červenec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7561
18.1.10 11:58

Lukinko: já se vdávala v červnu a ten den bylo přes 30C ve stínu. Šílené vedro a tak jsem za tyhle šaty nakonec byla ráda. Neumím si představit, že bych měla princeznovské ve kterých bych nemohla pořádně sedět a ještě v tom vedru. Já se těch veder taky bojím. Máme okna na západ a jendo na jih a tak si užíváme sluníčka od 13:30 do zapadnutí a občas je tady nesnesitelně. A představa, že bude šílený vedro a začnu rodit… No šílená představa… A to nemluvím o nateklých nohou, který jsem měla i u prvního těhotenství na podzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
18.1.10 12:05

Ahojík Holky,
tak jsem si zas početla.
Jinak u Aploináře jsou již asi dvě maminky tady od nás zaregistrovaný, pokud si vzpomínám.
Já tentokrát zvolím Č.B. než jako u prvního porodu v Č.K. Né, že bych byla nespokojená, ale známá, co tam byla už tam není. A přece jenom v zájmu mimča jsou vybavení v Č.B. lépe. Když by se totiž něco stalo tak miminko stejně odvezou do Budějc. A to nechci, to si prožila švagrová a byla 5 dní bez malý než se uvolnil pokoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
18.1.10 12:12

Ahoj Macíčku jsem ráda, že ti kontrola dopadla dobře :-) …a ty šaty..hmmmm..jsou nádherný :-) …tak zatim papááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
18.1.10 12:15

IvcoH, ja taky volila mezi Apolinarem a Podolim a rozhodla jsem se pro Podoli proto, ze co se tyka pece o mimi/maminku jsou na tom vice mene stejne, ale saly v Podoli skytaj podstatne vetsi soukromi! U Apolinare pry jeden velky sal a pouze prepazky, takze slysis ostatni rodicky :-( a je tam vetsi srumec nez v Podoli, kde mas porodni pokoj sama pro sebe. Navic Apolinar je fakultni nemocnice, takze jeste muzes vyfasnout naky mediky u porodu. Teda to se da zminit v porodnim planu, ze je tam nechces, ale jeden nikdy nevi… Vsechno to je jen vycteny a zprostredkovany, treba tu naky primy ucastnice budou mit jiny zkusenosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 12:15

Ivco,
to samé mám já až na ten rozdíl,že já mám všechny okna na západ tak jak říkáš vedro k zalknutí.No jsem opravdu zvědavá jak bude.Hlavně aby pak v srpnu bylo fajn a mohly jsme s mrňousky vyrazit ven na procházky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.10 12:20

Lukinko a Ivčo a Macíčku, rozhodně bych princeznovský předem nezatracovala. vdávala jsem se teď v srpnu a bylo neskutečný vedro, jenže pod princeznovský nadnášený pružnou obručí krásně fouká :-) navíc jsem se pak odpo převlíkla do jinejch, který si teď v létě jako těhu určitě užiju… pro dokreslení přidám fotky…
ale hlavně - ideální počasí je třeba si předem přát… všude jinde na jihu Čech byly v náš svatební den přívaláky, jen u nás spadly čtyři kapky… a měli jsme to venku, takže to bylo celkem zásadní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
18.1.10 12:21

Holky zítra jdu na kontrolu já. Prožila jsem si hodně náročnej víkend.Psychické vypětí tak doufám, že se nic mimču nestalo. Zítra písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.10 12:21

a ještě svatební:

Příspěvek upraven 18.01.10 v 13:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17581
18.1.10 12:23
Verunka555 píše:
Holky zítra jdu na kontrolu já. Prožila jsem si hodně náročnej víkend.Psychické vypětí tak doufám, že se nic mimču nestalo. Zítra písnu

Verunko, nenapínej nás, co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
18.1.10 13:01

ahojky, jééé koukám, že se to tu hemží svatebníma fotkama, taky se jdu po nějakejch mrknout…

Macicku: krásný šaty, jé už se těším, až se nám v dubnu ukážeš, jak ti to slušelo…a gratuluju ke kontrole

Minonko: přesně jak píšeš, já rodila u Apolináře a je to jeden velkej sál odělenej jen plentama a slyšíš tam prakticky všechno… :-(

Veru: co se o víkendu stalo???

Luki: gratuluju k pohybům :potlesk:

no jo, břich už moc neschovám, ale všechno oblečení zatím oblíknu, jen se musím porozhlídnout po nějakém prádle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
18.1.10 13:03

macicek gratuluji k prukazce
verunka - copak se stalo? držím palečky ať je vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
18.1.10 13:04

a jedna svatební v 5.měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 13:05

Marye,
já určitě princeznovské nezatracuju,taky jsem se v nich vdávala,jen říkám,že mi byly krajně nepohodlné v autě a u stolu,ale jinak byly moc fajn.A musím říct,že nám hlavně pršelo (asi štěstí) skoro celý den.A na naši svatbu všichni vzpomínají jako na nejlepší tak nevím.Mě připadla úplně normální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 13:07

Teri,
hezká nevěsta a ani bych neřekla že jsi na té fotečce těhu.Asi to dělá to řasení přes bříško.
Ve středu sem vložím taky nějakou fotku ze své svatby,v práci nic nahrávat nesmím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
18.1.10 13:08

Veri,
copak?Neboj určo bude vše OK. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...