Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
643
15.8.06 19:43

zlaticko - my ty (nespotřebované) malé pleny používáme při přebalování. Vždycky ji malé šupnu pod zadek, kdyby se stala nějaká „nehoda“. Kadí a čůrá téměř neustále, takže ty plíny využijeme.

A taky hlásím protivnou náladu. Elča prudí celý den. No nic, jdu ji vykoupat a půjde spát. A já s ní.

Tak dobrou a zase zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
15.8.06 21:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.8.06 21:48

Ahoj děvčata…

Hlásím se po KO a po kontrole kyčlí…vše v pořádku a máme v 6-ti týdnech 60cm a 5,20kg. Prosím Danielku o zapsání do seznámku. Děkuji :D

Kakáme ob den..malá ještě nikdy neblinkala ani neublinkává…pokakaní až na záda zatím jen jednou…tak docela pohoda :lol:

79Simona: vyzkoušej vystrkovat ty gumičky v plenkách pořádně na strany..ať je nemá pod dupkou…co si na to dávám pozor tak ještě žádná plenka pročůraná nebyla.

Malá dneska spala odpoledne 6 hodin a to byla jenom po kojení..já si vůl vždycky myslím,že má po kojení ještě hlad,tak ji docpu příkrmem a ono ji to kojo potvůrce stačí :lol: ale nic neřekne a spokojeně baští :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
15.8.06 22:04

Tak chvilinka času:

Pleny kupuji teďka Pampers Sleep and Play, jsou tenčí, ale nikdy se mi nepromokly. Tesco plíny jsem si teďka také koupila, ale nevím čím to je, ale pokaždé se mi v nich v noci Mikulda pročůrá. Ale je to vždy po tom nočním kojení, takže nejspíše je chyba na mé straně, že v té mé noční únavě nejsem schopná je správně nainstalovat. No dneska to zkusím pečlivěji a dám vědět :-) Někdy se uklidňuji ale tím, že spí na boku a má pipína třeba ke straně a tak si vlastně načůrá na ten jeden bok a tak se to do té pleny dobře nevsákne. Musí mi spát na těch nepromokavých podložkách jinak bych musela každý den prát prostěradlo. Stačí ta pyžama. Také jsem zkoušela ty z DM a ty co jsou od 3-6 kg mi přijdou lepší. Mají takovou síťku na povrchu a příjde mi, že tak lépe odvádí vlhkost. Nevím proč, ale ty od 4-9 kg to nemají a jsou dost takové tlusté. Koupila jsem si ale jen takový zkušební balíček,kde mají dvě pleny na test. Takže závěr: budu zatím kupovat ty Pampersky.

Mikulda moc často studené ručičky nemívá a mám pocit, že ho ani moc nenavlíkám. Dám mu jen teďka bodýčko s dl. rukávem a flísovou mikču a konec. Tu mu pak stejnak v kočáru rozepínám. Někdy když mám pocit, že je chladněji dám přes něj peřinku. Takže žádné tlusté bundičky a zavinovačky. V těch vedrech jsem ho nechávala ležet jen v plíně na radu doktorky. I voda mu nevadí studená. Bude z něj asi otužilec.

Antikoncepci jsem si také zatím nenechala napsat. Ale teda je pravda, že za rok bych další chovat nechtěla. Když tak už za dva roky, teď je moc brzo :-)

Tak zatím pa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.8.06 22:19

ahoj maminky a mimiskove.
dlouho sem nepsala,ale ctu vas porad.)jen cas na psani nejak neni.
my ndeska meli den dobry.Niki porad spinkala.ale ma dny,kdy nespi vubec!
oblekani -tak nase zlato moc nenavlikam..pres den body dl.rukav a dupacky,na ven ji jen zabalim do zavinky a v noci dupky s dl.rukavem a zavinka.tot vse.cepicku na sobe nemela jeste nikdy…a mikinky taky neunosila a uz sou vyrazene kvuli velikosti..
koupeme ji i v chladnejsi vode a ji se to libi.ted se naucila ve vane cakat,tak tam blbne i 1/4 hodiny.
pupinky -mame na obliceji porad,ale nic na to nedavam…nevim co a do poradny jdem az po mesici-4.9.
stroupky -mame na hlave a samovolne se odlupuji..taky na to nic nemam…koupeme ve vode s oliv.olejem…tot vse :?
spani -diky vasim poznamkam jsem prestala chodit a houpat na mici a kupodivu to funguje!pres den usne u kojeni a vecer po koupacce a papani ji soupnu dopostylky,ona trosku poknourava a pak usne.uz 3.den to tak dopadlo,tak uvidime,jestli to vydrzi :D
antikoncepce -taky chemii nechci a ditko 2. ano,tak si proste „davame pozor“… 8) a snad se zadari az tak za 3 roky :D
jdu juknout do galerky na ta vase miminecka.)
tak dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
15.8.06 22:41

Holky,
děkuji za uklidnění že mít studené ručičky je normál 8)
Malá je moc hodná, prakticky nepláče. V noci se nají a spí a přez den
třeba usne sama v sedačce :lol: Ovšem jak má studené ruce tak je protivná, dooblíknu ji a je v pooho 8) možná to má něco do sebe :wink:

Pemprsky mi malá prosrala v bílých dupačkách na záda! Byly jsme se pochlubit v práci,šla z ruky do ruky a na zádech žlutej flek! No ostuda jak mraky. Pemprsky NEBRAT ! :evil:
Máme teď fialový Tesco mini a v poho. Na noc má ty větší.
Spotřeba průměrně 5 na den. V nemocnici (malá tam ležela po por. 10dní)
jsem jí plínky s „uprcnutím“ měla nechávat, takže neměním pokaždé. Prcinu má pěknou čisťoučkou, střídáme Bepanten s olejíčkem.

Zjistila jsem fígl jak vytvořit mlíko. Večer si dám 8% jogurt s 1/2 l mlíka
a k ránu mám na krmení hotové balóny :-D
Mám velké prsa ale na hovno, protože přez den Elu jakštakš nakrmím ale večer musím chystat 90ml Hamilonu na dokrmení. :cry:

michello máte krásné fotečky :-P

Čauky xmarketa + Eliška
jsem u synka na PC , přítel okupuje kompl,dělá cosi se svým webem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.8.06 22:44

theresie: to jsi napsala pěkně,že chemii nechceš a dítko 2.ano…já musím napsat,že antikoncepci nutně ano a pokud nepůjde tělísko co jsem měla a vyhovovalo mi tak i tu chemii chci,ale dítko 4. nechci :roll: ale jak to je ??? nikdy neříkej nikdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.8.06 23:03

hanah -haha.a proc ne 4.ditko?to ja mych chtela urco 3,ale pritel to furt zavrhuje…budu pak muset vymyslet nejakej figl…u vas doma to bylo se 3.v pohode??a jak si to udelala,?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
15.8.06 23:13

theresie: tak u nás to byla jednoduché,jelikož je to mého nynějšího manžela první dítko :lol: malého Samuelka má sice osvojeného…a ani na mě nějak nenaléhal,ale věděla jsem že dítko by moc chtěl a já nakonec nebyla proti :lol: kdyby se narodil kluk tak do čtvrtého asi jdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.8.06 23:24

hanah -jasny.. :) .takze pokud budu chtit treti mimco,to abych si nasla jinaho chlapa.))neee,ja jen zertuju..tak to je fajn,ze mas ted Viktorku.to ti jeste jednou gratuluju!! :P to bude mit holka velky zastani v brachach,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
16.8.06 08:10

Dobre rano,

Matys rozhodl ze po ranu se nespinka a je od 7 vzhuru a nejak mu nestaci lezet s maminkou v posteli a museli jsme vylizt a je klid.Lezi vedle na gauci a kecame spolu :lol:

OBLEKANI-radsi min nez vic ted dostaval body s dlouhym a dupacky nebo teplacky a prikritej dekou,sebou jsme vozili mikynu a cepici a podle potreby dooblekli.Ted za tech 14 dni chladna mi vyrostl ze vsech bodycek s kratkym tak nevim jestli bude teplo co mu navliknu :)
PLINY jsme uz vyzkouseli snad vsechny a nejlepsi pro nas jsou z Teska a nejhorsi Pampers :x ty nam vzdycky protekli na zadech a hovno skoncilo az za krkem.Huggies jsme meli 3-6kg a byli dobry ale kdyz mel Mat 4,5kg tak se mu zacali lepitka zarezavat do stehynek.Ted mame jeste Bella Baby Happy taky nejsou spatny a jeste obycejny vyroba Hypernova a za ty prachy taky dobry(1plina 1,80kc a nejsou to igelitaky),ale Tesko vytezi akorat mame problem ze nejblizsi tesko mame 50km :?
ANTIKONCEPCI jsem si nechala napsat Cerazette a zatim dobry,dalsi ditko driv jak za 3 roky neplanujem.

Koncim a jdeme provetrat kocar vcera jsme nebyli vubec venku,furt chcalo :( a dnes uz od rana sviti slunicko tak doufam ze to chvili vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.8.06 08:14

My se třetímu dítku nebráníme. Pokud to moje zdraví dovolí, tak zase za tři roky. Snad se manželovi povede kluk. :lol: Moc by si ho přál. Ale ví, že důležitější je zdraví. Naštěstí nemyslí jako někdo ze středověku. Holčičky miluje. Říkal, že by klidně chtěl i třetí holku. Třeba bude mít doma větší babinec. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
16.8.06 08:16

Dobré ránko holky,

poraďte mi, prosím, jak mám vložit fotky přímo sem pod text a ne do galerky? Poslala bych Vám jak má Miki olezlou tu hlavičku. Jsem z toho na prášky už tu z toho i pobrekávám. Má to teď na celém spánku a čele.

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.8.06 08:21

Anyzku
Taky jsem měla ty bella baby happy. 2-5-kg a byly skvělé. Měly výřez na pupík a dost široké na správný vývoj kyčlí. Já byla spokojená.
Teď mám tesco pleny a pampers sleep and play. Máme malé tesco hned za rohem a tam je mají za 199kč. Za tu dobu mi ani jednou neprokadila. Jen pročůrala, a to bylo proto. že měla tu plenu špatně nasazenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.8.06 08:26

Moniko
Malá dostala mastičku z lékárny. Obsahuje olivový olej a oxid ziničitý. Pokud má stroupky mazlavé, tak je olejem rozmastí a zinek vysuší, potom by se to mělo pěkně začít vyčesávat. Měl by to být takový pudr v mastičce. Napsala mi jej doktorka. Malá jej má zatím na obličeji. Vypadá sice jak nedomalovaný klaun, ale docela jí to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí