset dnes ven. ![]()
Petulinda já si brala ty úzké do kozaček…a teď se asi budeš smát, já se taky smála, ale podle mír by mi měly sedět ty 40
normálně nosím džíny 26,27 …takže nějaká ta 36 vel.
Sama uvidím až přijdou…paní menší neměla a při nejhorším mám šikovnou švadlenu, co to za pakatel přešije…ta pořizovací cena mě fakt dostala ![]()
Já nějak nejsem na ty rifle s tím nápletem přes bříško…teď ho ještě tak velké nemám a obávám se, že v létě mi v tom bude akorát zbytečně horko…
Ahojky holky tak jen čtu. Jinak tabulka ok
Marcela: vzcházky mám od 8-10 a 12-16 jen díky synovi že ho vyzvedávám z Mš, jinak by mi snad ani žádný nedal
Ahojky
Ivco,
já bych řekla dr. že když mě nevezme tak to budu řešit přes lékařskou komoru,že nemáš nikoho kdo by pohlídal tvé dítě a do ZOO ho bohužel nevezmou.Teda opravdu úroveň některých lékařů je ubohá víc než sprostá. ![]()
Jinak Ivco tabulka je fajn,já hlásím že u mého jména je vše ok.Díky
Ellanis vidíš a to holky říkaly, že se těhu kalhoty dělají větší,ale v číslech které norm.nosíš, no třeba jsou jen jinak šité. Já se nesměju za tu velikost, já budu tedy potřebovat tak 44
když nosím džíny vel.38. No počkám až co napíšeš až ti dojdou,jak ti sedí a jestli to pasuje na ty míry co tam paní píše.
Já si taky myslím, že na léto s nápletem jsou na prd.
IvcoH ještě prosím kdybys mi upravila TP, změnil se mi na 17.7.2010. To je podle utz. Jinak počet těhu je ![]()
Holky tak na té štítné žláze mám cysty
tak mě budou kontrolovat a zítra si jdu k praktické pro neschopenku jsem nastydlá tak se rozhodla nechat mě raději doma a prý se mám domluvit s gynekologem aby mě nechal na rizikovém
Medisku cysty na štítné žláze tak to jsem tedy ještě neslyšela. A jak se to léčí??
petulindo možná je to tím, že je to ten úzký střih, tak uvidím…jinak by mi podle mír neseděly žádné 36 volnějšího střihu, tak su sama zvědavá…jenže pošta nikde, tak to dneska asi nedojde ![]()
Medisku nechci se ptát hloupě, ale co to znamená, má to nějaký vliv na mimi, snad ne … ne?
Putulinda - to já do dneška taky neslyšela , no léčí se to asi nijak ale zjišťují další fuknce a krev a všechno okolo akorát mi přidala jod tak těžko říct
Ellanis - na mimi by to mít vliv nemělo, ale dělají další testy jestli mi takhle zvládá dělat dost hormonů tak jsem zvědavá na příští týden na pátek na výsledky
Tak já tedy taky nestíhám všechno číst.Jste moc aktivní
Ale jsem ráda,jelikož jsem na rizikáči a dost se dopoledne nudím,když jsou holky ve škole.
A proto se musím vyjádřit k těm vycházkám!Mám je od 10h do 12h a pak odpoledne od 14h do 16h a je to pěkně na houby.Tady mám jen jednu kamarádku a tak pokud to nerisknu a nevyrazím si,musím trčet doma.Doktora mám ale ještě ve starém bydlišti,tak poradny protahuji na celý den.
Doufám,že z toho nebude nějaký průšvih z kontrolou.
Ted 20.ledna jdu na krev a udělají mi poradnu a doufám,že je přemluvím na rozumější vycházky.Zároven doufám,že mi udělají ultrazvuk at vidím jak mimčo roste.Sice nejsem prvorodička,ale naposled jsem byla těhotná před šesti lety ![]()
Co se týká těhu oblečení,nutně už bych snesla volnější kalhoty,ale ty ceny jsou fakt děsný.Asi omrknu mimibazar.Jen tedy taky netuším jak se trefím do velikosti,když normálně mám tak 38?! ![]()