Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
9.1.12 12:02
Darwin píše:
zkoušla a přišlo mi, že je poměrně lehký a dobrá manipulace. ještě mě zajímá, velikost korbičky, DorJan má zhruba vnitřek 82-84 cm…máte typ na větší korbičku:-)?

Větší rozhodně ne.
Ale můžeš zapomenout na to, že dítě s takovou délkou(už bude pomalu chodit)ti bude ležet v kočáře.
Standartně jsou korbičky tak max 74cm.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
9.1.12 12:04

Jako 14 kilo jen podvozek je hrozně moc.
Přišti tak 4-5 kilo korbu nebo sportovní nádstavbu, váhu dítěte.
No to bych tahat nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
204
9.1.12 12:23

myslela jsem, že je to i s korbičkou 14 kg. A který druh kočárku váží méně? a ať není za 15 a více tisíc, na to bohužel nemáme, díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.1.12 12:27
Darwin píše:
myslela jsem, že je to i s korbičkou 14 kg. A který druh kočárku váží méně? a ať není za 15 a více tisíc, na to bohužel nemáme, díky za odpověď

To musíš pohledat,co by se t líbilo, bylo cenově ok a vážilo třeba kolem 12kg.
Ta váha se většinou uvádí jen podvozek. A pak někde udávají podvozek + hluboká, podvozek + vajíčko, podvozek + sportovní. Ale to by muselo být vyloženě rozepsané.

• Citovat
  • Upravit
4162
9.1.12 12:48

Kočář mě strašně nebavilo vybírat. Na Ríšu jsem si koupila ten, co mi přišel, že má největší hlubokou korbu. Baby Smile v-max. Ale nevyhovoval mi sporťák. Kamarádka si ho zase koupila kvůli sporťáku. :nevim: Já teda zbožňuju x-lander, takže sporťák teď mám lander a myslela jsem, že na druhé si k němu dokoupím hlubokou korbu a autosedačku, ale zatím se přikláním k tomu, že přeci jen pořídím tandem pro obě děti. Aby Ríšulka mohl přes den ještě spát v kočárku a nemuseli jsme tam přes poledne být jen doma.

Na angel sounds taky kouknu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
9.1.12 12:51

Grace kdo je na té fotce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
9.1.12 18:40

Ahoj holky, tak kočárek mám taky vyřešený. Koupím trojkombinaci cca do 7000,– v Polsku. Po zkušenosti s Honzíkem, který nechtěl být v hluboký korbě od 4 měsíců a musela jsem kupovat sporťák. Myslím, že se vůbec nevyplatí kupovat drahý kočár. Službu splní stejnou.
Co se týká velikosti korby, tak má Darwin pravdu, že ten Dorjan je prostorný. Měla jsem v klasickém rozměru korby problém v zimě. Když tam dáš fusak, tak to dítě je tam jak sardinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
9.1.12 19:23

Baby Smile a Dorjan jsou dost podobné - prostě tanky. Vyhovovalo mi ale, že můžu hodit kolečka do kufru a dát na ně autosedačku, to bylo super. A Ríša byl ve sporťáku taky hodně brzy. Po landeru už jsem s tankem neuměla zatáčet, ale při prvním používánmí mi to nepřišlo a do sněhu paráda.

Aniralk píše:
Grace kdo je na té fotce? :)

Jestli myslíš mojí ikonu, tak je to Maggie Grace alias Shannon Rutherford v seriálu Lost/Ztraceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
10.1.12 08:45

Dobré ráno holky :mavam: jak se máte? Pimpi já možná nakonec taky skončím u polskýho Firkonu kámoška ho má cválí si ho a jsou na něj i dobrý recenze,stejnak kdoví jak to vybírání dopadne všechno se musí ozkoušet :D takže kdoví co koupíme až s mužským pojedem vybírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.1.12 09:18

Jo velká korba je důležitá, náš prcek bude mit v zime pul roku a jeste myslim na fusaky a deky…díky moc za rady
papa a pěkný den, u nás nádherně sněží a je to dost sněhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
10.1.12 12:18

Já chci taky sníh. Tady je jak pěkně hnusně. Snad si letos alespoň zasáňkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.1.12 10:36

Ahojky holky:) tak já si nad kočárkem taky lámala hlavu, jenže fakt se nevyznám v těch veškerejch značkách co tu všichni vypisujete:D mi máme vybranej jeden je to trojkombinace a stojí asi 6táců se všim příslušenstvím. vypadá dobře, má velký kola, no prostě si myslim že je super, kámoška která má mimčo řekla že je super:D tak ji budu věřit:D
jinak jsem byla včra na UTZ v Ústí, by mi mohli vyhodnotit ten prvotrimestriální screening, tak jsem se tam trochu zapotila, protože náš malý milovaný prcek se ne a ne otočit:D no lezla sem na to lehátko celkem 4×:D a mezitím mě doktor posílal skákat po schodech:D No nakonec se to teda povedlo, ale strávili sme tam asi 2,5 hodky:D
Každopádně se nás doktor zeptal jestli chceme vědět pohlaví a co vlastně chceme:D já se prala za chlapečka a Jakub samozřejmě za holčičku:D no a doktor nám potvrdil holčičku:D Sklamaná sem teda vubec nebyla, i když už jsem v mém šílenctví nakupovala věci pro chlapečka, hlavně jsem byla ráda že nám testy vyšli negativně a vše je v pořádku a miminko zdravé:)
Jakub byl samozřejmě nejštastnější na celým světě, že bude mít doma malou berušku a hned jsme jeli koupit náký věcičky. jen pár bodýček, hadrové pleny a takoví ty pitominky:D
Každopádně mě čekají ještě koncem ledna tripple testy, tak snad i ty dopadnou vpohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.1.12 11:13

Lili gratulka ke screeningu.
A k pohlaví - já bych tomu ještě na 100% nevěřila. Na jisté závěry je moc moc brzo.
kamarádce taky říkali holčičku a nakonec má chlapečka.

• Citovat
  • Upravit
1122
11.1.12 11:19

jo taky si řikám že to mužou změnit ještě 4× :D uvidíme co mi řekne ještě moje doktorka v 16tt a co mě řeknout na tom UTZ ve 20tt:)
celkem mi je to jedno,hlavní pro mě je, že je miminko zdravé:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
11.1.12 13:01

Taky gratuluju! Jména už vybíráte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie